Hirdetés
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
gduck
addikt
válasz Treff #137943 üzenetére
Ezért kellett volna ezt először zárt béta teszten eljuttatni azokhoz, akik kaphatók ilyenre. Amiket felsoroltál, kb. a felhasználók 90%-a ugyanazt sorolta volna. Reméljük figyelembe veszik a visszajelzéseket!
Sebesség: hát a VTV szoftvernél szerintem gyorsabb, csak a "főmenü effektus" okoz "érzékcsalódást" Csodák nincsenek, ez nem egy gyors hardver.
[ Szerkesztve ]
-
boborján2
aktív tag
válasz Treff #137942 üzenetére
Az infósokat hagyjuk mert 10ből 8 azt sem tudja merre van az előre. Én egy magyar óriás cég ,saját megrendelésére írt rendeszerében dolgozom. 7 azaz hét éve ugyanazok a bugok vannak benne és ugyanott kifagyasztom 3 kattintással .
Itt is csak a biztonsági update ami erőltetve van. A többit pont lexarják.De ettől függetlenül ,kicsit olvass utána miért változtattak ilyen szinten a firefoxon és megvilágosodsz.
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
cocka
veterán
válasz Treff #137925 üzenetére
apa, gyere csináld meg a tvt, mert nem tudom a jimjamre kapcsolni!
És apának sikerült megcsinálnia a TV-t?
-miért nem lehet ezeket a beállításokban választhatóvá tenni, hogy akarom-e vagy sem?
Csak tippelek: Azért, mert ha valamit választhatóvá tesznek, az több programozást igényel. Nekem is e hétre ígérték a frissítést, de hát annyira nem rajongok a témáért.
Úgy tűnik az a cél, hogy a szoftveres korlátozásokat (ami szerintük nem korlátozás, de igen, az!) hardvereszközökkel kell megoldani, mert xarnak a panaszokra. Ez megint az ügyfélnek
költség.míg a csatorna száma és logója 5-ös betűméretnek megfelelő!
Na az marha jó. Majd megpróbálom alacsonyabb felbontásra kényszeríteni, hátha úgy a feliratokat is el tudom olvasni.
Miért nem lehet a megjelenítési pozíciót is a beállításokban választhatóvá tenni?
Gondolom ugyanazért, amit írtam: mert ha valamit nem kell beleprogramozni, azzal egyszerűsödik. (na nem mintha én egyetértenék ezzel, csak a tényeket írtam)
Firefoxnál ugyanez volt a helyzet a böngészőbővítmények kapcsán. A Webextensions előtti addonokat kukázták, holott azokkal szinte teljesen testre lehetett szabni a böngészőt. Aztán biztonsági kamudumákra hivatkozva átálltak erre az új cuccra, ami miatt tizedannyira se képes (illetve nem is lehet képes!) egy jelenlegi addon, mint a régi. Mindezt a nagy büdös fejlesztés és biztonság jegyében.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
Ha az outban van a modem akkor nem kell megcserélni. Azért írtam 17-én, hogy cseréld meg a kimeneteket mert a csillapítót hpf-nek (visszirányszűrő) néztem (hpf-en szokott lenni 85-ös szám) és azt a tévé elé szokták tenni. Nézd meg hány dB van a csillapítóra. Kikapcsolt ipv6-al rendben szoktak lenni az oldalak.
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
A modemet kösd át az out kimenetre a tévé F csatlakozóját hpf szűrővel együtt kösd át a tapkimenetre.
AGE-T: Értékek rendben vannak. Ez egy jófajta osztó, jól van bekötve, mert a modem van a 3,5-ben, a két 7,5-ön vannak a tévék hpf szűrővel, csatlakozók is rendben vannak. Nézd meg nem lazultak-e ki a csatlakozók az osztónál és a modemnél.[ Szerkesztve ]
-
csabi63
senior tag
Nem a UPC kábelről felvett műsorokkal van tele a net. Egy csomó szolgáltató nem kódol, úgy könnyű.
Egyébként kódolatlanokhoz TV kártya, kódoltakhoz saját box, és azt rögzítesz amit akarsz. Saját használatra, természetesen. Ha semmi nincs, akkor valami screen recorder progi. Az Nvidia Shadowplay tökéletes erre.[ Szerkesztve ]
-
-
MODERÁTOR
-
Topikgazda
-
MODERÁTOR
Aktív témák
- OLVASS! Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes 825GB Konzol! 2 Joystick
- Gamer PC RTX3080 AMD Ryzen 7 5700X
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256 GB SÉRÜLT
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i7-12700KF/13700KF + RTX 4060 Ti!!! GARANCIA/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest