- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Vodafone (ex UPC Magyarország Kft.) (analóg / digitálisTV, internet, telefon)
Aktív témák
-
MadMancs
veterán
-
Benji21th
tag
Ezt adták pár éve, ment, nem volt vele bajom. A tv-m viszont több mint 10 éves volt, szerettem volna másikat. Eszembe se jutott, hogy egy ilyen megjelenítő csere akadályt jelent egy ilyen eszköz számára, főleg hogy tényleg egy sima számítógépes monitoron is működik... A visszanéző funkció már mostanában nem is nagyon ment, de ez még számomra nem volt akkora érvágás. Így már az.
-
Toth_Jani
őstag
válasz
Benji21th #102393 üzenetére
Találkoztam már olyan "gagyi" HDMI kábellel hogy csak az egyik irányba működött nem volt neki mindegy hogy melyik vége van a TV-ben.
Én egyébként MediaCardot használok SSD-re felveszem amit nézni akarok, és simán lehet benne tekerni, vagy légegér módban a kívánt pozícióra bökni. -
MadMancs
veterán
Hogy ez a VTV mekkora egy hulladék.
Kodi valamiért off, nem tud szerverhez csatlakozni. Mondom sebaj, van okos VTV, megnézem ott Keresztanyu tegnapi részét. Keresem műsorujságban, megvan, hurrá, indul hurrá. Erre kb az előtte lévő fókusz felétől indul. Tekerni persze nem lehet.Hát anyját verje telibe aki ezt így kitalálta. Még 30 évvel ezelőtt VHS nél is volt olyan hogy X műsor egy kódot/jelet küldött ha kezdődött/véget ért amitől videó tudta mikor kezdődik/ér véget a műsor és úgy vette fel. Digitális világban ez olyan bonyolult lenne? Dilettáns banda ez
-
-
cof
veterán
válasz
radio100jozs #102378 üzenetére
Országot át kell tenni Észtország vagy Szlovákia és megoldódott az ékezet probléma.
-
radio100jozs
őstag
válasz
Balázs0916 #102371 üzenetére
Próbáltam (Samsung B2230HD), de sajnos nekem is ez a hiba, semmit nem lehet csinálni, mert ezek régebbi típusú készülékek, nem is támogatott hivatalosan a MediaCard-al.
-
Brogyi
őstag
Sziasztok!
Remélem a topik lakóknak van, vagy volt Horizon box (az a kicsi Kaon). Nos, volt-e valakinek elfelejtett PIN kód problémája. Hogyan orvosolta telefonon keresztül a UPC support? Köszi. -
Horizon GO-ról nem találtam egyértelmű infót, hogy megmarad vagy megszűnik? Az alkalmazás érdekel. Az utcánkban csak DIGI van, az meg nekem nem kell... a másik címemről meg Magenta 1-em van, és van TV GO, de a Horizon GO-t használom, mert ott van HD Stream
TV-m meg nincs a szobámban csak iPad, PC és Samsung Galaxy
-
tPedro_
őstag
válasz
kabelmania27 #102373 üzenetére
Majd megnézem, ha rendberakták. Délután óta megint nem jó, tudnak róla, javítják.
-
woodworm
veterán
válasz
Gondics #102370 üzenetére
Mert kaptál egy jószándékú, de fals infót. A 433 és 866 Mbit/s-os linksebességhez is kell a 80MHz-es csatornaszélesség, de az első esetben 1, a második esetben 2 adatfolyam áll rendelkezésre. Nekem A71-esem van, az is csak 433-as linket tud 5GHz-en.
A laptopodnál a wifi adapter milyen néven szerepel? Milyen chipset? -
kabelmania27
félisten
válasz
antal750 #102344 üzenetére
inSSIDer, ITT leírtak alapján megtalálod a szabad csatornát.
monroe8609: Modem oldaláról haladó beállítások, hálózat állapota menüponton belülről kellene a következő hsz-ba másolni a letöltési és feltöltési füleken lévő értékeket.
puru: Üdv! Próbáld meg szlovák/finn vagy svéd beállítással.
tPedro_: Változtak a modemértékek? -
Benji21th
tag
Sziasztok. Segítsetek legyetek szívesek, hátha találkozott valaki ilyen problémával.
Ma érkezett meg egy új tv. Adott egy UPC\Vodafone 3:1 előfizetés, a tv adás egy KAON KCF-SA900PCO-n (Horizon HD media) keresztül jött. A tv hibátlanul működik minden mással (androidos box, ps, pc), csak a box-al nem ad képet. A box sem tűnik hibásnak, működik egyrészt az előző tv-vel, sőt egy random monitorra rádugva hdmi-n is ad képet. A TV típusa Samsung QE55Q80T. A tv-n annyit tudtam beállítani, hogy a tv távirányítójával is működik a box (látszik, hogy bekapcsolja és csatornát vált). Kipróbáltam más hdmi kábellel, másik hdmi porton, de semmi, fekete a kép, válasszak másik forrást. Áramtalanítás is volt, de kipróbáltam az rgb\ YCbCr-4:4:4 váltást, hátha, de semmi változásÍgy a tv tv adás nélkül...hát na
-
Sziasztok!
MediaCardos TV-nél ha a Guide-ba a magyar ékezetes karakterek rosszul jelennek meg, azzal lehet valamit kezdeni?
új Hyundai HYUFLR32TS654 Tv a tipus.
Nagyon köszönöm! -
lm83
őstag
Sziasztok,
Vennék telefont most a shopban ezzel a 25000 Ft-os kedvezménnyel 24 havi részletre.
Nekem tv-net-vez-teló előfizum van vagy 8 éve és ősszel hosszabbítottam meg egy évvel megint. Most jól látom, hogy akkor azzal is meg tudom venni, csak akkor annak is még innentől 24 hónapig kell maradnia?
És akkor most vajon külön kell hosszabbítani, vagy ezzel automatikusan az meglesz? -
Gondics
csendes tag
-
woodworm
veterán
válasz
#72445440 #102359 üzenetére
Elolvastad az eredeti kérdését? Jelenleg a CB tudását sem tudja kihasználni a meglévő eszközeivel. Innen természetes lépés egy több százezres új router vásárlása. Egy pc vagy laptop bővítése megvan mellé fillérekből, de egy ax-es telefon megint nem két forint. Ajánlás előtt illik behatárolni, hogy a kérdező mennyit szándékszik befektetni az 500Mbites előfizetés teljeskörű kihasználásába.
-
monroe8609
aktív tag
Hol találom a felületét? Számítógép?
-
Toth_Jani
őstag
válasz
monroe8609 #102357 üzenetére
Esetleg ha valamiről be tudsz lépni a CB felületére ott is újra lehet indítani a menüjében.
Ha nem tudsz belépni és még mindig nem talált magára, akkor baj van. -
monroe8609
aktív tag
Üdv urak! Feher UPC connect boxrol van szó!
Többszöri reset nyomas után sem áll fel a box es nincs net! Alul villog a bekapcs rész es felül vilagit a wifi jel!A gyerek nyomkodott rajta vmit de most a ki-bekapcs sem segit es a reset nyomas sem
van valami tippetek tanacsotok? -
cof
veterán
válasz
norbertoth #102353 üzenetére
Nagyon el vannak foglalva a kedvencek menü lefejlesztésével, ezért még nem értek rá integrálni a fizetést.
-
norbertoth
senior tag
A vodafone app még mindig nem képes rá, hogy ott fizethessem be a számláim?
Aktív témák
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest