- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- Egy hibás appfrissítés miatt távozott a vezérigazgató
- Csoportos keresetek tömegeit zúdítják a tech cégekre a britek, az Apple az első
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Synology NAS
- Vírusirtó topic
- Proxmox VE
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
-
IT café
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Paqito
senior tag
Ááááááááááááááááááááááááááááá
[link]
no comment
[Szerkesztve]"...a Jóakarat szétfröccsen a Butaság szökőkútján, kövér gyerekek gyűjtik a könnyeket egy vak koldus számára, aki egy falragaszt betűz remegő újjakkal: ez itt a pokol!" - Syrius
-
Gaben01
őstag
előre is elnézést minden jó érzésű embertől,ez a hozzám hasonló beteglelkűeknek szól
- Miről lehet felismerni a gyerekmentőt?
- ???
- Van benne bohócmintás hullazsákhttp://9gag.com/ A függőség garantált. || Friends are like snow flakes. If You pee on them, they disappear.
-
ktg3
őstag
válasz macilaci78 #745 üzenetére
ez marhajó
1 kis on:
Jancsi hazamegy a munkából, leül az asztalhoz és megkérdi:
- Töltöttkáposzta van?
Julcsa elé teszi a töltöttkáposztát, Jancsi megeszi, majd Julcsa eléjetérdel és leszopja.
Így megy ez ötven éven keresztül. Egyszer, mikor Jancsi megint hazaér, Julcsa megkérdezi:
- Te Jancsi! Miért van az, hogy hazajössz, mindig megkérdezed van-e töltöttkáposzta, megeszed, én leszoplak,
de soha sem beszélgetünk?
- Jó - mondja Jancsi, és hátradől. - Mi a véleményed Baudelaire költészetéről?
- Ki az a Bódler?
- Töltöttkáposzta van? -
macilaci78
nagyúr
Részletek az utolsó Magyar naplójából
2008 04 10
Ma érdekes látványosságban volt részem. A városunkba költözött egy muzulmán házaspár, a gyerekeikkel. 18-an vannak. Nagyon kedves, szerény emberek, libasorban közlekednek az utcán.
2012 01 01
B.U.É.K. Jó pofa emberek ezek az arabok. 6 család van a városban, és mindenkire mosolyognak. egyszer volt csak balhé, amikor bécsi szeletet szerettek volna flamózni az étteremben, és csak a végén derült ki hogy nem borjú, hanem disznó húsból készült. Rég láttam ilyen csoportosan elkövetett sugárban hányást.....
2015 03 15
A szomszéd házat megvette egy család. Ahmed Ibd'n Al Mahmud-nak hívják. Vicces ember, mindhárom feleségére zsákot húzott, és azok csak úgy mászkálhatnak az utcán. Vajon mit hordanak a zsák alatt? Még egy zsákot? Tele vannak ezek pénzzel. Pedig nem is dolgoznak. Valami szövetségük van, és egymásnak adnak pénzt. Később meg ők segítik ki az új bevándorlókat..... Tetszik ez a szolidaritás...
2018 10 28
A másik szomszédunk is muzulmán lett. Ők régi magyar család, de valamiért áttértek. Mondjuk Gizi néni elég hülyén néz ki csadorban. Ebbe az is belejátszhat, hogy a rózsamintás sötétítő függönyt öltötte magára. Minap mentem a meccsre, szépen kiöltözve, megborotválkozva. Erre egy csapat hálóinges szakállas suttyó rámhuhogott, hogy simapofájú hitetlen kutya vagyok. milyen dolog ez már he?
2020 03 31
A muzulmán közösség megvette a régi mozit. Ledózerolták, és építettek egy kacifántos épületet a helyére. csillagvizsgáló lehet, mert baromi magas, vékony tornya van. Kicsit féltünk tőle, de megnyugodtunk, mert egy hazai hegységről, ''mecsek''-nek keresztelték el. Üröm az örömben, hogy amióta felépült, a csillagász (ők mű enzimnek nevezik)
minden reggel 5-kor már ordibál. ....talán mérges hogy már nem látszanak a csillagok?
2022 05 16
A mi házunkban is laknak már muzulmánok. Az asszony átment hozzájuk, hogy elkérje a narancsos baklava receptjét, de nem adták. Azt mondták: azért mert látták hogy a nejem az udvaron verte a szőnyeget.... Hiába mondtuk hogy ezt mi így szoktuk, és hogy a szőnyeg csak azért van hogy ne fázzon a talpunk, nem hittek nekünk.
2024 01 08
Felszedtük a padlószőnyeget is, engem még egyszer ne köpködjenek le miatta... egyre szarabbul élünk. Betiltották a HBO-t, már csak az Al Jazira 1, és az Al Jazira 2 fogható. A fiam egy osztálytársnőjének udvarol már 8 hónapja. Igaz, az arcát még nem látta.... viszont a lába az k*rva szőrös...( a lánynak) már előre félek....
2025 08 02
A fővárosi állatkertben megdöglött ''Mazsola'' a házi sertés. Ez azért is szomorú, mert Európában ő volt az utolsó...Titokban szereztem egy posztert egy csontos rövidkarajról. Kiderült hogy a ''müzli'' az valami pap, és azért ordít a Mecsekből, hogy mindenki imádkozzon. Na de minden utcába minek egy? Nem túlzás ez egy kicsit????
2027 09 02
Kiengedtek a sittről. 4 hónapot ültem, mert lebuktam a karajos poszterrel. Csak azért nem vágták le a kezemet, megígértem hogy áttérek a hitükre családostul. A fiam már nem, ő az nászéjszaka után Chilébe szökött. Állítólag ott még élnek emberek.... Beiratkoztam egy ECDL müezzin képzésre, de mivel tériszonyom van, nem kaptam meg a papírt. ...mehetek vissza a teveszar minősítő üzembe.
2027 11 05
Sopronban is megkezdődött a ramadán!! Már nagyon vártuk. A lányom idén férjhez ment. Egy csomó pénzem elment a hozomány-kecskékre. csak 23-at tudtam csak szerezni. Ezért még csak 3.osztályú feleség, de ha jól szopik előre léphet. Ravasz voltam, és kihúzattam a metsző fogait..... Talpraesettnek kell lenni, ezt diktálja a magyar virtus!
2028 06 02
Választási év volt, önkormányzati, és örömmel mondhatom: mi győztünk. Mármint a mi jelöltünk. Wasszer B'al Fasszer lett az új kádi Sopronban. Rendes ember, megengedte a Magyar Kisebbségi Önkormányzat megalakulását. ....Tagja vagyok!!! Könnyítésül nekünk csak naponta négyszer kell a mecsetben imádkozni, és leopárdmintás strand törülközőt is használhatunk hozzá.
2030 02 14
Eladtuk az ezüst étkészletet. Muszáj volt mert az asszonynak már nem volt egy tisztességes csadorja, amit felvehetett volna. Mivel a törvény szerint a családom nő tagjai is áruba bocsáthatóak, én először az anyóst vittem ki az aukcióra, de kiröhögtek. Maradt az ezüst. Én már régóta, a nagymama hálóingjeiben járkálok, fejemen frottír törülközővel. Kényelmes viselet, bár a kutyák még megugatnak rendszeresen.
2031 11 29
Chile elesett!! A fiamról nem sokat tudunk. A Vörösfélhold szerint jól van, de én ettől még jobban aggódom. A világ más részeiről nem nagyon van hír, Az újságokban írás helyett matyó hímzés van, és azt mi nem tudjuk elolvasni. Jó hír viszont, hogy hazánk mind a 3200 településén van már mecset. Néhol nem is egy!!
2034 12 01
Gecimici ajatollah lett az új államfő. Ő legalább szociálisan érzékeny. A következő ramadánig kaptunk időt, hogy beköltözzünk a rezervátumba. Addig is ingyen kapjuk a barnító krémet, és a korán verseit sem kell kívülről megtanulni. Elég ha dúdolni tudjuk.... Az államforma is megváltozott, Mától az Euarábiai Sejkség ''Mah'giar'' tartománya néven létezünk tovább.
2036 02 08
Óriás kivetítőn megnézhettük a kába kövét. Zarándok útra nem mehetünk, mert megbízhatatlanok vagyunk, és hátha kinn maradunk. A rezervátumban szépen berendezkedett mind a 2700 megmaradt magyar, bár kezdünk lassan mi is asszimilálódni. Két unokám van, Fatima 8, a kis Ibrahim 5 éves. Kicsit tudnak magyarul is. A Schneller Pityu barátom fia lett a müezzin. Ordít is mint a fába szorult féreg.
2039 09 01
100 éve tört ki a II. világháború. Óh boldog békeidők.... Szerveződik az ellenállás. Megtaláltuk a kiszáradt Barátság II kőolajvezetéket, és azon keresztül tartjuk a kapcsolatot a külvilággal. Az Alpokban vannak elszigetelt ellenállási csoportok. A tevék nem bírják a havat, és 4500 méter felett megdöglenek. Talán ez a kulcs...? Be álltam a nemrég megalakult Matuska Szilveszter III. arabvadász szekcióba. Már 12 burnuszom van.
2042 03 22
A lázadást leverték, pár százam maradtunk. Írni már csak én tudok, a többieknek levágták a kezét. A régi trükkel úsztam meg: Tevének öltözve visszaszöktem a táborba. szerencsére az asszonyokat és a gyerekeket a csövön át kimenekítettük Szibériába. Oda nem mennek. Ezek utálják a hideget.
2050 4. holdhónap.
Már 4 éve csak kuszkuszt kapunk enni. k*rva szar, és ráadásul én etetem a többieket is. Igaz hogy már csak 70-en vagyunk. Gecimici ajatollah meghalt, helyét demokratikusan átvette legidősebb fia, Apr'o Fallosz. A szunniták most boldogok lesznek, mert ő gyűlöli a siíta-kat. ..mondjuk mi is, de mivelünk már nem foglalkoznak.
2052 ramadán hónap.
Rájöttünk, hogy lehet parlagfűből pálinkát főzni. Ekkora marhákat..... ezek még soha sem ittak szeszt? 1kg lekváros baklaváért adunk nekik fél deci lőrét. Esnek kelnek tőle. Utána meg össze vissza lövöldöznek. Hál'istennek azt már otthon.... Zavargásokról is hallottunk, de innen nem látunk semmit. A müezzint muszáj volt már agyonverni. Szegény Béla bácsi.......
2061 8. holdhónap.
Állítólag komoly gondok vannak Euarábiában. Sok a bevándorló, és egyre több jogot követelnek. Kik lehetnek ezek? Hasszán, (Ő hordja nekünk a kaját) mostanában gyakran késik. Azt mondja, a sejkek elmenekültek, az idegenek pedig szisztematikusan átalakítják a társadalom összetételét. Talán kiszabadulunk innen... már csak 5-en vagyunk.
2066 13. holdhónap.
Nagy a csönd. Napok óta nem láttam muszlimokat. jövő héten leszek 100 éves. Nem hittem volna hogy megérem még a szabadulás napját. Allah segítsen hozzá... Már csak én vagyok életben, és tudtommal máshol sem él már egy magyar sem.
2066 13. holdhónap (a születés napom)
Kicsi sárga emberek jöttek hamis Nike cipőben és hoztak egy lavór főtt rizst. Azt mondják át kell térnem a Buddhizmusra, ha jót akarok. ....ja, és új nevet adtak nekem: Vén-Hun-Cut. ...a francba, ezek kínaiak........
2067 január.
Ma kezdődik a Majom éve! ez jó hír, de nem nekem. Engem reggel kivégeznek, mert 24 centis a farkam, és ez nem illik bele a kínai átlagba. Rápacsáltam, végeeeeeeeeeee! Buddha kísérjen utamon.....................Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
NoLF
veterán
Egy pasi ül a bárpultnál, már félig el van ázva, látszik, hogy rossz
kedve van.
Arra jár egy barátja.
- Mi baj van cimbora?
- Emlékszel arra a csajra a munkahelyemről, akiről meséltem neked?
- Aki most lépett be a cégdhez?
- Igen, igen, akit ha csak meglátok, rettentő erekcióm támad.
- És, mi történt?
- Összeszedtem a bátorságom és randira hívtam. És igent mondott, ma
délután mentem fel a lakására.
- Remek!
