Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• cocka

veterán

válasz kezo0 #138124 üzenetére

OTT-nál nincs semmi. Azonnal van minden.

Viszont a tárhelymenüt megtaláltam, mert kiderült, hogy az internetkapcsolat alatt is vannak menüpontok, de a menüpontok alá már nem fért volna oda egy nyilacska, hogy eszedbe jusson legörgetni. Vicc! De ha legörgetsz, a tetején sincs felfelé mutató nyíl, hogy haver, amúgy felfelé is vannak menüpontok még.

Újabb agybetegségek:
    A kurzor a keresőmezőben villog, tehát nyomnád a lefele gombot, de eleve a billentyűzet KÉSZ feliratán is áll és az az érvényes. A betűkhöz természetesen legalább egyszer meg kell nyomni a felfelé nyilat. Ugye milyen logikus? :D

Csatorna elrejtése csak úgy nem megy ám! Létre kell hozni egy saját csatornalistát, de ez még nem is volna baj, de az elrejtéssel marha jó szórakozni, főleg ha a sorrenden nem akarsz változtatni.
    A régiben ez annyi volt, hogy beléptem a csatornák láthatósága menübe, ha el akartam rejteni, akkor odalépkedtem az adott csatornához és OK. Utána meg az egészet megerősítve elmenti.
    Az újban mivel nincs rá külön menüpont, a csatorna kiválasztása után, ha nyomsz egy OK-t megkezdené az átrendezést, ha csak úgy lejjebb vagy feljebb mennél, ezért az a taktika, hogy a csatorna kurzorral kijelölése után: OK, balra gomb, OK. Na most ezt sokszor eljátszani azért nem gyenge. Főleg, hogy nemcsak a nem előfizetett csatornákat akarom elrejteni. :W

Ja még annyi: a felvételek indításával gyakran van probléma: indulás helyett fekete kép és nem indul, ha kilépek és megint elindítom ugyanazt, akkor már hajlandó lejátszani. Nem minden felvétel indul így, de van amikor meg kell ismételni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák