Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsambek
aktív tag
válasz kabelmania27 #42809 üzenetére
Szia!
Gondolom azért jobb a modem, mivel a HGW-k eléggé instabilak, ahogy olvasom. Meghúztam a csatlakozókat, meg a toldást, de elég jól a helyükön voltak. Miért lenne érdemes toldásmentes kábelt kérni? Mivel hivatkozhatok arra, hogy ez nekem szükséges?
A méréshez hozzátenném, hogy modem-->v1043ND v1-->1043ND v2-->PC keresztül mértem ezt le, szóval nagyjából jó.
"Ping statistics for 193.239.149.1:
Packets: Sent = 63, Received = 63, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 22ms, Maximum = 37ms, Average = 25ms"Köszi a segítséged,
-
zsambek
aktív tag
válasz kabelmania27 #42803 üzenetére
Szia!
Model: Cisco EPC3212
Vendor: Cisco
Hardware Revision: 1.0Talán a jobb oldali a TV, de te biztosan jobban tudod.
Ez meg egy ilyen hosszabbító, mert különben nem ért volna el a modemig.
Köszi a segítséged,
[ Szerkesztve ]
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
1 után pár perccel nem tudott a modem felcsatlakozni a "hálózatra".Pár restart, semmi változás. Utána 1221: 2-2-1, mondták, hogy nálam lesz a hiba, küldenek egy technikust. Rá 1 órára magától el kezdett működni a modem.
Kérdések:
- Mondjam le a technikust, mert valószínűleg nem lesz több baja a modemnek?
- Az értékeim jók?Köszi a válaszaitokat,
-
zsambek
aktív tag
válasz kabelmania27 #42255 üzenetére
Koszonom segitseged!
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Valaki esetleg ra tudna nezni a modememre (Cisco 3212)?
Koszonom szepen,
[ Szerkesztve ]
-
zsambek
aktív tag
válasz kabelmania27 #41832 üzenetére
Pont ma beszélgetésbe elegyedtem a szerelőkkel, és azt mondták, hogy anyagra várnak, mivel a mostani kábel nem fér át, vagy nem ér át a csövön?! Illetve, hogy nem kell idegeskednem, mivel a ma este, vagy a holnapi napon már jó lesz.
Most már kezdem érteni, hogy a múltkor a marketinges hölgy miért erősködött ennyire, hogy jó lenne azért itthonra előfizetni egy USB-s mobilnetre is.
-
zsambek
aktív tag
Nem tudom, hogy mi van a UPC-vel Budaorson, de majus ota ez az 5. olyan alkalom, hogy vagy 6-8 oraig, vagy 1-2 napig nincs net. A mostani allapot az, hogy tegnap reggel 5-6 fele elment a net, es azota is dolgoznak rajta.
-
zsambek
aktív tag
Sziasztok!
Pozitívan csalódtam a UPC ügyfélszolgálatában.
Két nappal ezelőtt nem ment a modem, semmi jel, hogy áramot kapna. Felhívtam a 1221-et, értelmes srác, elmondja, hogy esetleg tudom-e, hogy a modem lett a rossz, vagy a kábel? Mondtam, hogy nem tudom. Erre mondta, hogy menjek fel, nézzem meg, hogy forró-e a kábel. Mondtam neki, hogy nem. Mondta, hogy kiküld, akkor egy szervizest, de ha van kedvem, akkor menjek el a legközelebbi UPC irodába. Meg is tettem, vittem a kábelt. Mondtam nekik, hogy rossz. Szó nélkül a kisasszony hozott egy újat, és azóta tökéletesen muzsikál.[ Szerkesztve ]
-
zsambek
aktív tag
válasz adamssss #12010 üzenetére
Szia,
Én is csak ajánlani tudom a UPC-t. Minket a FiberNet-től örököltek úgymond meg, akkor 8.000Ft-ért kaptunk 5/5-s netet, ha jól tudom. Lassú volt, két hetente biztosan volt valami gond, ami miatt nem ment. Amióta a UPC-sek vagyunk, talán kétszer, vagy háromszor volt probléma, illetve Intruder2k5 kolléga tanácsára én is beállítottam másodlagos DNS-nek a Google DNS-ét, és tökéletesen működik!
zsambek`
-
zsambek
aktív tag
Megint nincs net.
zsambek`
-
zsambek
aktív tag
Szia,
Templom tér mellett vagyok én is, gondolom a régi hálózaton, mert itt új hálózat kiépítésre nem került az 100%. Nekünk mivel a UPC alapból nem küldött ki modemet, külön rendeltünk egy új előfizetést, de ez nem számít. Nekem is normális a pingem, mindig 10 alatt van, de mondjuk minden 4-5. Kicsit felugrik, de így is 50 küldöttből, 50 visszajön. Maximum ping: 49, átlag: 15ms. Viszont én FTP-vel tesztelek sebességet, úgy is elfogadható?
zsambek`
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Parfüm topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest