Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Milyen routert?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Internet, TV, és telefon szolgáltatók, pro és kontra
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszgé100
őstag
válasz mr_ricsi #14296 üzenetére
az a baj, hogy ha én csinálnám, akkor arra már nem merném rábízni a számítógépem.
sajnos sem kézügyességem, sem szerszámom, sem megfelelő ismerettel nem rendelkezem, és félek, hogy a kókány munkából több károm származik, mint hasznom. és abban is biztos vagyok, hogy vannak akiknek ez a "mi sem egyszerűbb" kategória, de kérlek ne kövezz meg, ha nekem nem azma, hogy szétszedtem, még azon is erősen elgondolkoztam, hogy a ventit bele tudnám-e rakni? bár ez most sem fog kiderülni
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
eszgé100
őstag
válasz mr_ricsi #14294 üzenetére
Igen, sh12-t vettem. Az olcsót úgy értettem, hogy az lélektani határ alatt volt
Bár sajnálatos módon valószínű, hogy a táp adta meg magát, mert ma szétszedtem, és 2 kondi fel volt púposodva, gondolom ez sok jót nem jelent
De az új venti legalább a ház elejére majd jó lesz.
esetleg megkérdeztem, hogy az adatlapomon található konfighoz milyen tapos tudnátok ajánlani?
"-Meddig tart a játék? -Amíg mindenkinek ki nem verik a fogát..."
-
draff
aktív tag
válasz mr_ricsi #14232 üzenetére
"Másfélszeres különbség, amit a fél wattos LEDsor nem sokáig tolerál."
Hmmm. Az AD párok alkalmazásának idejében hol volt még a LED-sor?
Akkor még tök mindegy volt, hogy 1 ohm vagy csak 2 ...tudooom, majd erre is azt kapom, "amikor a tábortűz körül - rinocéroszvadászat után ...."
[ Szerkesztve ]
-
építész
aktív tag
válasz mr_ricsi #14239 üzenetére
Itt most kivételesen nem volt duplázva a fekete, mert éppen mellé dugtam a Molexet. 10 ms nagy idő egy félvezetőnek, az a hálózat frekvencia periódusidejének fele. Még egy AC motor is sokat fordul ennyi idő alatt.
A példát csak arra hoztam, hogy egy "gagyi" táptól sem kell feltétlen rettegni.bye
-
építész
aktív tag
válasz mr_ricsi #14231 üzenetére
Persze, hogy számítottam rá, hogy tönkremegy valami. A zárlatot egy Molexen okoztam sárga fekete között. A kábel hosszú és vékony, némi ellenállása is van, tápnak is van belső ellenállása, a zárlatot egy véletlen kontaktus okozta kis felületen, tehát korlátozódott a zárlati áram rendesen. Ha a +12 V-ot leterheljük ilyen extrém módon (mondjuk 30-40 A ) megemelkedhet a +5V és a 3,3V. Szerencsére valamelyik védelem időben működött.
A HDD-nek se tesz jót, ha eltűnik a +12V-ja, vagy ha beáll +6V-ra az elektronikájának a földje, vagyis az ATA kábel két végén lévő meghajtók között 6 V differencia alakul ki egy rövid időre.bye
-
draff
aktív tag
válasz mr_ricsi #14139 üzenetére
Persze.
A mozgó műanyag alkatrészeket szokták még nagy előszeretettel ilyesmivel kenegetni - gyárilag.
Pl. DVD lejátszókban a betöltő műanyag fogaskerekeket és a hosszanti szánt, ami a lemeztányért kezeli s ami alatt a lézerfej szaladgál.(meg a buzzancsok egymás análját), ámde ez nem kimondottan tartozik ide, és az az egészségügyi fehérvaselin
-
draff
aktív tag
válasz mr_ricsi #14092 üzenetére
"Nem így van. A por ott jelenik meg, ahol a levegő irányt vált."
Jóó, persze, ez már csak egy mellékes okoskodás.
Teljesen logikus az érved, ám én nem veséztem ki ennyire részleteiben.
A lényeg alapja - az átáramló levegő.
hogy aztán most ez a levegő valami szűrőn meg át, mindenféle útirányokat vált vagy csak szinte semmit, magán a lényegen mit sem változtat.
Csupán egyszerű szőrszálhasogatás részedről."Ilyen automatika nincs ..."
és akkor most nem mindegy?
A lényeg, hogy a BIOS visszaváltott alapállapotba.
Mintha át-jumper-oltam volna, kivettem volna az elemet, megnyomtam volna a Clean gombot, jumpert, stb ... azaz röviden és egyszerűen - az egészet lenulláztam volna.Muszáj itt a félszavakon lovagolni.
Egy szakember többnyire megérti a lényeget
Te mi vagy itt, egy egyszerű topikoló vagy valami nyelvészprofesszor?[ Szerkesztve ]
-
Jason Bourne
csendes tag
válasz mr_ricsi #14012 üzenetére
Érdekesség képen leírom a mai próbálkozásból mi sült ki.
Összezártam a tápegység 20+4pin csatiján a zöld színű+GND kábelt tápegység elindul rákötöttem egy ventilátort azzal tökéletesen működik.Ezek után végkép nem értem miért nem indítja el az alaplapokat,(vagyis miért nincs kép)nem add elegendő feszültséget le,másra nem tudok gondolni
[ Szerkesztve ]
-
draff
aktív tag
válasz mr_ricsi #14008 üzenetére
Felsoroltad itt - szinte egész Európát. Viszont én csak a környező országokról beszélek
(a svéd az kivétel volt, mert ott már eleve úgy vannak az autók megcsinálva, hogy a gyujtással együtt ég a lámpa is ...)A nappali világítást Szerbia sem írja elő. Vagy ha elő is írja, kinn a közúton nem igazán kérik számon.
Mint ahogyan a románok se, meg a szlovákok se.
Aztán megint más a dolog a lakott területen kívül és a lakott helyeken (városokban, falvakban) történő kötelezőség. Ott például nálunk sem kötelező egyáltalán használni.
A horvátokról tudom, hogy folyton nézik mindezt, de aztán - rajtuk kívül - senki más.A románok például egyáltalán nem foglalkoznak vele. Hamarabb harapnak a gyorshajtásra.
-
tornas
őstag
válasz mr_ricsi #13932 üzenetére
Ez nem volt valami meggyőző. Egy egyszerű átlagpolgár hirdetése még nem cáfolhatatlan bizonyíték az elektronika gyártóját illetően. Egy UL szám a nyáklapon (esetleg a címkén is) vagy a nyáklapról részletes képek, Sirtec-re vonatkozó konkrét bizonyítékok, ezeknek jobban örültem volna!
Az eladónak valószínűleg (sőt biztos) csak hallomása volt (van most is) arról, hogy az ő 480 W-os Codegen-je Sirtec belsős, pl. innen a PH! fórumairól.
Egyre biztosabb vagyok benne (99%), hogy ez a Codegen 480W nem Sirtec belsős. Az általad linkelt táp ugyanaz (talán apró eltérés lehet benne: címke, kábelek stb.), mint ez. Egyszerű mezei Codegen, nem több...
[ Módosította: mukibuci ]
"Az oroszlánbőr alól is kilátszik a szamárnak a füle."
-
draff
aktív tag
válasz mr_ricsi #13915 üzenetére
Hááát - eléggé érdekes egy magyarázat, de lehet benne valami.
Bár szerintem a kondik tetejére nem azért tesznek mindenféle alakzatú, lemez-elvékonyító, kigyengítő mintázatokat, mert akkor majd attól szebb lesz, hanem mert pukkanás esetére az lenne a "hasadótárcsájuk".
Tehát adott a felfelé irányuló durranás.
Vagy akkor a leragasztós rögzítés csakis a fizikai kiszáradást lenne hivatott kezelni?
De - szedtem én már - illetve durrant már szét magától is nekem - olyan kondi, amit aztán alaposan de szemügyre lehetett venni. A kondenzátoron a külső fém csésze (vagy pohár) már eleve olyan kialakítású, és a töltelék (maga a kondi) olyan gumidugóval lefenekelt valami, hogy ott a kiszáradásra nem sok esély akad ... -
bandi0000
nagyúr
válasz mr_ricsi #13731 üzenetére
szakszerűen volt összerakva a gép nem ért össze semmi stb...csak ugy értem a táp miatt kaphat e kevesebb áramot a gép vagy hasonló amúgy a táp corsair CX600 szóval jó minőség...csak amint mondtam alaplapra gyanakodtam de azt mondták az jó, szóval per pill az egér amit mondtam az az 1 kiindulási pontom hogy egyik táppal jó másikkal nem a konfigok amibe próbáltam 2 különböző volt.
Xbox One: bandymnc
-
Foose
addikt
válasz mr_ricsi #13707 üzenetére
Jó azt írtam igen,de mint írtam is,tudtam hogy ebbe könnyű belekötni Egyébként van vírusírtóm,anélkül nem netezek. Eddig KIS 2012 volt rajta,most Eset Smart Security 5.2 fut... Lehet igaz,mert csak az ima marad
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz mr_ricsi #13705 üzenetére
Az a gond,hogy sajnos illegális a windows,szóval az soha nem lesz naprakész A memóriám is kacifántos,(nemrég vettem netes hirdetésről használtan)mert egy 133MHz-es meg egy 166MHz-es van a gépben. Most álítottam át BIOS-ban hogy 133 legyen mind a kettől. Vírusom nincs,mert kb egy hónapja lett felhúzva az oprendszer,szinte csak netezek,biztos hogy nincs vírusom. Legalábbis nem jártam olyan oldalon ahol lehetne. (persze ebbe is bele lehet kötni rögtön) Driveket is próbáltam driver genius-al frissíteni,nem talál frissebbet. RAM tesztelést viszont nem tudok mert nincs egyenlőre itthon üres lemezem. (úgy tudom a tesztelő progit ki kell írni) Ilyen kis egyszerű f@s memóriák vannak a gépben,de azért reménykedtem hogy jók.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz mr_ricsi #13610 üzenetére
Jójó,közben felfogtam hogy volt kékképernyőm,csak épp nem láttam. Hát most egy 16000ft-ért vásárolt gépbe milyen táp legyen?? Ilyen volt benne,de azt nem tudtam hogy ennyire sz@r. Jó lenne azért valami normális alap tápot beszerezni. Na akkor a memória tesztelés most elmarad,mert egy vasam sincs,nincs írható lemezem. Minden pénzem ráment erre a gépre,és munka nélkül nehéz lóvét keríteni akármire is De gyanítom hogy nem egészséges dolog hogy 2 különböző sebességű memória van a gépben. Most néztem,és egy 133-as meg egy 166-os memória van a gépben. (2x512MB) Ez okozhat gondot,nem? Nem lehet hogy pont ez okoz kékképernyőt?
-
Foose
addikt
válasz mr_ricsi #13605 üzenetére
Na neeee. Az most akkor rosszabb táp??? Nincs soha kékképernyőm,csak újraindu a gép. Nincs kékhalál,egyszer csak azt látom hogy sötét a monitor,mert kikapcsolt a gép. Szóval nem tudom honnan szedhetém elő a hibakódot. Az újraindulás dolgot megnézem...Memória tesztet nem csináltam még,senki nem javasolta. Azt mivel lehet? Restart dolog beállítva...
[ Szerkesztve ]
-
Algol
senior tag
válasz mr_ricsi #13236 üzenetére
Hello mr_ricsi!
A belinkelt Aerocool Shark ventilátor nagyon jó paraméterekkel rendelkezik az adott árkategóriában, ezért megjegyeztem magamnak. Adott esetben jó választás lehet.
Az adatlapját tanulmányozva azonban feltűnt ez a sor: Starting Voltage: <= 9,0 V.
Nem sok ez egy kicsit? Esetleg a gyakorlat netán azt mutatja, hogy jóval alacsonyabb feszültségen is képes elindulni ez a ventilátor?
Üdv: Algol
Üdv: Algol
-
törölt tag
válasz mr_ricsi #13178 üzenetére
Igen rosszul írtam, az egyik kábelköteget forrasztottam le, és helyére ment a venti, meg a 3 Fan csatlakozó
Tuningba megy a kártya, és semmi gond nincs vele, a táp se melegszik, a kártya meg tökéletesen megy. Mivel csak egy Molex (4pines) ágom van, arra van csatlakoztatva a 8Pin-es átalakítóm, más nincs rá rakva. Csak megijedtem hogy nem bír leadni annyit, de akkor nincs semmi gond -
04ahgy
nagyúr
válasz mr_ricsi #13078 üzenetére
A tápon nem maradhat rajta az összes fesz, mert azt is írta, hogy a gép ventilátorai, meg úgy mindene meg lekapcsol. [link]
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
tornas
őstag
válasz mr_ricsi #12986 üzenetére
Így is fel lehet fogni... Csak szerintem ez nem feltétlen jelent veszélyt. Gondolj azokra a tápokra, amiken nincs világítós kapcsoló. Vagy semmilyen kapcsoló sincsen rajtuk. A konnektor meg vagy be van dugva vagy nincs.
Vagy ott vannak még a félpasszív tápok is: se készenlétben, se alapterhelésen nem forog a ventijük. És még LED is lehet a ventin. Álló venti világító LED-del.
Mint a lőfegyvereknél (minden fegyver töltöttnek veendő alapesetben-NAGYON FONTOS SZABÁLY), az elektromos berendezéseket is áram alatt tekintendőnek kell venni, mindaddig, amíg meg nem bizonyosodunk az ellenkezőjéről!
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz mr_ricsi #12935 üzenetére
A köhögő primerpufferrel rendelkező, a kapacitásproblémák tüneteit már előrehaladott állapotban mutató tápok is ilyet csinálnak. Csak hát az Aurum ugyebár nem érintett.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
-
moha21
veterán
válasz mr_ricsi #12935 üzenetére
Ha a hálózatban valamelyik kötésnél van a hiba az akár tűzveszélyes is lehet. Láttam már ilyet. Ott az volt, hogy az illető kapott egy fogyóelektródás hegesztőt és nem tudott vele szépen dolgozni. A csatlakozó forró volt. Ott is egy kötés volt a hibás, már majdnem teljesen szétégett.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
shouryuken
senior tag
válasz mr_ricsi #12758 üzenetére
Köszönöm!
Kaptam egy tippet, hogy érdemes lenne megpróbálkoznom egy Artic cooling F12 pro TC hőérzékelős ventilátor beszerésével, ami megfontolandó, mert csak 2 ezer forint a teljes tápcsere magas költségei helyett.
Utánanézek, hogy befér -e. Szerinted tápon belül hova érdemes rakni a hőrzékelőjét, illetve elég lesz -e ez a légszállító teljesítmény? (alsó sor)
Köszi! -
építész
aktív tag
válasz mr_ricsi #12724 üzenetére
Csak lesem az indulatos írásokat és valahogy nem értem a vita műszaki okát, csak a személyeskedést látom. Bevallom én még nem találkoztam olyan jó tápegységgel, ami ne indult volna be bárminemű plusz terhelés nélkül (kivétel, amikor aksit tettem az 5 V-os kimenetre, de az egy spéci eset eset).
bye
-
tornas
őstag
válasz mr_ricsi #12693 üzenetére
"Ha alacsony ESR-ű a 3300-as kondi, és befér a kisebb kondi helyére, akkor egy kicsit még jobb is, mint az eredeti."
Nincs itt ellentmondásban ezzel a hsz.-el az előző hozzászólásod?
[link]Nem kötekedni akarok, csak egyszerűen kíváncsi vagyok...
-
építész
aktív tag
válasz mr_ricsi #12603 üzenetére
Olyan teszteket én is csináltam a tápjaimmal, hogy jól leterheltem az 5V-ot és mértem, hogy a +12V mennyire megy fel. A Vargáné és társa valamint egy Mercury meg is bukott a teszten, de normális tápok esetében nem ment fel a 12V csak 1-2% százalékkal. Érdekes módon, pont az újabb ATX12V tápoknak nem okozott gondot a teszt.
bye
-
tornas
őstag
válasz mr_ricsi #12603 üzenetére
A harmadik, általad linkelt, képen mik azok nyugdíjszelvények (vagy a munka nélküli segélyek igazoló szelvényei) ott azon az asztalon?? És az alaplapi csatlakozók (hangkimenet, midiport, VGA port, LPT port, stb...) frontpanelje szintén mit keresett ott olyan közel az alaplaphoz?? Zárlat okozás veszélye áll fenn.
Nagy a kupleráj ott azon az asztalon, de ahogy elnézem az egész lakásban is az van. Eszembe nem jutna asztalterítőn tesztelgetni ilyesmit!
Meg aztán a hálózatból kivett teljesítmény (80 W vagy 85 W, teljesen mindegy), nem azonos a táp által leadott teljesítménnyel.
Az alábbi két képet összehasonlítva, ha jól látom, akkor a chipset hűtőt is kicserélte. Gondolom azért, hogy minden reggel egyszerre két csésze kávét is eltudjon készíteni vele!
[link]
[link]Bocs az OFF-ért!
[ Szerkesztve ]
-
andrade
senior tag
válasz mr_ricsi #12548 üzenetére
Már miért ne lehetne egy megfutást multiméterrel is észlelni? Példul méred a 12V-ot és megy felfelé a feszültség nem egy század mp alatt lesz az 40V.Amúgy 15V után a túlfesz védelem kiold ha van
Az hogy egy egységet járatod mi a macskateke köze van hozzám?.A processzorhűtőt teszem az asztalon levő alaplapra mán hogy jól hűt e.Mer én nem szeretem a túlmelegedést!
[ Szerkesztve ]
-
04ahgy
nagyúr
válasz mr_ricsi #12438 üzenetére
Valóban, nem voltam elég precíz. Igazából ha 3-5 napot áztatod, az már hidegen is tud használni. De az igazi a főzés. Férfiak, mérnökök hajrá, irány a műszaki boszorkánykonyha.
HGyu
-
JoolsNOS
veterán
válasz mr_ricsi #12337 üzenetére
Ezeket mind próbáltam természetesen, mielőtt az elsőt visszaküldtem. Ha megakasztottam a tápventit csak akkor szűnt meg. Esetleg a ventit lehet cserélni? Ez forrasztott vagy csatlakozós?
I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
-
adax01
tag
válasz mr_ricsi #12297 üzenetére
Egy nálam lévő FSP blue storm II táp pfc je meg a fetranyója úgy lecsapta az automatát hogy azt hittem hogy lendületből vissza pattan felkapcsolt állapotba, de még a villanyóránál lévő automatát is lecsapta.
Pedig az első útjába lévő automata az 10A-s.Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
-
építész
aktív tag
válasz mr_ricsi #12224 üzenetére
Az igaz, hogy semmi garancia arra, hogy jó értéket mutat az Aida/Everest. Azért tájékoztatásnak vagy viszonyítási alapnak néha nem rossz. Vagyis ha terhelésre esést mutat az Aida, akkor bizony esik is. Vagyis százalékos esés számítására még jó lehet. Az már más kérdés, hogy nem tudni, biztosra, hogy honnan esik.
bye
-
adax01
tag
válasz mr_ricsi #12220 üzenetére
De jó az eredeti is csak azért kértem a helyettesítőt mert már volt olyan hogy eredetit nem tudtam itthon beszerezni az ország területén belül.
Ja és azért kéne ennyi mert egy irodányi gépet intézett el a legutóbbi vihar és mindbe ilyen táp van és ezek meg a grécek mentek ki bennük.[ Szerkesztve ]
Eldöntöttem befejezek minden elektronikával és számítás technikával kapcsolatos tevékenységet. Ez a végleges és meg másíthatatlan döntésem.
-
építész
aktív tag
válasz mr_ricsi #12195 üzenetére
Azt hiszem egyetértünk abban, hogy parasztvakítás. Általában ritkán mér jól. Az én Asus alaplapom most pl. 3,34V, 5,62V és 8,69V -ot ír ki Azt, hogy honnan veszi a referenciát meg kéne nézni az adott IC katalógusában. Nem egy nagy "vasziszdasz" belső referenciát összeütni.
Viszont miért is kéne aggódni a látott értékek kapcsán? Nem mondanak semmi konkrétumot. Akkor meg minek izgulni? Miért kéne rettegésben élni, ha nem tudjuk pontosan, hogy hány voltot ad le egy tápegység, miközben hibátlanul működik a gép.
bye
-
moha21
veterán
válasz mr_ricsi #12164 üzenetére
Nagyon állat! Hol találsz te ilyeneket?
(#12162) építész : Annyira, ha szakadt tuti rossz. Ennyi. Tr.nél is kb ennyit tud az ember.
(#12167) mr_ricsi : EGyébként a borda ( is ) valóban fűt.
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
endruboy1
senior tag
válasz mr_ricsi #12073 üzenetére
Jó hát nézelődök már az 500W-os tápok környékén, remélem az már elég. Egyébként 350W névlegesnek a 80%-át vettem és nézegettem teszteket itt prohardveren hogy a konnektorból hasonló konfigú gépek mennyit vesznek fel, úgy jött ki hogy talán éppen belefér. Ezek szerint nem így kell...
-
endruboy1
senior tag
válasz mr_ricsi #12059 üzenetére
Én is izgulok kicsit, néztem már fogyasztás teszteket az alapján éppen hogy elégnek kell lennie (80%-os hatásfokkal számolva). Vasárnap este vagy jövő hét elején össze lesz rakva és akkor kiderül. Ugye ha nem elég neki akkor nem teszi tönkre a konfigot hanem szimplán csak lekapcsol? Remélem vannak benne biztonsági cuccosok, elvégre mégis csak FSP...
Egyébként milyen tápot ajánlanátok amihez igazán olcsón (5-7k) hozzá lehetne jutni itt a hardveraprón használtan és megbízható is? Gondolom FSP-t, de azon belül melyiket?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz mr_ricsi #11978 üzenetére
De azóta megy minden rendesen.Más magyarázat akkor?
A joypad ez lenne, csak nekem a rezgés nélküli megoldás van.[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz mr_ricsi #11968 üzenetére
Nincs kép se hang.10 másodperc múlva lekapcsol és újraindul, de volt h nem is rögtön hanem pár másodperccel később indult el magától.Tehát a gép magától is elindult majd lekapcsolt.
Haver tartalék tápjaval ment a gép és ott igen, kiírta h csökkentett vagy normál üzem módban inditom.
Szerinted rakjam vissza a tápomát mert csak windows hiba lehetett?[ Szerkesztve ]
-
csib41
aktív tag
-
becsitibi
senior tag
válasz mr_ricsi #11960 üzenetére
Na Szia!
Megvan a hibás,a táp volt az,a 12 voltos PCI ága ment el,azt még nem tudom hogy a kábelbe,vagy a csatlakozóba,vagy esetleg a táp belsejébe ment-e tönkre valami,most gariztatom,azt majd kiderül,most egy chieftech gps-550w van rákötve a gépre,és már 4 napja vigan játszok több órán keresztűl,és nem jön elő a probléma.
Kösz a segitséget!
-
csib41
aktív tag
válasz mr_ricsi #11958 üzenetére
A hőfokokkal nincs baj, hiába bírhatatlan a környezeti hőmérséklet(alapon hajtok mindent, ebből a proci vizet is kapott). A héten elkérek egy multit, hogy biztosra mennyek. Eddig még nem mutatott ilyen alacsony értéket a 12V helyett, ezért érdeklődtem. Remélem nem valami komoly probléma. Még arra is gondoltam, hogy lehet a driver okoz ilyen meghibásodást, mert 1-2 korábbi verzió is okozott megmagyarázhatatlan fagyásokat. Köszönöm a reagálást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Parfüm topik
- Gaming notebook topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest