Hirdetés
- Bitcoin topic
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bittorrent topik
- Vivaldi (böngésző)
- Linux kezdőknek
- Milyen routert?
- Alternatív kriptopénzek (altcoin-ok) és bányászatuk
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Hozzászólok Aktív témák
-
tomp
nagyúr
válasz
Gubu0101 #87997 üzenetére
Nálad internet gond van! Hiába nem érzékeli a telefon és a PC a box igen!
Lehet panaszkodni a boxra és végtelen cseréket kérni akkor is az internettel lesz gond! Hidd el.
lszlogal 5x cserélt boxot mindegyik lassú volt. Végül próbaként netet cserélt a boxon és tádám gyors lett.
Tapasztalatok alapján ha a koaxon zaj van akkor gond lesz a boxnál. Ha nincs a modem előt izolátor akkor rakass be a Vodafone-al. Van akinél a boxhoz adott gyári UTP kábelt lecserélve javult meg.Soul Gem
Én még nem találkoztam ilyennel. Energiatakarékos mód ki van nálam kapcsolva. Azaz bekapcsolom a boxot, lemegy a voda animáció és a hang majd azonnal indul az élő TV adás. Igaz nálam javítva van a hálózat+izolátor is be van rakva. -
tomp
nagyúr
válasz
Gubu0101 #88005 üzenetére
Igen az lenne!
CB beállításaiban esetleg megnézheted a jelszinteket.
Nálam a letöltési csatorna miatt már erősen ingadozik a jelszint. Gondolom az erősítő nem bírja.
Letöltési dBmV: 0-4 között van. SNR: 35-38dB
Feltöltési dBmV: 45-47
Ha a feltöltési értékek már 47-en állnak akkor már kezd lassulni a box.
De ha kiveszem az izolátort akkor fixen lassabb lesz.
Mérj pinget!
"ping -t 52.84.109.10" -
sneezyd
újonc
Sziasztok! Hamarosan lejár a szerződésem de nem szeretnék hosszabbítani mert sok gond van és pár hónap múlva tudok váltani más szolgáltatóra. Az előző számlán írták hogy hűségidő lejárta után 7600ft-ra módosul az előfizetési díjam, jól gondolom hogy ebben a 2 box nincs benne? Jelenlegi előfizetésem tv prémium(6200) +2box összesen 7200ft, akkor hűség nélkül 8600ft lenne?
-
-
Marcsello31
tag
Jajj.
A meghülyülésen mit értesz?
Fagy? ->internet hiba
Lassú? ->internet hiba
nincs jel. internet hiba
nincs bejelentkezve modem hiba
Nehezen kapcsol be? ->internet hiba
"elgurult a gyógyszerem? -igen.
Én: pszijáter. -
-
Gubu0101
őstag
-
tomp
nagyúr
válasz
Gubu0101 #88014 üzenetére
Fb-on volt olyan ügyfél akinél a box hibákat megszüntette a gyári UTP kábel csere.
Nekem se a gyári UTP kábellel megy. Eleve mondta is a technikus, hogy ami jelenleg ki van húzva a TV-ig az jobb minőségű mint a boxhoz járó kábel. Nekem azt el is vitte mivel nem kellett nekem. -
ish4d0w
senior tag
Kedd óta van Vodafone TV mediaboxom (illetve van még rajta kívül két régi horizon box is), azonban a Vodafone TV androidos alkalmazásba nem tudok bejelentkezni.Érvénytelen adatokat, 103-as hibát ír. Ez mitől lehet?
A név/jelszó jó, a MyUPC/MyVoda felületre be tudok lépni vele. Sőt, a mediabox-szal való bejelentkezés sem működik ugyanitt az alkalmazásban!
-
bmakszim
senior tag
Sziasztok!
Tegnap kötöttek be hozzánk Internetet és TV Premium csomagot. Vodafone mediabox-ot kaptunk. Próbálok belépni a My Vodafone profilommal a Horizon Go-ba, de tegnap óta azt írja: próbáljam később.
Tényleg nem működik a szolgáltatás, vagy ehhez a box-hoz nem is jár és csak mobilon tudom nézni a csatornákat? -
ish4d0w
senior tag
válasz
bmakszim #88019 üzenetére
A Horizon Go-nak elvileg utódja a VodafoneTV alkalmazás, de az egyelőre nekem nem működik. (De fontos hozzátenni hogy hozzám néhány nappal korábban kötötték be a boxot, mint hozzád)
Vodafone-nál ilyen díjcsomagmódosításoknál/bekötésnél szokott lenni 72 óra adminisztrációs időszak, ameddig ezek a bejelentkezések nem működnek, így szerintem várnod kell. Lehet, hogy Horizon Go-d nem is lesz. (Nekem az még működik,de az előtte is volt)
Előtted írtam hogy ugye nekem is ilyesmi problémám van, annyi különbséggel hogy nálam már lassan letelik a 72 óra, vagy már le is telt.
Nemsokára felhívom az ügyfélszolgálatot, de hátha valakinek van ötlete -
ates2
senior tag
Mostanában szar esténként vagy legalábbis én akkor nézném a HorizonGo más tapasztalt ilyet ?
-
Ledi
tag
Lehet, hogy más már írta,de én most vettem észre a VTV box távirányítón néhány színes gomb működik:
ZÖLD: Teljes műsorújság
SÁRGA: Gyereksarok (ez eddig is volt 2x gombnyomásra)Mindegyiknél már csak 1x kell megnyomni a gombot.
Most már csak a felvételeket kellene valamelyikre rávarázsolni.
És még meg kéne oldani hogy a teljes epgnél időben előre ne csak a felvételeket hanem a visszajátszást is mutassa 7 napig a rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
CoF
addikt
válasz
DonThomasino #88027 üzenetére
Nekem sincs Horizon box, PaceHD van. Itt írta valaki, hogy az ügyfélszolgálatos ezt mondta neki, hogy csak VTV mellé nem jár HorizonGO.
Aztán mi lett belőle, azt nem tudom, nem olvastam vissza, vagy nem nyilatkozott.
[ Szerkesztve ]
CoreELEC útmutató, telepítés, segédlet! https://bit.ly/2MOoxqz
-
CoF
addikt
válasz
DonThomasino #88031 üzenetére
Szerintem ha eddig is volt, akkor nem veszik el, az új előfizetők az érdekes kategória.
-
ztsoft
őstag
Ennyit szenvedni a Horizon Go-val. Böngészőben megnyitod a www.horizon.tv oldalt, majd a MyUPC profil adataival (e-mail cím, jelszó) belépsz, ha beenged, akkor működik az app is, ha nem, akkor nem megy. Ennyi. A hivatalos oldalon is fent van ez, [link].
Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.
-
anglergab
addikt
válasz
MadMancs #88034 üzenetére
Ez nem így van.
Horizon boxhoz/más UPC-s eszközhöz Horizon Go app, Voda box-hoz Voda TV app hozzáférés jár.
Külön rendszerek, azaz a Voda TV-hez nem jó a MyUPC fiók. Illetve úgy tudom, Voda TV fiók az előfizetőknek nincs is, a Selfcare-rel lehet eszközt beléptetni.[ Szerkesztve ]
-
CoF
addikt
válasz
soundsonic #88042 üzenetére
Akkor tisztázódott a helyzet, szuper.
-
anglergab
addikt
válasz
soundsonic #88046 üzenetére
Volt UPC-s területen vagy?
Korábban volt Prémium TV előfizetésed vagy most lett? -
anglergab
addikt
válasz
soundsonic #88049 üzenetére
Ha Telekom területen vagy Vodafone-os, akkor csak Vodafone TV van. Tehát volt UPC-s területen vagy.
Hozzászólok Aktív témák
Hirdetés
● Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni szigorúan TILOS!
● Olvasd el az összefoglalót!
● Jelszinteket ide írhatsz!
● Díjnet téma ITT!
● Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
● Mobil szolgáltatások ITT!
- Bemutató UPC Connect Box: jó-e a szolgáltató csodaroutere?
- Bemutató Félúton a lineáris tévé és a VoD között
- Helyszíni riport Leszámolt a korlátlan mobilnet árával a UPC
- Elemzés UPC digitális műsorrögzítés buktatói
- Teszt UPC Mediacard villámteszt: digitális HD adások médiabox nélkül
- Hír Hivatalosan is a Vodafone a UPC Magyarország tulajdonosa
- Fotók, videók mobillal
- Háztartási gépek
- [Re:] [Fehér Farkas:] Elza emlékére - kutyatartásom elmúlt 10 éve
- [Re:] Xiaomi Mi Note 10 Lite - a kis pimasz
- [Re:] Az indiai játékosok felvették a kesztyűt a skalpvadászokkal szemben
- [Re:] Huawei P30 Pro - teletalálat
- Bitcoin topic
- Hobby elektronika
- Laza koronavírus topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- LG 34UB88-B Ultra Wide IPS (3440x1440 - 5ms - 2db ThunderBolt 3.0 - AMD Freesync FPS,RTS Game Mode)
- LENOVO Ideapad 5 14ARE05 - ÚJ 14" FullHD IPS üzleti notebook - Ryzen 5-4500U, 512SSD
- Sapphire Nitro+ Radeon RX580 8GB DDR5
- Cyberpunk 2077 gyűjtői kiadás /ps4 /bontatlan
- HP Pavilion Gaming 16-a0021nt - ÚJ 16,1" FullHD IPS notebook - i7-10750H, 16GB, 512SSD, GTX 1650Ti
Állásajánlatok
Cég: Netrix Internet Kft
Város: Budapest
Cég: Simplexion Informatikai Kft.
Város: Budapest