Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
válasz kiskakas #4843 üzenetére
Igen olvastam az előbb a honlapjukon. Erről a PRCOMP-ról nem is tudtam itt, esetleg ők azok, akik a butiksor város felőli végén voltak eddig? Én régebben mindig a Wágner Józsinál (EECO Kft, Táncsics utca) vásároltam, de mióta Ő bezárt, azóta inkább AQUA-ban, Alza-ban, eMAG-on, stb. helyeken intézem amit kell, úgyis sokat járok Pesten is, szóval ott is át tudom venni 0Ft-ért, vagy ha úgy van, akkor ki is küldik. Árban ezek a kisebb helyi boltok úgyis ritkán versenyképesek.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz kiskakas #4789 üzenetére
itt jó árban van ettől olcsóbban nemhiszem hogy kapsz!
-
axlfsi
veterán
válasz kiskakas #4609 üzenetére
Igen, arra kell. Ezt nem tudtam, de mindnképpen a vásárlás előtt azért még az IMEI-re rápróbálnék a TMX oldalán és abból egyértelműen kiderül, hogy "játszik-e vagy sem".
Igaz?De értem a célzást: ha az teszem azt már 2 éve működésképtelen állapotban van, akkor elvileg hiába AZ, ami (nekem kellhet), nem fogaják el...
Jó tudni![ Szerkesztve ]
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
MODERÁTOR
válasz kiskakas #4541 üzenetére
Szia!
Igen, arról van szó: COVID oltás időpontfoglalás
-
MODERÁTOR
válasz kiskakas #4500 üzenetére
Nincs, de esetleg kérdezd meg itt: Így építsd a billentyűzeted!
-
supercow
őstag
válasz kiskakas #4419 üzenetére
Nincs sajnos. Próbálj venni valami olcsó univerzális távot ami Sonyhoz való
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
ruti
Közösségépítő
válasz kiskakas #4413 üzenetére
hali, 15-20 km...akkor jó hamar kinőtte...én tavaly adtam el az ugyanilyet Jófogáson, a csaj egy Yaris-szal bírt érte jönni...de belehajtogattam
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
MODERÁTOR
-
axlfsi
veterán
válasz kiskakas #4308 üzenetére
Ha nem vagyok indiszkret, mihez kellene? En Kingston Hyperx headsethez hasznalok ilyet, Xbox-szal, de a gyaribol kettot ettem meg es azota meg 4-5, kulonbozo gyartotol; egyszeruen akarmennyire vigyazol ra, megtortik valahol egy ido utan es hasznalhatatlan lesz...
Ez, amit linkeltel (csak a forditottja ugyebar), nekem nem is jo (halk, nem hozza valo).
Realsysben kaphato ennek a forditottja, de mas gyartotol? Lehet megnezem (szombat delelott vajon nyitva vannak?).
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz kiskakas #3914 üzenetére
Ezekkel a 4-5000mAh aksikkal azért csak óvatosan!
jelenleg a leg nevesebb gyártók(Sansung, Panasonic, LG) sem árulnak ekkora kapacitású 18650.es aksit!
Jellemzően 2800-3200.mAh a legnagyobb VALÓS kapacitás, de azoknak is arany ára(2500-3000.Ft/db) van!
Van nekem is originál új Ultrafire 5000.mAh aksim ami a valóságban 450-500.mAh tud, ezért nem is ajánlottam neked mert szart nem akarok rásózni senkire!
Valószínű amit vettél az is hasonló kategória, és jól átvágták a fejed!
-
nagyúr
válasz kiskakas #3775 üzenetére
Nem akarok üzletrontó lenni de... Originál új 3.Év garos 0.kilométeres 5750.Ft amúgy te nem szoktál körülnézni mielőtt valamit árulni kezdesz, hogy mégis mennyi a bolt ára?
-
ruti
Közösségépítő
válasz kiskakas #3668 üzenetére
duplo kompatibilis LELE van, állatkertes, sok figurával
kisebb csoportba jó lehet az is, ugorj be értelego-ból nincs fölös, én is a Halálcsillagra gyűjtök
Session Closed << BlueGift - Magyarország első digitális PC játék sorsoldája <> http://logout.hu/cikk/bluegift_logout_hu/teljes.html >>
-
ruti
Közösségépítő
-
Dassler
őstag
válasz kiskakas #3629 üzenetére
Nagyobb játékboltokban is érdemes lehet megkérdezni, néha előfordul, jellemzően, ahol Carrera modellt is árulnak. Vác és környékén nem biztos, hogy men fog, esetleg Bp. A zadott linken nem rendelted meg? vAgy rögtön kéne?
[ Szerkesztve ]
Állítólag mindenki utál, de én annyira szeretem magam, hogy tudom ezt kompenzálni
-
supercow
őstag
válasz kiskakas #3596 üzenetére
esetleg villamossági boltban, gazdaboltban (pl rádi úti kertészet)?
ilyesmi van nekünk:
http://www.akcioskert.hu/ProductSingle.php?PID=196
http://www.larixkertigepek.hu/parakapu_frissito_keszlet
slagra kell dugni, kicsire nyitni és permetez.In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
-
kiskakas
senior tag
-
ruti
Közösségépítő
-
radó
csendes tag
válasz kiskakas #2967 üzenetére
Szia!
[link]
Nagyon régen volt gépben. Fizetés csak személyes kipróbálás után és egy hét visszavásárlási garancia Vácon.
Ha kell, mondod a címet és indulok.Kérlek, mindig válaszolj, én is ezt teszem. Vác, Tel: 203509955, E-mail:laszlodora@gmail.com, Privátot írj! Tel. 0-24 óra.
-
supercow
őstag
válasz kiskakas #2832 üzenetére
Tp-Link 1043ND-re kell, hogy átmenjen a födémen, mert instabil az emeleten és akadoznak a filmek (WDTV Live). Vezetéket nem tudok behúzni, marad a wifi, azt kell felerősítenem. Most van 3x3dbi, lehet elég lenne 3x5 vagy 2x5 és egy talpas 8dBi
In nomine Pasta, et Fusilli, et Spaghetti Sancti. Ramen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- NBA és kosárlabda topic
- Diablo IV
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Horgász topik
- BestBuy topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest