Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sznandi77
csendes tag
Nálunk lesz valaha?
https://tecnolocura.es/lg-incorpora-vodafone-tv-en-sus-smart-tv-webos/
Röviden 2020 utáni lg smart tv-n elérhető a vodafone tv app spanyol országban. -
sznandi77
csendes tag
Sziasztok! Vasárnap óta szakadozik a net, naponta bejelentem hibára, amikor is pár óra múlva érkezik egy sms/email, hogy távdiagnosztikával megállapították, hogy minden tökéletes és központi hiba volt. Mit tudok tenni ezen kívül. Folyamatosan új hibajegyet nyitnak a régit zárják hiába mondom, hogy nem jó. Sajnos októberig hűség van. Amikor megy akkor a fel/letöltési értékek rendben lévőnek tűnnek.
[ Szerkesztve ]
-
sznandi77
csendes tag
Tudom, hogy nem egy nézet csatorna, de a TvPolonia műholdas elosztása elköltözött, sajnos a UPC-nek nem sikerült értesülnie róla. Így nézhetjük az elköltöztünk műholdon ide és ide ábrát.
-
sznandi77
csendes tag
válasz 4Grider #72130 üzenetére
Hihetetlen! Sikerült, végre újra modem módban van 1 óra 44 perc és egy értelmes ügyintéző kellett. Ugyanis nekik ipv4 modem mód látszott, de a valóságban nem, így volt. Valami frissítés ment félre azért került ebbe az állapotba. Újra húzva, többször újra indítva távolról, s már jó is lett. Köszönöm mindenkinek a segítséget. Hihetetlen, hogy mennyire nem mindegy kihez kerül az ügyfélszolgálatnál az ember.
-
sznandi77
csendes tag
Sehol nem látszik, ügyfélszolgálat hibabejelentő látja, hogy modem módba van, nekem szimpla routernek tűnik, csak kivan kapcsolva a wifi alapbeállításban reset után is. Kellene nyitott port, ezért DMZ-be tettem egyenlőre a upc-s eszközön a routerem ip-jét, ettől még a noip megőrül.De legalább a p2p elérésű eszközeim működnek.
-
sznandi77
csendes tag
Sziasztok!
Az normális, hogy Tc7200 modem módban, 192.168.0.21-es ip címet kap a routerem wan-on?
-
-
sznandi77
csendes tag
válasz DeFranco #63350 üzenetére
Ezen csatornák a 19,2 Astra pozícióból műholdon megtalálhatók kódolatlanul, igaz az osztrák verzió, ami csak reklámban különbözik a némettől. Egy parabola tükör és a legolcsóbb digitális beltérivel elérhetők, 15-20 ezer körül már vannak. Én is így nézem.Ja látom tárgytalan! Bocsi!
[ Szerkesztve ]
-
sznandi77
csendes tag
A Upc toppon van, két településen éjfél óta nincs szolgáltatás (tv, net, telefon), a facebookon a kérdésre annyi a válasz, hogy tudjuk,ha 72 órán belül nem sikerül kijavítani csak utána jár jóváírás.
[ Szerkesztve ]
-
sznandi77
csendes tag
válasz Knobber #53836 üzenetére
Nekem meg Apple Tv. S én is azon szívesebben használnám mint, ipad-en. Írtam nekik Facebookon, de csak a semmi volt a válasz. Holott szlovákoknak, cseheknek működik, nyugateurópártól nem is szólva. Nálunk valamint a románoknak nem megy, bár ott most indul. Technikailag nem lehet nagy dolog, mert maga a keret program ugyanaz mindenhol.
[ Szerkesztve ]
-
sznandi77
csendes tag
válasz kabelmania27 #36635 üzenetére
Azért nem biztos nekem is Ci+ képes és a upc listán szerepel a tv-m még is szar a HD adások egy része.
-
sznandi77
csendes tag
válasz Intruder2k5 #36587 üzenetére
S, hogy magyarázzam meg mi a gondom, mert ezért nem hívtam még őket. Úgyis azt mondja küld egy technikust, aki közli a tv-m szar. Ezt a kört már lejátszottuk mikor pár éve, mikor bekerült digitálisra az Euronews magyar hangja, akkor nekünk sokáig nem volt, mert a pid listában az utolsók között volt a magyaré, többszöri telefonálás után megoldódott, valahogy sikerült előre tenni, aztán amikor ment a modem csere, s az új modemen az egyik port zárva volt amire szükségem volt. Nem voltak egyszerű körök mire jó lett. Most ehhez nincs időm. Írok nekik Face-n vagy felhívom őket,s ha nem jutok velük elsőre semmire inkább lemondom az egészet. Elég a MindigTv is, hogy most már van E-mux is itt.
[ Szerkesztve ]
-
sznandi77
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem észre, hogy a M1,M2 Duna, Duna World Hd szaggat, Upc kábelen, Két Sharp tv-k van mindkettőn csinálja. A kép megáll másodpercenként a hang jó. A többi Hd csatornánál nincs ilyen. Jelszint rendben. Újra lekerestem a csatornákat, kivettem a Mediacardot szóval több dolgot kipróbáltam. Nem tudom mióta ilyen a Kanadai Forma1-nél még jó volt. Szerintetek mit próbáljak ki? Vettem fel mobillal pár mp-t:
https://youtu.be/ON94DzzNdKM
Köszi a segítséget előre is!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Dell 5570. i5-6.gen működő alapgép (laptopösszerakó) )
- Dell Latitude 5190 laptop (14FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Win11/Excellent)
- iPhone 14 Pro 128 GB Silver, Kártyafüggetlen! Mint egy új!!! 86% Akku!
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest