Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
válasz Pitterix #8149 üzenetére
Teljesen távolítsd el az eszközt a windows-ból, kapcsold ki a fejhallgatót. Válaszd a BT eszköz hozzáadását windows-ban és utána nyomd hosszan, legalább öt másodpercig a bekapcsológombot a fejhallgatón.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Pitterix #8142 üzenetére
" ... kipróbáltam az általatok javasolt ... "
Megbocsáss, de nem könnyíted meg a dolgunkat. OK, hogy kipróbáltad, és az eredmény, hogy még mindig nem szól, de jó lenne tudni, hogy
• minek ismeri fel a géped (screenshot esetleg)
• az output device (kimeneti eszköz?) listában megjelenik-e
• a korábban kipróbált "fejesek" ugyanezzel a "setup"-al (USB dongle + OS) működtek-e" ... marad az új adapter ... " - ezt, hogy kell érteni? A korábbi JBL-eket akkor nem ezzel a Gembird dongle-el próbáltad?
Jelenleg nincs otthon másik bt.-s hangkeltő (bt. hangszóró, TWS füles), amivel ki tudnád próbálni?
#8144 tvamos
A "gugliban" szétnéztél? Én egy kis keresés után arra jutottam, hogy a QuietComfort 45-re és az SE-re ugyanolyan fülpárna való. Ebből kiindulva: forrás1, forrás2 ... forrás3B.U.É.K. mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Pitterix #8136 üzenetére
Akkor itt nem látod (kép a leírásból, amit link-eltem ...)?
Fura. Nincs tapasztalatom JBL cuccokkal, de kb. bármi más (Soundcore, Technics, Edifier, Tribit) nálam úgy működött, hogy én manuálisan indítottam egy párosítási folyamatot, aminek a végén pikk-pakk működött a dolog.
Előtte próbáld meg azt, amit csendes javasolt (vagyis minden egyéb helyről távolítsd el a fülest).#8135 Normen1976
"Az EQ vagy működik, vagy nem ... " - ezek szerint nem hw.-s EQ van benne (ami a DSP-ben tárolja a beállításokat)?#8138 csendes
" ... valójában a fejhallgató sztereo ... "Hát, igen. Bluetooth csak sztereót tud. Én - ha gamer-kednék - nem erőltetném a bt.-t. Arra több okból is (lásd: több csatornás hang) jobb a vezetékes.
Ööö.... a HyperX Cloud III nem vezetékes füles? -
válasz Pitterix #8136 üzenetére
Ez egy BT4.0 adapter. Próbáltad már eltávolítani a JBL520BT-t mint eszközt, majd utána manuálisan párosítani? Nekem így sikerült a JBL BT fejhallgatókat Windows alatt BT audio eszközként párosítani, utána a csatlakoztatással már nincs gond.
Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
válasz Pitterix #8132 üzenetére
Azt nem írtad, hogy milyen adaptert vettél. Ha BT 5.0-nál régebbi, akkor csak egy BT audio eszközt tudsz csatlakoztatni. Ezt csak arra az esetre írom, ha BT hangszórót is próbálsz csatlakoztatni.
Pontosan az szokott lenni a hiba a JBL fejhallgatókkal, hogy általános BT eszközként ismeri fel a WIndows és nem BT audio eszközként. Ezért kell eltávolítani és manuálisan párosítani.
Ha már megjelenik az audio eszközök között akkor tudod majd kiválasztani kiemenetként (output), nemforrásként.Ki állította meg az órát? Néha az az érzésem, hogy Magyarországot is Kínában gyártották.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Pitterix #8132 üzenetére
Ellenőrizted, hogy forrásnak az van-e kiválasztva?
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Pitterix #8128 üzenetére
Ha a gép felismeri - és a "Device Manager"-ben is minden jónak (a Bluetooth alatt látod a fejhallgatót), akkor elvileg csak az lehet a gond, hogy audio forrásnak nem az van kiválasztva (elvileg magától váltania kellene, de ...).
Szóval nézd meg, hogy ha a kis hangszóróra nyomsz jobb alul az óra mellett, akkor a fejhallgató van-e forrásnak beállítva. Ha, nem akkor váltsd át arra.
Win11-et használok, szóval már halványak az emlékek, de mintha ott még ki lehetett volna választani headphone-t és headset-et is (ugyanannál az eszköznél). Ha, így lenne, akkor a headphone-t válaszd. -
válasz Pitterix #8128 üzenetére
Milyen operációs rendszert használsz?
Ha Windows 10 vagy 11-t, akkor töröld a fejhallgatót a BT eszközök közül és próbáld meg a manuális párosítást: [link] (kicsit lejjebb görgetve ott van magyarul): A párosítási üzemmódba való ismételt belépéshez kapcsolja ki és tartsa lenyomva a gombot 5 másodpercig.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest