- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Gmail
- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
vargalex #109933 üzenetére
Nem egészen, időszaktól, napszaktól is függ és ugye a TV-től is, az egyik 25%-os jelerősséget ír, a másik 68%-osat, ugyanazon a helyen, ugyanabban az időszakban. Sok összetevője van a TV-zésnek, nem egyszerű megy/nem megy dolog. Ha márkán belül cserélgetsz, ráadásul 1 évjáraton belül akkor nagyjából ugyanaz az eredmény. Én különböző márkákat és évjáratokat teszteltem, próbálgattam, tízezreket költöttem eszközökre, hogy megtaláljam a hibát. A UPC ennyit nem szenvedett volna a kereséssel és a hibát sem fejtették volna meg. Én megfejtettem, DVB-C-n az adott TV tunerje botrányosan érzékeny volt és könnyen eldobta a jelet egy kis külső "szennyezéstől", DVB-T-n rendben volt.
Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest