Új hozzászólás Aktív témák

  • szab.tam

    nagyúr

    válasz Ledi #101512 üzenetére

    Az újat a konyhába raktam be, ott nincs utp, a wifi-vel nem bohóckodtam még.
    A menü korszerűbbnek tűnik, de idegesítőbb, a régié jobban tetszik. (Ezért sem cseréltem ki őket. Szoba <-> konyha)
    Epg. A réginél egyszerűen tolom jobbra, és látom a másnapi programot is, vagy az adott csatornán ok-t nyomva, simán, lefelé, és látom a soron következőket. Hááát, az újnál nem így nem így van. Alig látok előre. Nem lehet úgy áttekinteni a csatornák adásait előre.
    De nem érdekel. Már annak is örülök, hogy ugyanaz a csatornakiosztás mindkét helyen, így emlékezetből rögtön tudok váltani.
    De amíg a régi megoldásnál a konyhai tv-m analóg megoldásnál volt egy kb. 4 mp lag a szobai digitálishoz képest, most 0.1-0.2 mp lag van. Amikor mindkét tv megy, és szól, kemény visszhang van. :D

    Az új box:
    Csatorna logók egyértelműen látszanak.
    Hd piros lámpa kimaradt.
    quide gyorsgomb: réginél mindig a kedvenc csatornák ugrottak csak fel. Az újnál ez folyton kiugrik, és az összeset mutatja.
    A távirányítás folyton lefagy. A trükk az, hogy a főmenüt meg kell nyomni, vissza gomb, és magához tér.
    Úgyhogy van baj... :D
    De azért azért a konyhai, 17"-os analóg sd után a főzés közbeni, több csatornát elérő hd tv (hallgatás :DDD ) jobban esik.

    [ Szerkesztve ]

    fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html

Új hozzászólás Aktív témák