- Hogy ne riasszam el az első alkalommal, a farkamat a combomhoz
ragtapaszoztam és így mentem fel hozzá. Becsengettem, és ő kijött elém.
Nagyon mélyen dekoltát felsőben és egy észbontó miniszoknyában.
-És?
- Pofán rúgtam...The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
-
brazilok
csendes tag
Kilép az orvos a rendőből, és látja, hogy egy fiatal pár ül a váróban. A nő feláll, és elindul befelé.
- Jöjjön maga is! - mosolyog az orvos barátságosan a férfira.
Az orvos a rendelőben kifizetteti a férfival a vizitdíjat, majd felszólítja a nőt, hogy vetkőzzön le, ezután tetőtől talpig megvizsgálja. Végül a férfihoz fordul és megkérdezi:
- Mindig ilyen zavartan viselkedik a felesége?
- Nem a feleségem, most látom először életemben. De a háromszáz forintot megérte!
A tökéletes férfi:
- nem cigizik,
- nem iszik,
- nem drogozik,
- nem k...ázik,
- nem létezik.
Focista mondja a haverjának:
- Láttad a legutóbbi mecsünket? Lőttem két gyönyörű gólt.
- Nem, és mennyi lett a végeredmény?
- 1:1.
Hogy mondják más szóval, hogy festékkatalógus? - Mázlista.
Élete végéig le kell mondania a szexről - mondja az orvos a betegnek.
- Ez rettenetes! Nem lehetne mégis valamit tenni?
- Ugyan már, felesleges. Csak kibírja valahogy azt az egy hetet.
Az orosz katonák felvételiznek. A felvételi lapon az első két kérdés:
1.) Ki a példaképe?
2.) Miért pont Lenin?
- Mi a számítógépes szépségápolás?
- Átküldök neked egy kiló bájt.
Vegyen Uránium Fogkrémet, és garantáltan sugárzó lesz a Mosolya!Hajrá Ronaldinho
-
troland26
őstag
oké sztem hallgatás bele egyezés
[L]link törölve[/L]
ha esetleg tévedtem volna akkor töröld
[Ha I_Am úgy gondolta volna, csak azzal van a baj, hogy képként raktad be, akkor csak átírta volna linkre. Szóval ne rakd be többet légyszi. Cathfaern] -
troland26
őstag
Moderálva. I_Am
Legközelebb ne...
a mai fiatalság -
Ildika
tag
Modern gyereknevelési elvek
Helyszín: 50-es villamos, Határ út és Béke tér között.
Szereplők: 4-5 éves GYEREK, mellette ANYUKA, velük szemben öreg ANYÓ és a mai fiatalság jellegzetes képviselője: FIATAL. Ő flegmán rágózik.
GYEREK láthatóan unatkozik, lábát lóbálja. Később a széket kezdi rugdosni, majd egy idő után ANYÓ térdkalácsát. ANYÓ félrehúzódik, de a GYEREK lábai követik. Végül ANYÓ rászól. ANYUKA kikéri magának: ő azt vallja, hogy a gyerek egyéniségét hagyni kell szabadon kibontakozni.
Ekkor FIATAL kiveszi szájából az enyhén használt rágót, és hirtelen mozdulattal ANYUKA homlokára ragasztja. ANYUKA hihetetlenül felháborodik, kiabál. FIATAL nyugodtan megjegyzi: annak idején az ő szülei is hasonló pedagógiai nézeteket vallottak...
Bár ez inkább tanulságos, mint vicces...''Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.''
-
feise
aktív tag
[link]
mielőtt vmi p*rszt beszólna.. igen, biztos volt már.. talán 2003-ban...Miért van a templomtornyon villámhárító?
-
akaido
addikt
Két barát beszélget a borkóstolóban.
- Képzeld, valaki lopkodja a feleségem ruháját.
- Na és nyakon csípted már?
- Dehogy! Pedig szegény feleségem már őrt állított a
szekrénybe. Én szoktam felváltani, amikor hazamegyek.
Egyetemista fiú táviratot küld haza szüleinek:-Angina pectorissal ágyban fekszem, küldjetek pénzt.
A válasz sem késik:-Pénzt knem küldünk. Anginát dobd ki.
Mondtam az orvosnak, hogy két helyen eltörtem a lábam.
Erre azt mondta, hogy menjek el azokról a helyekről...Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Grass
aktív tag
"Ne vedd készpénznek mások gondolatait" - Good Will Hunting
-
Boxiné
aktív tag
Ma hallottam:
Ha a porcelántál porcelánból, az üvegtál üvegből készül, akkor miből van a hamutál?"A mosoly a legrövidebb út az emberek között!"
-
brazilok
csendes tag
Vegyen Uránium Fogkrémet, és garantáltan sugárzó lesz a Mosolya!
- Csodálatosan értek a háztartáshoz. Mindig, ha elhagyok egy férjet, megtartom a házat.
Karám kölül fut mégsem liheg. Mi az? - Kerítés.
A börtönben az egyik rab a másiktól:
- Te min buktál le?
- Egy apróságon.A fiaméknál arról kellett írni, hogy mivel foglalkozik az apjuk.
Megszólal a telefon az autó szerelő műhelyben:
- Kérem, jöjjenek ki az autóm nem indul - mondja egy hang.
- Mi a baj? - kérdezi a szerelő.
- Feltehetőleg víz került a karburátorba.
- Hol áll az autója??
- Körülbelül tíz méterre a folyóban.
Miért hordja rendőr a gyerekét a hóna alatt? - Mert leszakadt a füle.
Mi a hasonló a férfiban és a parkolóhelyben? - Mindegyik foglalt. Ha találsz egy szabadot, az vagy túl kicsi, vagy fizetős, vagy rokkant.
Miért nagyobb az orrlyuka az orangutánnak, mint a férfinak? - Mert vastagabb a mutatóujja.
A férfi olyan, mint a horoszkóp. - Mindig pontosan megmondja, hogy mit kell tenned, ... és mindig téved.
A férfiak miért aggódnak folyton a péniszük mérete miatt? - Mert van nekik miért.
Mi a legokosabb, amit valaha egy férfi mondott? - A feleségem szerint...
Mi a különbség a férfi és a nylon harisnya között? Semmi. Mind a kettő szalad, ha szükséged van rá.Hajrá Ronaldinho
-
macilaci78
nagyúr
Az istentisztelet vége felé a lelkész megkérdezte nyáját:
- Hányan bocsátottatok meg az ellenetek vétkezőknek?
Mindenki feltartotta a kezét, kivéve egy törékeny idős hölgyet.
- Jones asszony!? Ön elzárkózik attól, hogy megbocsásson ellenségeinek?!
- Nekem nincs egyetlen ellenségem sem - mondta kedvesen mosolyogva az
apró hölgy.
- Asszonyom, ez igen szokatlan. Megkérdezhetem, mennyi idős is Ön?
- Kilencvennyolc múltam - felelte az ősz matróna.
- Kedves asszonyom, megkérhetem, hogy jöjjön ki ide a gyülekezet elé, s mesélje el nekünk, miképpen lehetséges, hogy valaki majdnem százéves, és nincs egyetlen ellensége sem?
Az aranyos néni kitotyogott a lelkész mellé, szembefordult a gyülekezettel, és csak ennyit mondott angyali mosollyal:
- Túléltem a rohadékokat!Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Rez_Grof
őstag
válasz -conrad- #718 üzenetére
Olyan nincs amibe anyóst lehet ültetni és el is repíti messzire??
Vicc:
- Ki volt Mózes anyja?
- A fáraó leánya.
- Nem, ő csak megtalálta Mózest.
- Na persze, ez az ő verziója.A bus station is where a bus stops. A train station where a train stops. On my desk, I have a work station....
-
Eastman
addikt
Szerintetek a moddingba berakjam? [link]
[Szerkesztve]https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
-conrad-
addikt
[link]
/need -
LOTR
addikt
One Ring to rule them all
-
erdey_a
addikt
Miért nem szabad megnősülni?
Férfi : ''Rendelek magamnak egy pizzát. Kérsz te is valamit?''
Nõ: ''Nem''
Férfi : ''OK.''
Nö : ''...vagy mégis?!''
Férfi : ''Na mi legyen akkor?''
Nö : ''Nem tudom''
Férfi : ''Nem tudod, hogy akarsz-e valamit enni?''
Nö : ''Nem.''
Férfi : ''Éhes vagy?''
Nö : ''Nem tudom, talán igen.''
Férfi : ''Mit értesz azalatt, hogy ''talán''...?''
Nö : ''Azt, hogy nem vagyok biztos benne.''
Férfi : ''Ha én éhes vagyok, akkor észre szoktam venni.''
Nö : ''Talán késöbb éhes leszek.''
Férfi : ''Ok, akkor rendelek neked is egy pizzát.''
Nö : ''És ha késöbb mégse leszek éhes...?''
Férfi : ''Akkor otthagyod.''
Nö : ''Az pocséklás.''
Férfi : ''Akkor becsomagoltatod és megeszed holnap.''
Nö : ''És ha holnap nincs kedvem pizzát enni?''
Férfi : ''Pizzát mindig lehet enni.''
Nö : ''De nem nekem.''
Férfi : ''Akkor keress valami mást.''
Nö : ''De most nem akarok mást.''
Férfi : ''OK, akkor mégis egy pizzát kérsz.''
Nö : ''Nem.''
Férfi : ''Akkor nem kérsz semmit.''
Nö : ''De.''
Férfi : ''Megörjítessz!''
Nö : ''Miert nem rendelsz magadnak addig is valamit...?''
Férfi : ''Ahogy gondolod...''
Nö : ''Rendelj magadnak egy sonkás pizzát!''
Férfi : ''De én nem szeretem a sonkát.''
Nö : ''Én viszont igen.''
Férfi : ''Azt hittem, hogy MAGAMNAK rendelek...?!''
Nö : ''Persze, hogy magadnak rendelsz.''
Férfi : ''Akkor minek rendeljek Sonkát...?''
Nö : ''Ha esetleg megéheznék akkor ehetnék belöle.''
Férfi : ''És?''
Nö : ''Azt hiszed, hogy megeszek valamit amit nem szeretek?''
Férfi : ''Hogy-hogy TE - megeszel valamit?''
Nö : ''Miért ne?''
Férfi : ''Egy pillanat... tehát én rendelek magamnak valamit, azért,
hogy te ehess valamit ha esetleg késöbb megéheznél...?!''
Nö : ''Pontosan.''
Férfi : ''És akkor mit eszek én?''
Nö : ''Az is lehet, hogy nem leszek éhes...''Vérboci
-
macilaci78
nagyúr
Kisgyerek játszik az árokparton, talál egy kalapot. Felveszi,
lecsúszik a füléig. Mutatja apukájának:
- Nézd apuci, milyen szép kalapot találtam, csak egy kicsit nagy.
- Nagy az anyád picsája, a fejed kicsi.
Mutatja anyukájának:
- Anyuci, nézd milyen szép kalapot találtam, csak egy kicsit kicsi a fejem.
- Kicsi az apád fasza. A kalap nagy.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Hasek
Közösségépítő
Én láttam sajnos.. Nem szokásom nézni, és akkor is csak a felénél kapcsoltam oda, és akkor már nagyban üvöltözött a palivál...hát hogy is fogalmazzak.. Hajam kihullott a stílusától, és nem tudom ki hogy van vele, de engem baromira idegesít!
Ez viszont már nem idegesít, hanem épphogy szétröhögtem rajta a búrám: [link]Üdv. H
-
erdey_a
addikt
Vérboci
-
erdey_a
addikt
Vizitdíj
Kinyílik a rendelő ajtaja,kilép az orvos ,és látja, hogy a váróban egy
fiatal pár üldögél. A nő feláll, és elindul befelé.
- Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosana a férfira.
Az orvos a rendelőben felszólítja a nőt, hogy vetkőzzön le, majd tetőtől
talpig megvizsgálja.
Végül a férfihoz fordul és megkérdezi:
- Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
- Gőzöm sincs róla - feleli a férfi. -Most látom elöször életemben.
De azért háromszáz forintot megért!Vérboci
-
nyávogi
tag
szigorúan hanggal és kizárólag erős idegzetűeknek!!!
[link]az alkohol nem adja meg a választ, de legalább elfelejted a kérdést...
Új hozzászólás Aktív témák
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre E73 SFF PC, Quad Core i5-4460 CPU, 8 GB DDR3 RAM