Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- TP-Link WR1043ND router
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cobra.
őstag
válasz oxide24 #9862 üzenetére
Amit esetleg meg lehet próbálni: Aida64-et töltsd le (elvileg elég a tesztverzió is) és menjen legalább fél órát a stressz tesztje (fent a menüben találod). Illetve még a 3DMark legújabb verzióját is próbáld, ha az AIDA végigmegy hiba nélkül.
Alaplapon és a videókártyán egyébként minden csatlakozó rendesen fel van dugva, videókártya, ramok 100%-osan a helyükön? -
Petzval
senior tag
válasz oxide24 #9862 üzenetére
A számítőgépnél kevésbé lehet mérni melyik az erős mert nem azonos alaplap nem azonos RAM, processzor máris megváltoztatja az "erőviszonyokat" főként a viselkedést.A számítógépben nincs semmi logika vagy megy vagy nem hiszen ezen az elven működik az egész, de itt a táp a legkevésbé játszik bele kell próbálni másik RAM-okat pld.
-
vzsryl
nagyúr
válasz oxide24 #9859 üzenetére
Szia!
Ilyen hibát elvileg nem okozhat a táp. Ha nem lenne elég, akkor lekapcsolna. Ráadásul az 500W-os Chieftec elég kell legyen, bármilyen típusú is.
A Battlefield 3 sok gépen állóra fagy, a hangokkal együtt. A Crysis 2-ről nincs ilyen információm, de ráérdeklődhetsz a topicjában is.
Egyébként ha fps játékokkal játszol, és csak casual-ként, akkor nyugodtan válts inkább konzolra, mert a PC-s játékipar a végét rugdossa. Minden nagyobb multiplatform név már csak egy gyenge konzol átirat. Ha komolyabban foglalkozol az fps játékokkal, akkor szükséged lehet egérre, ami együtt jár a PC-vel, tehát a konzolok kilőve és marad a szívás.
Szóval esetben 99,99% az esélye annak, hogy szoftveres hiba van, amiről vagy a játék fejlesztői tehetnek, vagy valamilyen OS, esetleg driver hiba.[ Szerkesztve ]
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
mr_ricsi
veterán
válasz oxide24 #8812 üzenetére
"Teszteltem a videókártyát Furemark-al, teszteltem a memóriát és a processzort Prime 95-el és Everest progival valamint a win 7 ellenőrző programjával.. Végigfuttattam a 3D Mark Vantage tesztprogit többször is és mindezeket hiba nélkül!"
Ha a memtest86+ és a Prime95 többmagos verziója hiba nélkül futott külön-külön 4-5 órán át, akkor a memória-alaplap-proci vélhetően nem hibás. Ha a Furmark is ment 1-2 órát, akkor a VGA-d nem melegszik túl. Ha a Prime95-öt és a Furmarkot együtt is futtattad egy fél órán át, akkor a tápod is bírja szuflával.
A 3D-s tesztek is lefutottak, és csak bizonyos játékokkal van probléma.
Nos, akkor egyértelmű, hogy a hibát ezek a bizonyos játékok okozzák, ezekben van a probléma.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
szab.tam
nagyúr
válasz oxide24 #8806 üzenetére
én spéciel a wint nem szoktam 1x sem egymás után 2x újrahúzni, pláne akkor nem, ha a tápra gyanakszom, és az első újratelepítés után sem szűnt meg. akkor másodjára minek... na, mid1... (ha gyáltalán tényleg 2x raktad újra...)
a lefuttatott tesztek engem is érdkelnének...
egyébként a tetves win7 tud csodákat művelni egyes alaplapoknál, ha van eszköz a e-sata-n. tipikusan ilyen fagyásokat, belassulásokat, stb...
500-as chieftec táp. mintha azt mondanád, hogy van egy 6 hengeres bmw-d. és mennyivel bír menni. (a régi 160-nal, az új 250-nel...)
tehát millyn táp az. tudni illik nem mindegy. ha régi, elavult táp, jó ha 400-at lead, és azt szanaszét osztva. ha korszerű, akkor egy ágon is lead 500-at, akárhová, ahol szükség van rá.
de ha a táp lenne, egyszerűen leállna a gép. elvileg fagyásos, asztalra kidobálós instabilitást is okozhat, de az inkább az alaplap felől a processzor tápellátási gyengesége szokott lenni...játék fagyás, kidobálási fő okok:
- rossz a törés. (eggyel több ok eredeti játékot venni. - nem tudom, a tiéd milyen, de ne is osszad meg velünk, mert az már a fórum szabályzat szerint warezolás...)
- cpu, vagy ehhez kapcsolódó cuccok instabil túlhúzása. (nb, ram, stb.)
- vga driver bug. nekem dx11, gtx480, dirt2, win7 alatt csinálta, hogy minden második driver-nél save/load alatt állandóan kifagyott. sokára tudtam meg az okot. a hajam kitéptem már... így cserélgeni kellett a driver-t. vagy dx9. most nem érint, mert döntően visszatértem a gépeimen az xp-re. tököm tele lett a win7-tel...[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mr_ricsi
veterán
válasz oxide24 #8804 üzenetére
De szoftveres probléma! Az oprendszer hibás működést érzékel a progi futása közben, ezért a progit lelövi, és így visszakerülsz az asztalra.
A hardveres hiba miatt az oprendszered is hibázna, aminek fagyás lenne az eredménye.[ Szerkesztve ]
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz oxide24 #8800 üzenetére
"kidobnak asztalra stb..."
Ez szoftveres hiba. (Vírus, rosszul törted a gamékat, driverprobléma, stb.)"Hogy reagál egy táp ha elfogy belőle a szufla?"
A gép kikapcsolódik, és áramtalanításig be sem lehet kapcsolni.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...