Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Gépész 3D tervezőrendszerek
- Microsoft Outlook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vírusirtó topic
- VMware
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agostino
addikt
sziasztok
upc free wifi jelszót hol tudok változtatni? végtelen körforgásba kerülök, ha a upc oldalát használom. szolgáltatásaim - UPC Wi-Free beállítások. ott ennyit ír. itt pedig megáll a tudomány. ha itt azt mondom regisztráció, akkor megint az előbb linkelt oldalt hozza be... wtf...
[ Szerkesztve ]
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
hmm le vagyok maradva? emelt a upc? eddig 60-as csomagom volt, most viszont 14 megával töltök lefelé...
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Agostino
addikt
sziasztok, nyolcadik kerület masnak is lehalt? csak t-com mobilnet maradt : )
-
Agostino
addikt
sziasztok
valamit nem értek, vagy csak nem tájékoztattak megfelelően. van egy szerződésünk, amely most nyár végén lejár. pár hete visszaadtam a dobozt, és kértem médiakártyát helyette, mert a tv azt is megeszi. innentől furcsa a dolog. ma jött egy levél, miszerint "tájékoztatjuk, hogy az előfizetői szerződés a bekapcsolás napjával, a korábbi tájékoztatásaink során megadott feltételek szerint, ráutaló magatartással létrejött." nem értettem mit akarnak, ezért bevergődtem magam a upc fiókomban, ahol mindenem továbbra is nyáron jár le, ám a hd csomag plusz mediacard a kártyára váltás után egy plusz évvel 2017 nyarán. nekem ez a wtf. egyrészt ilyesmiről az ügyintéző nem beszélt, azaz hogy erre mostantól egy év, plusz a logikát sem látom benne.
[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
sziasztok
nyolcadik kerületesekhez szolnék elsősorban. tegnap este és ma délután is belassult/belassul a netem. tegnap előtt 120 mb helyett 0.5 volt, ma 10 mbit. tapasztalt más hasonlót, esetleg tudja mi lehet az oka?
-
Agostino
addikt
válasz kabelmania27 #52099 üzenetére
sziasztok
köszi a viszajelzést. az értékek teljesen kimentek a fejemből, nagyon régen volt ilyen lassulás. technicolor motyóm van, most, hogy megint jó a net a felfelé mutató értékek átlag 45, a lefelé jel zaj aránya 41, a teljesítmény átlag 4.5. de persze mindez lassuláskor lenne érdekes, tudom.
-
Agostino
addikt
válasz jety91 #52115 üzenetére
engem büntettek... jobb szót nem tudok rá. 8999-et fizettem alkuval a bronze, hd csomag, 120 mb netre. lecseréltem a külső boxot kártyára. erre a hd csomagra ráraktak egy év hűséget. vicces nézni a myupc-ben, hogy minden határozatlanra váltott, de a hd csomagom jövő nyáron jár le. ezután emelték az előfizetésem árát 9500 forint környékére júliusban, most pedig a plusz tv-s adó miatt rátettek még ötszázat. magyarán fél év alatt ezressel nőtt. lassan le is mondok mindent a neten kívül, szórakozzanak akivel gondolnak, de nem velem. ja, írtam nekik panaszt, leráztak.
-
Agostino
addikt
válasz Shader #52227 üzenetére
azért ha boxot adsz vissza és kártyát kérsz, kérdezd ki őket nagyon alaposan, mivel jár. ezzel szívtam meg bár ha amúgy is soká jár le az előfizud akkor mindegy, de ezzel plusz egy évet vagy kettőt rádtesznek.
-
Agostino
addikt
válasz canniball #52235 üzenetére
akkor csak velem voltak ilyen kedvesek. ha egyébként ezt közli az ügyintéző, akkor megköszöntem volna a lehetőséget és nem variálok. hiába érveltem a hiányos tájékoztatással, nem érdekelte őket. elég furcsán néz ki most az ügyféloldalam. cserébe kaptam filmbox csomagot két hónapra... kösz.
-
Agostino
addikt
sziasztok
befutott az e havi számlám és már megint emeltek. lassan a határ a csillagos ég lesz...
július ----> október
digital bronze 3 190 Ft ----> 3 769 Ft + 579 Ft
DTV gold csatornák 990 Ft ----> 990 Ft u.a.
HD csomag 1 000Ft ----> u.a.
Fiber Power 120 3 309 Ft ----> 3 799 Ft + 490 Ft
Nonstop S díjcsomag 500Ft ----> 699 Ft + 199 Ft[ Szerkesztve ]
-
Agostino
addikt
válasz aram01 #52983 üzenetére
nekem sem július óta. minden hónapban pár száz forinttal nőtt... telefonon persze nem lehet elérni őket, nem tudom mit csinálnak de minden mondat után megnövekedett ügyfélforgalom stb szöveget szajkózza. pedig jobban járnának ha telefonon beszélnénk...
-
Agostino
addikt
válasz norberto_th #52990 üzenetére
félreértesz, a hűségem már lejárt júniusban. ahogy lejárt, rá következő hónaptól fogva mindig párszáz forinttal emeltek rajta. 8900el kezdtem, most tartok 10300 környékén (kerekített értékek)
-
Agostino
addikt
válasz norberto_th #52995 üzenetére
elhiszem, de elfogadni nem tudom, hiszen indok nincsen rá. szolgáltatói oldalról nem túl bölcs döntés azokkal szemben, akik pontosan fizetnek évek óta. önmagunk lábon lövése.
-
Agostino
addikt
sziasztok
keresett ma a upc, hogy mindenképpen ki akarnak küldeni ide valakit, aki megnézi milyen minőségű a szolgáltatás nálunk. mondtam, hogy itt minden rendben, jó a tv és a net, semmi panaszunk nincs. de a nő csak erősködött, hogy ez lakossági felmérés, kijönnek. még akkor sem adta fel amikor közöltem, hogy dolgozó ember vagyok, könnyen lehet hogy fölösleges kört fut a szerelő. de-de, márpedig ők kijönnek. mi a fene ez a nagy nyomulás? ha meg gáz van, elérhetetlenek...
-
Agostino
addikt
szintén zenész, látom. nem, nem vagy egyedül. ez standard eljárás, nálam kottára ugyan ez ment végbe. gold csomag, hd kiegészítés, telefon, 120 mb net 10k volt már a havidíj. áprilisban hívtak, hogy látják, júniusban lejár a hűségem, de mit szólnék, ha fizetnék 12k-t, de cserébe adnak 500 mbits netet. mondtam nekik, hogy ennél azért jobb ajánlat kell, hogy maradjak. két hete hívtak, hogy van jobb ajánlatuk. gold, hd kieg. vmi filmbox vagy milyen plusz csomag, 500 mbit net 8200 forintért. tl,dr: várj, lesz jobb ajánlatuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Androidos fejegységek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PlayStation 1 / 2
- Megjelent az első Snapdragon 8 Elite telefon, ez a Xiaomi 15
- Óra topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest