Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #4628 üzenetére
Hogy jó vagy nem jó azt nem tudom, de ha gyors kell akkor talán a Mister Minit.
-
nagyúr
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #4582 üzenetére
Ugyanitt 5s is eladó jó áron:
Független iPhone 5s 16GB szép állapotban -
axlfsi
veterán
válasz Vasinger! #4529 üzenetére
Hogy melyik a leg(!)jobb, azt nem tudom, de mi evek (7+) ota jarunk dr. Pajor Csabahoz (azota mar ifj. is megtalalhato a rendeloben), mindenki nagyon kedves es konkretan egy vasarnapi napon orakon mulott, hogy megmutik-e a kiskurva gyagyapek macskamat, aki lenyelt es darabka gyerekjatekot es belelzarodasa lett miatta
Szoval, mi elegedettek vagyunk es szerintem a szakertelem is boven megvan (a rendelo meg plane felkeszitve, kis- es nagymuteteket is vegeznek). Hja, a masik macska is volt mutve, igaz, csak esztetikai (plasztikai) sebeszeti eljaras.
Vaci allatkorhaz˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
l.skywalker
titán
válasz Vasinger! #4484 üzenetére
Dr. Kondorosi Ildikó
Bemutatkozás - Bőrgyógy-ÁSZ (borgyogy-asz.hu)Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
MODERÁTOR
-
l.skywalker
titán
válasz Vasinger! #4465 üzenetére
A Galcsek utcán a kínai Tibi boltban minden is van ill. a Görgey Artúr utcán az 55. Borozó mellett van egy olyan bolt amiben sok háztartási cucc van. Esetleg ezekben nézd meg.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #4429 üzenetére
Holnap utolso nap, irj ha kell valami, az arak alkukepesek
TP-Link Archer C20
Linksys E1200 N300 WLAN Router
Toshiba SATELLITE L30-134
Laptop hátizsákok/válltáskák/tokok
Geox és Frank Walker 43-as cipők!
Blitzwolf Powerbank 3350 mAh -
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #4427 üzenetére
Felkerült a fényképező és a fejhallgató mellé a 2 router is:
Panasonic LX100 ezüst ajándék táskával és SD kártyával
NAD VISO HP50
TP-Link Archer C20
Linksys E1200 N300 WLAN RouterHa pentekig megkeresel 5% kedvezményt kapsz az árból alapból.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #4380 üzenetére
Bővült előző lista még a következő hirdetésekkel:
Samsung Galaxy Buds + Comply Foam
Logitech K750 napelemes vezetéknélküli billentyűzet eladó
Bontatlan 3M Ledes fényvisszaverő szalag
Eladó Geox és Frank Walker 43-as cipők!
Logitech K300 billentyűzetEzen kívül van még ventilátor vezérlő és a korábban említett MP3 lejátszó is.
Topik lakóknak továbbra is jár a kedvezmény
-
Levi123
senior tag
válasz Vasinger! #4175 üzenetére
Szia!
Most nem tudom biztosra, hogy itt átveszik-e, esetleg írj nekik egy levelet, vagy hívd fel őket.
http://caritas.vaciegyhazmegye.hu/Vaci_Egyhazmegye_Karitasz/adomanybolt.htmlLevi
-
axlfsi
veterán
válasz Vasinger! #4056 üzenetére
Vennel Te is? ... erosen gondolkodtam sokaig, de valahogy nem erzek akkora ingerenciat lecserelni a Mate10Pro keszulekemet... 4 eve csak OP volt eddig, de most OP5 utan megtortem a sorozatot...
Ha vettel, szolj, megneznem, ha lehet .. .hatha elcsabulok[ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MODERÁTOR
válasz Vasinger! #4056 üzenetére
A Fotós topikban láttam ilyen váci tagot.
-
-
-
Szplöttyy
senior tag
válasz Vasinger! #2682 üzenetére
Ahh köszönöm szépen! Mert a google maps-ba beírva a Deres u. 2-t valahova a város közeépre egy kis térre dob, amit pedig (#2683) canniball kolléga linkelt, akinek szintén köszönöm, ott pedig egy versenypálya van. De így meg fogom találni, köszönöm szépen!
Smoke & Torque
-
supercow
őstag
válasz Vasinger! #2564 üzenetére
Szasztok,
Scythe SlipStream 12cm 2e ft
Intel X25M 80GB bontatlan SSD 22e ft
Gigabyte GN-SW008A 8 portos 10/100Mb switch 1500ftMTD benzines önjáró fűnyíró 40e ft
Olajszívó pumpa 550ml pl fűnyíró olajcseréhez 2e ftvaterán fenn vannak a cuccok ha elvinnál valamit hívj 06304532353
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
DenverX
tag
válasz Vasinger! #2369 üzenetére
Nekem volt anno, eladtam. Telefonálásra jó volt, másra annyira nem. Symbian párti voltam régebben (még mostis van egy N97-em), de az android jobban bejön Nemtudom hogy milyen megfontolásból szeretnél N8-at, de én már biztosan nem vennék. Meg szerintem indokolatlanul drágán árulják még most is
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #2216 üzenetére
Kicsit módosult pár dolog a listámban, most így néz ki:
Seagate Barracuda 7200.12 1TB /garancia,32 MB cache,7200 RPM, ST31000528AS/
Logitech webkamera
régi VGA, TV tuner kártya és SDRAM
2 db bontatlan minőségi iPad tok, fólia és "kabát" kit olcsón!
Lexmark Z25 keveset használt színes nyomtató!
Sony Minidisc!
Sony Ericson töltő!Amennyiben bármi érdekelne írj egy pü.-t vagy katt ide több infóért.
-
Vasinger!
nagyúr
válasz Vasinger! #1476 üzenetére
Hopsz az előzőbe 2x ment a házimozi.
Ez akart lenni helyette:
Eladó sok apró kis dolog pár 1000-ért! (pendrive, vezeték nélküli egér,webcam,hangszóró)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Újszerű Dell Latitude 7390 2-in-1 Prémium érintőkijelzős-13,3"FHD-i5-8350U-8Gb RAM-256Gb SSD
- Lenovo ThinkPad T480 S széria 8 mag/ 16 GB DDR4 Memória/512 GB NVMe SSD
- Sony xperia M
- Eladó iPad 9th gen 10.2" 64GB Silver (2021) + Apple Pencil +1 bontatlan heggyel!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest