Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Facebook és Messenger
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Vivaldi (böngésző)
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
stol
addikt
válasz jaja1981 #6697 üzenetére
Nem.
Ha a végére kötsz egy nagy fogyasztót, akkor előtte visszafelé a tápig egyre kevesebb a feszültségesés. A teljes kábelhossz ellenállásából, valamint terhelő áramból egyszerűen számolható dolog.
Ha előre kötöd a nagy fogyasztót, akkor valóban, utána már "nem" esik fesz, egyenletes a feszesés az ág végéig.
Egy egyszerű feszültségosztóként kell elképzelni a dolgot. Ez kb. első féléves tananyag műszerészeknek.Az ág első csatijára téve a nagy terhelést a feszesés a vezeték ellenállása miatt kisebb lesz, mintha a végére tennéd.
[ Szerkesztve ]
-
14adam
addikt
válasz jaja1981 #6697 üzenetére
én úgy tapasztaltam amikor a 2900hd rávolt kötve a 300-as pnf-emre,hogy amikor az átalakító a kábelek végén volt akkor a vinyóm nem ált le,de amikor mondjuk a kábelek közepére kötöttem és utána volt kötve a vinyó akkor mindig amikor elindítottam egy játékot lefagyott az egész gép.
-
14adam
addikt
válasz agemate #6695 üzenetére
persze,a bekötésnél meg arra figyelj,hogy a kábelek végein legyen,és biztos,hogy több ággal rendelkezik a tápod,tehát két külön ágra kösd rá,és a végére.Mert ha nem a végére kötöd,és hirtelen felveszi a sok áramot a vga és közbe bevan iktatva egy vinyó is akkor a vinyó megálhat egy pillanatra és ezért lefagy az egész gép
[ Szerkesztve ]
-
agemate
addikt
Nem volt hozzá.
Rendben, külön kötöm.
[ez ugye megfelel?] -
Dezike
tag
válasz agemate #6693 üzenetére
Pedig olyan kábelt baromira adnak hozzá akár a H akár a B végű karit vettél [gigabyte].
Még 1 tanács. Az átalakító két periféria végét (képen fehér csati) külön kábel korbácsra kösd !!
"előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban"
-
Dezike
tag
válasz agemate #6688 üzenetére
Olvasni arany.
[link]
Számodra lényeg :-
"Itt futottunk bele az első váratlan eseménybe, mégpedig a Chieftec táp kapcsán. Az egyetlen PCI Express tápcsatlakozóval ellátott GeForce GTS 250 és Radeon HD 4850 hajtásakor is közbeszólt a táp védelme, amikor a VGA ellátásához az erre való hattűs csatlakozót használtuk. Ellenben, amikor átalakítóval négytűs perifériacsatlakozókra kötöttük a VGA-t, akkor minden rendben volt. Minden bizonnyal az egyik 12 voltos részleg 168 wattos (14 A) vagy 180 wattos (15 A) határába futott bele a CPU és GPU közös terhelése, amit az ágak átvariálása (négytűs csatlakozókra) helyrehozott."A 400-as és a 450-es GPS között a 3.3V illetve az 5V terhelhetősége a külömbség.
Erről meg győződhetsz a linkben szereplő adatlapokról."előző életemben sem hittem a lélekvándorlásban"
-
agemate
addikt
Prime 95 és Furmark (1280x1024, 8XAA) együttes futtatása esetén a gép azonnal leállt, a két program indításától számítva kb 3-4 másodpercen belül.
Külön-külön a két program hosszabb idejű stresszelés után sem állítja le a gépet.
Ez előfordult többször játékok alatt, pl GTA4, Crysis, COD6. Eleinte a HD4850/4870 topikban arra gondoltunk fórumtársakkal, hogy vrm túlmelegedés, bordázása megtörtént, napokig nem jelentkezett utána a leállás probléma.
Tegnap, ma is tapasztaltam."Milyen tápot vegyek?" topikban a tápra gyanakodnak, hogy 12V-on nem tud megfelelő áramot biztosítani a CPU-nak és a VGA-nak nagy terhelés alatt (vagy vmi ilyesmi, sajnos nagyon nem értek a tápokhoz)
Tápom egy Chieftec GPS450AA, novemberben vette, ezt javasolták a a boltban az akvások a régi konfigomhoz, de tápos témákban már itt a fórumon olvastam, hogy elméletileg elégnek kell lennie a gépemhez.
Szerintetek?
-
moha21
veterán
Nálam érdekes módon a graet-ből adta meg magát 2 dióda ilyen tápnál... zárlatosak lettek dióda tesztel meg tudod nézni illetve a tranzisztorokat is. De óvatosan a kondi fel lehet töltve előbb egy nagyobb ellenálláson azt kis kell sütni, ha nem értesz hozzá akkor szerelő.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
Gercsa
senior tag
Sziasztok!
Bocs, ha off, nem találtam közelebbi topikot a témában,Compaq/Hp notebook adapterem, már a második adja meg magát.
kép
Így ránézésre mi a bajuk?
Az a rágógumi szerű anyag az normális ott rajtuk?Elvileg a a képen az alsó a gyári, a felső utángyártott.
Nem lehet a kettőből kondicserével vagy valahogy 1 működöt varázsolni?
[ Szerkesztve ]
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Kvazár
őstag
-
Kvazár
őstag
válasz hfrankee #6679 üzenetére
Nem tudom mennyire fog annak örülni.
Én is anno kicseréltem a tápomban, akkor volt 4 éves a kis DTK-m, és egy a gyárinál jóval karcsúbb NEXUS ventit tettem bele.
Teljesen jó volt, csak hát, ott látod az eredményét. "Csak" 3 évet ment utána és kondik megadták magukat.
Bár lehet a gyárival sem bírt volna többet, viszont megbolondultam volna mellette.Én ezt tapasztaltam. De, majd egy okosabb megmondja a tutit.
Üdv.
Eladó cuccaim: -
-
hfrankee
senior tag
válasz jaja1981 #6678 üzenetére
De már ha a venti rezeg az már gáz,nem?!
Hogy minek adja át a vibráciot az már mindegy...
Az elsödleges hibaforrást kellene megoldanom,de a legszomorúbb,hogy a gyári ventit nem igazán látom magyar shopokban(gugli szerint)
Az igaz,hogy ezt a tipust nem is igazán lehet szétszedni?Egy régebbi ph-s cikkben olvastam,hogy még ők sem álltak neki!
Szted egy azonos kaliberű ház ventire kicserélhetem? -
hfrankee
senior tag
válasz jaja1981 #6676 üzenetére
CHIEFTECH CH-01B-B-SL OP ház![link]
Üresen 16kg és igy is szivacsot kellett raknom alá,mert a parkettán még inkább zavaró a rezgés!
De a legérdekesebb,hogy kiszámíthatatlan időközönként van vibráció,nem állandó.Vszínű az aktuális fordulatszám függvényében,de erre se esküdnék meg[ Szerkesztve ]
-
hfrankee
senior tag
Hali!
A tápom (FSP400-60THN-P) ventillátora rezonáltatja az egész házat ,idegesítő!
Most takarítottam ki,tehát nem a kosz miatt.Mi történhetett?!
Mi a teendőm,táp csere vagy lehet ugyanilyen ventit venni bele(ami a hiba előtt csendes volt)?!
Kösz és üdv -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Bocsi előre is ezen off-os írásomért, de megoszthatnékom támadt.
Elhunyt 7 éves DTK tápomról szeretnék ezúton megemlékezni, már donorként él tovább.
Érdekes, hogy láttam anno olyan táblázatot, ahol minőségileg a codegennel, meg az lc-vel tették egy lapra, pedig szerintem nem volt annyira rossz.
Sőt!A meghibásodás jelei voltak: HDD- át kellett dugni másik ágra, mert az adott ág amin közel 7 évet ment nem bírta tovább, lehetett hallani, ahogy induláskor kifújnak a kondik .
És bizonyos erőforrás igényes alkalmazások/helyzetek esetén, elment minden, de csak úgy simán sötét lett minden, leállt minden. Szerencsére ilyen eset csak 2 hetente 1x volt.Bocsi, az offért.
És R.I.P. a tápomnak.
Sziasztok.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccaim: -
-
dangerzone
addikt
válasz dangerzone #6670 üzenetére
Na, a corsair tökéletes. Halk, ahogy kell.
-
jaja1981
addikt
válasz dangerzone #6667 üzenetére
Hát 3,6-on a Q6600 és egy 4870 terhelve lazán felveszi a 300-350W-ot.
Nem tudom mit bír az FSP ilyen nagy teljesítmény felvét mellett.
Lehet én beruháznék egy nagyobbra, vagy nem tudom.
Nem volt dolgom még ekkora erőművel!Sőt!
Most néztem.
Lehet belefutsz a 400W-ba.
Vegyél nagyobb tápot.
Nem tudom mennyit bír az 500-as FSP 12V ága, mert ugye mind a két alkatrészt ezt szívja.
Az a mérvadó.[ Szerkesztve ]
-
jaja1981
addikt
válasz dangerzone #6664 üzenetére
Elképzelhető.
Max terhelésnél a 4870 és q6600 páros főleg húzva maxra járatja a tápod.
Valaki írta, hogy tuningban a q6600 mellé magában nem árt 600W körüli táp, mert terhelve rángatja a feszt.
Húzod a porcit vagy VGA-t? -
dangerzone
addikt
Sziasztok.
Ma lecseréltem a procimat. Egy E8400 helyett egy q6600 van most a gépben. Mikor betettem, beüzemeltem semmi szokatlan nem történt. Aztán úgy nagyjából 5 óra üzem után azt hallom hogy hangos a tápom. Pedig mindig csöndes szokott lenni, most meg legalább 2x hangosabb.
A táp egy fsb bluestorm II 500w-os.
A quad most biosból 1,2625V-ot kap, ez load 1,168V .
A gépben van 3 vinyó, 1 4870vga 2 tápcsatlakozóval, 1 dvd író, 2 db 20 cm-s venti, 6db 12cm-s venti valamint egy ventiszabályzó.
A quad proci most ennyivel megdobta a fogyasztást, hogy el kezdett erőlködni a tápom, vagy mi?A tápból a port is kifújtam, szép tiszta, de ugyanúgy hangos. Gondolom ha csapágyas lenne, akkor nyekeregne, de itt tisztán hallani a megnövekedett venti fordulatszámot, nagyobb a szélzaj.
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok!
Karácsonyra vettem egy Gigabyte Superb 460-as tápot. Tegnap próbálgattam a procimat húzni (E5200), szépen ment 3,6Ghz-en. Van egy Chieftec GPS400AA-101A tápom, amit el akarok adni, ezért rákötöttem a gépre, hogy tuti jó-e. A beállítások a BIOSban 3,6 GHz-en maradtak és nem indult el a gép. 2-3 kísérlet után visszaállt alapbeállításokra, úgy elindult. Visszaraktam a Giga tápot, azzal megy a 3,6GHz.
Kérdés: valami baja van a Chieftec tápnak vagy csak kevés benne a kakaó? Kb. 2 éves. Csak mert hibásan nem akarom eladni.
A Chieftec elvileg 390W-ot tud, a Giga 400-at (folyamatosan), de a gépem csúcson is max 160w körül kér a konnektorból, ezért nem értem, miért nem bírja a Chieftec. -
válasz Gery0704 #6653 üzenetére
Nekem erről még nincs ismeretem, de azt el tudnám képzelni hogy olyan terhelést kötnék rá ami az adatlapja alapján még nem gond. Lehet kapni jó kis ellenállásokat, hatásos terhelést kapna!
A volt sulimba hegyekbe álltak ezek az ellenállások.2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
zolo96
tag
Sziasztok!
Anyám gépében megmurdált a táp. Egy Chiftec 410W-ról lenne szó. Áram alá helyezve sípoló hangot ad. A google-ben már rákerestem azt írják típushiba, de javítható.
Fehérvár környékén van valaki, aki meg tudja nekem bütykölni? -
-
jaja1981
addikt
válasz HUNNIA1920 #6655 üzenetére
Mondtam, hogy nem táp.
A VGA-t próbáld ki másik gépben.
A 2600XT és a 4770 kb ugyan annyit fogyaszt. -
válasz HUNNIA1920 #6635 üzenetére
Na megjött az új tápom (FSP 400-60HLN) és sajnos ezzel sem megy a tuning. Egy hibalehetőség kilőve.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Mika1227
őstag
válasz Zoliwrc #6648 üzenetére
Nekem ugyanilyen morgás jött az FSP tápomból befújtam szilikonos spray-el a ventinél és frankón el is csendesült és azóta is jó! Vagyis volt egy héttel ezelőtt megadta magát de az már egy másik történet! Szerintem ezért ne cseréld le csak kell egy kis kenés a ventinek!
[ Szerkesztve ]
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
Zoliwrc
aktív tag
2 napja kerregő hang jött elő a gépemből, a ház tetejére finoman ráütve (tényleg nem nagyot) elhallgat, majd 10-15 mp múlva újrakezdi.
Most leszedtem a gép oldalát és a tápból jön a morgás, kezemet rátéve érzem is a rezonanciát. Gigabyte Superb 460W nincs még egy éves sem, létezhet hogy elromlott?
Milyet érdemes venni? Corsair VX 450W az jó? Ha le is gariztatom a gigabyetot többet ilyen nekem nem kell.[ Szerkesztve ]
-
z0d1AK
nagyúr
Bár biztos amatőr kérdés, de egy ismerősömnek jól jönne a válasz.
Adott egy 20 pines csatival szerelt táp, mellyel előző tulajnál "elvileg" ment a 24 pines csatlakozóval szerelt alaplap.
Ez lehetséges?| Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. |
-
Gery0704
csendes tag
Hello nos az én gépemmel az a probléma hogy amikor bekapcsolom minden rendben ha elkezdek játszani akkor leál teljesen és ez előfordul akkor is ha pl egyfolytában megy 3-4 órát megy akkor sztem táp egység v hütő szerintetek
-
-
Quan-Chi
őstag
válasz Kolondrum #6638 üzenetére
van kis kompresszorom és havonta 1x kifújom a gépet , szóval steril ! másrészt CM 690 -es házam van, ami körbe porszűrős ! alsó tápos de fordítva volt belerakva ! szóval bentről szívta a tiszta levegőt ... épp ezért nem értem az esetet, bár garanciás és kicserélik de ha valami tönkrement akkor azt 100 h nem cserélik ki
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
Lui76
őstag
Segítség kellene srácok !
Nagy ritkán nem indul el a gép, de olyankor meg se mekken nem forog ,nem világít , nem sípol. Power gombra semmi. Kihúzom 220V, várok aztán ált rögtön elindul , és gond nélkül üzemel.
Enermax a táp de már kb 3-4 éves biztos van , korábban azért voltak a lakásban áram ingadozás gondok ,de azt elhárítottuk - igaz nem tudom attól csökkenhetett e vminek élettartama.
ötlet ?www.kezmuveskeramia.hu
-
jaja1981
addikt
-
Quan-Chi
őstag
pár napja írtam hogy szaglik a tápom , na most adta meg magát ! egy nagyobbacska szöszt szívott be és az akadt bele az 1ik nagy réztekercsbe és odaégett ... a táp megadta magát, remélem nem vitt el magával semmit
kajaidőben kérem ne zavarjanak! 8:00-22:00
-
-
Balller
tag
válasz HUNNIA1920 #6633 üzenetére
azt meeg kellene nézni hogy mit mutat egy kicsit erősebb vagy épp gyengébb vagy esetleg egy pontosan ugyan olyan Atival.
Balage
-
válasz HUNNIA1920 #6632 üzenetére
Ja közben elírtam, nem a legújabb BIOS volt fent, hanem az utolsó végleges. Most raktam fel az utolsó BETA - t, amivel ugyanúgy sz*r.
Ezzel kifogytam minden lehetőségből, részemről lezárva. Sajnos túl kell adnom rajta.
Köszönöm mindenkinek a segítséget!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
BIOS - ból a legújabb van fent, viszont az Beta. Nem tudom ez számít valamit?
Most is azt tudom kérdezni, mint az előzőbe, hogy hogy függ össze a DX a boot - olással? Mert az Ati driver se hiszem, hogy sokat beleszólna a dolgokba.
Windows 7 - et használok."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
magyar777
tag
Chieftec GPS-400AA-101A ez a táp szerintetek elbírná ezt a konfigot:
Intel E6300
Asus P5KC
Galaxy 9600 GT
vagy milyet ajánlotok hozzá???
előre is kösszi a választ///Huawei P10 Plus///Apple Ipad Air 32GB///
-
lsc
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #6624 üzenetére
A lapodon a legfrissebb biosz van ? Ha xp akkor directx a legfrissebb ?
Az élet kegyetlen .
-
jaja1981
addikt
válasz HUNNIA1920 #6627 üzenetére
Másik gépben kéne kipróbálnod a VGA-t, hogy ott hogyan működik.
-
-
jaja1981
addikt
Látom másik topic-ba is írtál.
Tápot nem hiszem gyanúsnak, mert a VGA terhelve kb 70W, proci húzva olyan 70 és kész.
A többi semmi.
Szóval maxra járatva fogyaszt a géped olyan 170W-ot. -
Balller
tag
nálam előfordult már hogy takarítás után elfelejettem visszadugni és hasonlókat produkált.
Balage
-
Ha nincs húzva a gép, akkor nincs gond, max. annyi hogy lassabban boot - ol be. Tápcsatit már dugtam össze-vissza, szinte az össze molex - al kipróbáltam. Ha nem dugom rá, akkor egy villogó szöveget ír ki, hogy nincs elég kakaó, amivel elindulhatna.
Viszont a Sapphire Ati 2600XT - vel meg semmi gond sincs. Gyors boot, tuning, minden. Amint beteszem az újat, vége."Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
jaja1981
addikt
válasz HUNNIA1920 #6620 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy táp hiba.
A tuning sok mindentől függ.
Alapból minden alkatrészt a gyári beállítások, teljesítményekre terveznek.
Szóval, ha csak tuning nincs az adott kártyával, de amúgy kifogástalan, nem biztos, hogy hiba van.
De persze nem árt másik gépben is kipróbálni, de szerintem ott rendesen fogja tenni a dolgát.
Sajnos előfordulhat, hogy nem minden passzol mindennel. -
Balller
tag
válasz HUNNIA1920 #6620 üzenetére
Ha úgy gondolod hogy igazat mond akkor...Én azért elvinném a helyedbe eggyik hawerhoz egy tesztre... elég megbízhatatlan világba élünk mostanság
még anyámba se bízok, ha pénzes dologról van szó.[ Szerkesztve ]
Balage
-
-
Balller
tag
válasz HUNNIA1920 #6618 üzenetére
nézd meg mit csinál egy másik gépben az új karid...
ha ott is gatya akkor a kártya a ludas...
sok szerencsét!Balage
-
-
Jó lenne már ezt a táp dolgot megoldani, hiába mérek stabilan tart minden multiméterrel mérhető feszültséget. Sőt IBT + Furmak sem jelent gondot. (húzott cpu-val sem). Ha passzív hűtésű kari van a gépben semmi baja mert nincs minek leállni. Van valami módszer a táp ellenőrzésére otthoni körülmények között? Már arra is gondoltam h vírus okozza a venti leállást. Arra is gondoltam h belépek a biosba és egész nap ott járatom, ha nem áll le akkor windowshoz van köze a hibának. Nem én használom a gépet nem tudom mit engednek be rá meg a többi.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
jaja1981
addikt
válasz HUNNIA1920 #6615 üzenetére
Próbáld meg vissza rakni a régi VGA-t.
Ha azzal megint jó, akkor VGA-val lesz valami, ha azzal is ilyen, akkor más a gond.
Az én giga lapom is lassan jut túl a boot-on, kb 10-15-sec 2 db raid vezérlővel.
Nem tudom miért, mert amúgy atom stabil a rendszerem és tuning is szépen megy ATI VGA-val. -
válasz jaja1981 #6614 üzenetére
Igen betölt és a játékok is szépen mennek.
Viszont a gép sokkal lassabban tér magához bekapcsolás után. Tehát megnyomom a bekapcsoló gombot, a gép kb. 20 másodpercig csak megy, viszont képet nem ad, majd utána kapcsol be a monitor és kezdődik a boot. Régen ilyen nem volt, miután bekapcsoltam, kb. 5 másodperc és már ment is. Ez most kb. 4 - szer annyi ideig tart.A tuningot meg egyáltalán nem engedi. Gyakorlatilag már 100MHz - nél is újraindul, mikor boot - olna be (az elején, mikor felvillan a billentyűzeten a 3 LED).
Ha a PCI Express frekvenciát állítom 100 - ra, akkor még alapon se indul el.Ezt a CMOS reset - et próbáltam tegnap, egy winyó jumpert tettem rá 15 másodpercre, aztán levettem, majd gép bekapcsol. Kiírt valami CMOS Error - t, alatta egy táblázat, amiben leszámolt 10 másodpercet, majd újraindult. Gondolom akkor ez sem volt így jó.
Attól félek, hogy itt nem táp gond van. Valaki írta nekem, hogy lehet összeférhetetlenség is. Valamiért a Giga lap nem szereti pl.: az Asus kártyákat. Mondjuk én ezt nem hiszem el, mert nekem már volt pár konfigom és ilyennel még nem találkoztam.
"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
jaja1981
addikt
válasz HUNNIA1920 #6613 üzenetére
És alapon tökéletes a gép?
Mármint betölt a win, meg stb. -
-
lsc
nagyúr
válasz HUNNIA1920 #6611 üzenetére
Drivert cseréltél az új kártyához? A konfigodat vinnie kellene a tápnak, a 4770 sem fogyaszt sokat. Valahol írtad lapot is cseréltél, ha használt volt egy clear cmos nem ártana.
Az élet kegyetlen .
-
Sziasztok!
Egy olyan gondom lenne, hogy a minap vettem egy Asus EAH4770 Formula 512MB GDDR5 - ös karit. Idáig minden szép és jó is lenne, viszont miután kivettem a régi karit és beletettem az újat, a Windows 7 töltés közben újra indult, majd a procit alaphelyzetbe állította és csak így volt hajlandó elindulni. Sokkal lassabban is áll fel a rendszer és ha húzni akarom a procimat, akkor még boot közben újra indul, majd megint procit alaphelyzetbe.
Gondoltam rá, hogy kevés neki az FSP 350PNF, viszont másnál szinte megegyező konfig-al tökéletesen megy a gép tuningal is.
Próbáltam kivenni belőle pár dolgot (venti, DVD, RAM), de így is ugyanaz. Próbáltam más ágra kötni, de így sem.
Mi lehet a gond?
Köszönöm előre is!"Amit a szem lát és a fül hall, azt az agy elhiszi."
-
Mika1227
őstag
Na megvan a hibás a táp volt a ludas vettem egy Chieftec 550-es tápot remélem azért ez tovább bírja a dolgot!
A Mikulásnak teljesen igaza van, hogy évente csak egyszer megy az emberek közé!!! Még az is sok!!!
-
pigatt
őstag
válasz MPowerPH #6594 üzenetére
Pontosabban néha lelassul és akkor halkabb,de igen és folyamatosan változó. Első szériás VX550 utána olvastam ezeknél ez széria hiba volt, hogy egy idő után előjön, vagy jöhet.
Kérdés ezért lehet-e garanciáztatni? Illetve mennyire merjem használni? Megállhat ez miatt rajta venti, ami súlyosabb problémákhoz vezethet?
i9 / 4080 / 32"
-
04ahgy
nagyúr
Adott egy táp, elég korrekt a bele. Teszterrel a 12V (11-12V között) és az 5V (4-5V között) ingadozik. Kb. 1A@12V terhelésre pedig lekapcsol. Az 5VSB 2A terhléssel is stabil. Az APFC szerintem működik, a primer pufferen 300V-ot mérek az 5VSB-t terhelve is. A primer kapcoló FET-ek szintén rendben vannak. Mi lehet a gond?
Én a CM6800 PWM részére gyanakszom. Ezt az IC-t hol lehet most beszerezni ha a gond valóban az lenne?
Gyanakszom még optocsatolóra is, de az nagyon le van folyatva rögzítő trutyival, és semmi furát nem mértem rajta.
HGyu
7855.94MHz CPU-Z valid \ Pulchra tibi facies, oculorum acies, capillorum series; o quam clara species! Rosa rubicundior, lilio candidior, omnibus formosior; semper in te glorior!
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- BestBuy topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Path of Exile (ARPG)
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest