Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
Nem global.
Nálam reggelre se volt hiba meg most sincs. Keresten eloszor frissítést, nem talál, gyári vissza, hátha.
Verzió: H3.13.00
MINS/SWIFT/USRLIB: HS_22.3.70.c-PROD-LIVESETUP: HS_22.3.70.c-HU_20201008145505
Hardver: KCF-SA900PC0_3408257_8
Az másik történet hogy míg leírtam ide verziókat csonttá fagyott box
-
ates2
senior tag
Szerintem most ez global probléma,szóval az összes horizon box érintett.
-
aradebil2
senior tag
Köszönöm szépen mindenkinek a múlt heti segítséget, bekötöttem magamnak végül tegnap a netet, eddig tökéletesen működik, jön rajta az névleges maximum 500 mbit/s. TV-t még nem néztem de az úgyis másodlagos csak. Ha jönnek november 6-án (HA jönnek) addigra visszaszedem a kábelemet, és hagyom hogy a technikus megcsinálja normálisan.
-
ates2
senior tag
OK, ügyfsz. bemondják,hogy hiba a van a horizon boxoknál,javítás alatt...
-
mammutka
tag
Sziasztok. Vodafone, horizon mediabox, e201-es hibaüzenettel. Van esetleg egyszerű, otthoni gyógymód vagy ügyfélszolgálat? Köszönöm.
-
-
cocka
veterán
válasz
szabogabor10 #98934 üzenetére
Mármint az aktuális előretekerése nem vagy már a visszatekerés sem? De ha már e kettő sem műxik, akkor gondolom megállítani sem lehet egy ilyen adást. Vagy lejátszást még tudná folytatni csak utána folyamatosan "eldobálja" a streamet, hogy ne tudd visszatekerni max. megállítani?
Hát igen. Mondjuk az egy érdekes kérdés, hogy miért hivatkoznak arra, hogy az RTL csoport arra kérte őket, hogy.. meg a jogi blabla, aztán a többit Androidon meg oda-vissza engedik tekergetni. Hát hogy van ez? LOL
De igazából az összefüggést sem tudom értelmezni. Ha a cucc szerzői jogvédelem alatt áll, annak miért egyenes következménye, hogy ne lehessen előre tekerni? LOL
-
-
cocka
veterán
válasz
szabogabor10 #98932 üzenetére
és ez akkor is működik, ha úgy mond nem érhető el az aktuálisan visszatekert adás később a visszanézőben?
-
-
cocka
veterán
válasz
szabogabor10 #98927 üzenetére
Ez hogy a fenébe működik?
Élő adást nézek, ha megállítom, attól még a háttérben az élő adás megy tovább vagy amennyivel megállítottad, annyival eltolódva nézheted tovább?
Visszatekerésnél még több késés lesz. Max. mekkora lehet ez a késés az élő adáshoz képest? Mondjuk du. 4-kor megállítok valamit és éjfélig úgy hagyom, majd rányomok a lejátszásra, akkor mi történik? LOL
Na és ha visszatekered, majd elkezded nézni, tegyük fel már egy órás késésben vagy, akkor előretekerheted hogy szinkronba kerülj az élő műsorral?
-
-
gduck
addikt
Hogy ne csak rosszat írjak:
Mostanában minden rendben van a visszanézéssel, tökéletesen működik VTV boxon(#98921) zolmesz: nálam működik visszajátszásnál a tekergetés! Egyedül az éppen futó műsor visszanézésével vannak "gondok", de úgy látszik ezzel már együtt kell élni.
(#98924) szabogabor10: pénzügyi dolgokat figyelmen kívül hagyva: mi RETTENTŐEN el vagyunk kényeztetve NET sebesség tekintetében. Szerencsére...
-
-
cocka
veterán
válasz
viktorhu #98920 üzenetére
Akkor lehet példát venni a svájciakról. Ott valószínűleg kicsit nehezebb is kiépíteni a hegyek miatt a hálózatot. Ja és koax van, mert még Connect boxoznak:
mégis tudnak 60 megabitet adni:
De érdekes. Mondjuk ez így forintra átszámolva irreálisan drága: 23400 Ft/hó ? LOL És ez csak az olcsóbbik net.
-
zolmesz
aktív tag
Nálunk nálunk is hétfőn cseréltek, vitték a régi felvevős set-top-box-ot, hozták ezt a csoda Vodafone TV box-ot, azóta csak mérgelődünk.
- Csak a HD jelölésű csatornákon lehet megállítani az élő műsort (én eddig ezt vettem észre), a visszatekerés még megy, de az előretekerés már "nem engedélyezett" szöveggel nem működik. Ez volt a legjobb funkció az egészben, ennyit erről.
- Nem mindegyik csatorna esetén van visszanézés opció sem, nincs ott az ezt jelölő ikon. A műszaki segítség a telefonban azt mondta, nézzem a Film+-t, azon van ilyen funkció, köszi.
- A visszajátszás során sincs előretekerés, sőt, még a rögzített felvételek esetén sem megy a TV-n. De most komolyan, egy felvételt tekerni, a videómagnó is tudta 100 évvel ezelőtt. "Ez a VTV box, meg mindent tud, amit a régi STB, sőt, még többet" szöveggel ajánlották. Hát nem igazán.
- Érdekes módon a tableten, az alkalmazásban visszanézett felvételek esetén megy a beletekerés előre-hátra. Ha itt igen, a TV-n miért nem?
Úgy néz ki, most vesztettek egy előfizetőt, január elején lejár a hűség, a Telekomnál még van rendes felvevős box, meg egy csomó kedvezmény, kipróbáljuk azt. Bármilyen is legyen az, most már csak durciből is váltunk. -
vmarci21
tag
RTL sem "csak úgy" adja, hanem a TV-szolgáltató fizet érte, hogy adhassa az ügyfeleinek.
Vodafone oldalán nem találtam meg az RTL Most+ hozzáférés feltételeit, (pedig ha máshol nem is, akkor legalább valahol az ÁFSZ mélyén meg kellene legyen), de egy másik szolgáltatónál igen:
"Amennyiben a szolgáltatásodat lemondod, vagy szünetelteted, akkor az RTL Most+ hozzáférésed is megszűnik, de a regisztrációd továbbra is él és az RTL Most tartalmait továbbra is eléred" -
-
cocka
veterán
Mert ha szolgáltatót váltanék, szerinted meghagynák?
Kérdeztem másik topikban. Az itteni kínált sebességek alapján itt Telekom optika is van meg Digi is. Aztán vesszenek össze.
Csak ugye UPC-nél ezek a sebességek: 10, 20, 22, 40
Míg a többinél: 50, 75, 300, 1000
És hát hiába írta itt valaki, hogy áttérnek DOCSIS 3.1-re, ha jelenleg az 1000-es nethez csak 40-et hajlandóak adni, akkor itt a közeljövőben nem várható semmilyen érdemi emelés feltöltés ügyben. Az optikai feltöltést meg már nem nagyon van értelme emelgetni még.
Most meg amikor volt valami kedvező meg ésszerű ajánlat, akkor mobilnetet használtam feltöltésre.
És amúgy pont a Diginél meg a Trékomnál nincs RTLMost+ kód. LOL
-
cocka
veterán
Nálunk annyira nem jackpot, legalábbis a trékom biztosan nem. Amikor ugyanazt amit most kapunk, a honlap szerint 9k-nál kicsivel többért tudnák biztosítani. Hát ez minden csak nem jackpot. De ha lemondanánk a tévét, egyből kevesebb lenne, viszont akkor buknánk az RTLMost+ kódot is.
lehet meg fogsz lepődni.
Én már meglepődtem. Hogy még a legnagyobb csomagban is csak 40 megabit a feltöltés. Ez rohadt gagyi.
Úgyhogy amíg lehet megtartjuk a régi Cisco modemet a 150-es nettel, ha viszont mindenáron kötelező jelleggel cserére kényszerítenének, akkor jöhet a Digi vagy a trékom optika.
-
-
Etilapu79
friss újonc
válasz
Subimp #98899 üzenetére
Szia! Nálam is ez a szitu! Nálam 5 szerelő volt már augusztus óta és mindegyik azt mondta, hogy a Vodafone új modeme egy kalap kaki, mindenki panaszkodik rá. Állítólag a UPC hálozatain nem képes stabilan működni.
Én most megpróbálom visszaszerezni a régi UPC modemet azzal nem volt ennyi gond....
Másnak is van hasonló tapasztalata? -
cof
veterán
válasz
mike1334 #98906 üzenetére
Ugyanennyiért el tudnád hozni az 500 net + Prémium TV-t, ha jó a beszélőkéd, jó alkusz vagy telefonon. Konkurencia ha van, Digi vagy Telekom az szintén Jackpot.
Először is nézd meg az UPC oldalán ha beírod a pontos címedet milyen csomagot ajánl és mennyiért, lehet meg fogsz lepődni.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Metal topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- További aktív témák...
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Dell 3420 14" /i5 11gen / 8GB RAM/256GB SSD/ Szép állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest