- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Adobe Lightroom topic
- Jelszókezelők
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
-
IT café
A topik célja, hogy a félresikerült üzleteket itt megbeszélhessék a felek, ha azt nyilvánosan szeretnék megtenni.
További tudnivalók >>>
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatpingvin
addikt
válasz
Mester9999 #2381 üzenetére
Most nem azért de amiket leírtál azok így kb kizárólag csak feltételezések, illetve az sem világos hogy miért érzed azt hogy ez az eladó felelőssége lenne. Amit írsz az akkor lenne helytálló, ha az eladó próbálkozott volna javítással, vagy az a helyzet állna fenn hogy tudottan ért hozzá annyira hogy kiszúrjon a barnuláson túlmutatóan bármilyen utólagos módosítást, viszont mivel az üzenetváltásotokból kiderül hogy az eszköz előélete tisztázatlan, semmi nem utal arra hogy az eladó szakember lenne, viszont eladáskor, és utána is az eszköz működik,
Nem lebaszásból vagy minősítésből írom, de én most tényleg nem értem mit akarsz az eladón számon kérni. A frusztrációdat megértem de ez az igényed szerintem ha emberileg érthető is, sajnos nem jogos.Mindazonáltal Reggie0-vel értek egyet, keress egy hozzáértőbb szerelőt, bár ez már kicsit offtopik. Egy full analóg, diszkrét tranzisztoros erősítő az az a cucc amit egy analóg elektrotechnikával foglalkozó szakembernek nagyjából kapcsolási rajz nélkül is illik átlátnia és a mérést/tesztelést maximum olyan alapon visszautasítani hogy neked mint ügyfélnek nem lenne gazdaságos, persze ha ragaszkodsz hozzá...
Amit leírtál, az alapján ez a szerelő nekem azt a benyomást kelti mint aki csak protokollokat tud követni de úgy igazándiból nem ért mélységében a dologhoz ami a komponensszintű javításhoz kellene. Ez nem baj, és tök korrekt hogy ezt jelezte is neked, viszont a jelen helyzet megoldásában nem ő lesz az embered, szóval ezen kár rugózni, ha a problémádat szeretnéd megoldani akkor keress valakit aki bevállal egy olyan javítást amihez részleges reverse engineering kell, ez nyilván körülményesebb lesz mert egyre kevesebben vagyunk akik ilyesmikkel is foglalkoznak még.
-
Reggie0
félisten
válasz
Mester9999 #2381 üzenetére
Szerintem nezesd meg egy masik szerelovel. En nem latom, hogy miert lenne mas a kapcsolasa, mint gyari allapotban, azaz nem latom, hogy hol valtoztattak volna az osszekotteteseken. Csak javitasokat, elegett/serult furat es vezetek atkoteseket latok, amik az eredetit potoljak. Az, hogy nem egyezik meg a kapcsolasi rajzzal kb. barmitol is lehet, mas revizio esetleg nem dokumentalt modositas a gyarto altal. Egy ilyen eszkozhoz azert nem kell nagyon fineszesnek lenni, eleg egyszeru kapcsolas. Jol latszik, hogy a ket csatornabol csak ez egyik oldallal volt gond, ha tippelnem kene zarlatot kapott a kimeneten, a masik az erintetlen. Csak siman meg kell nezni, hogy milyen alkatreszek vannak az ep oldalon es ugyanazokat beepiteni a masikra, ahol meg rezfolia hiba van, azt at kell kotni es ennyi az egesz.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Politikai mémek
- Sorozatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Assetto Corsa Competizione
- További aktív témák...
- EVGA 850 BQ 850W 80Plus Bronze félmoduláris táp, összes kábelével,nagyon keveset használt
- iPhone 13 Pro 128 GB Sierra Blue, Független! Karcmentes! Akkumulátor kapacitás: 87%
- ÚJ Bontatlan! Független iPhone 15 Black 128GB! 1 Év Apple garancia!
- Samsung Galaxy S22+ mobiltelefon eladó
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest