- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Microsoft Edge
- Asustor NAS
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Bitcoin topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Xiaomi AX3000 és a AX3000 NE
- VoIP telefonálás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
törölt tag
Én meg azt nem ertem hogy miért a upc-t ócsárolják egyesek az ára miatt... Legyetek 2 évig Telekom ADSL előfizetők upc után! Nekem most visszatérni hozzájuk mennyei érzés, most hogy végre sikerült kiharcolni a dolgot. Én sem voltam elég körültekintő, azaz de, mert amikor idejöttem és bementek ügyfélszolgálatra, szeretném költöztetni a szolgáltatást, adott címen van-e, ideköltözhetek-e?! Mert ugye szerződés szerint ha olyan helyre megyek ahol nincs az az én hibám és ha felmondom kötbér, ha nem mondom fel akkor fizetem a semmit. Mondták igen van, 100%, rendben mondom akkor ideköltözök, jöttek a szerelők, hoppá itt nincs is szolgáltatás, csak a túloldalban, az aknában nincs kábel... Frankó, majdnem a kötbért is rámtették, sőt úgy, hogy csak pár hónap volt a hűségből és még 2 évet rám akartak tukmálni személyes ügyfélszolin, halistennek nem mentem bele. De írtam panaszt és úgy döntöttek, hogy nem terhelik rám a kötbért hisz ők nekem azt mondták h itt van szolgáltatás.
Na mindegy, egyetlen választás a Telekom adsl volt+parabola marha drágán hozzáteszem, marhára örültem neki.. 20Mbit-ből 11-12 van meg 9 eszközre..hol elég ez már manapság..
Végül most örülök hogy sikerült megcsinálniuk, inkább fizetek nekik 10k-t, mint a telekomnak 12k-t a kb irtó gyenge és elavult minőségért! Digis is voltam már és tudom hogy annál jobb talán nincs is, de azért nem leszek újra kaptárlakó, nekem kell az udvar 😈😈
Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest