-
IT café
Mielőtt kérdeznél, kérlek, olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Bekötéskor megrendeltük a HD csomagot. Az volt írva első 6 hónapban 500Ft, majd 7. hónaptól 1000Ft.
Most kb 4. hónapnál tartunk és most 650Ft-al szerepel a számlán.
Nem az a 150Ft bosszantó, csakhát ez valahogy nem fair. Nem?
-
kory24
őstag
Hogyha beköteskor a direct medium csomag mellé rendeltem direct hd csomagot is, akkor a hd csomag utolag lemondható?
-
kory24
őstag
Sziasztok!
Humax UM_UD-FOX_HD beltérim van.
Hálózatba dugom.
Akkor ez a DLNA szerver dolog hogy működik?
A gépen Win 8.1 van.
-
kory24
őstag
válasz
NyalokAA #4780 üzenetére
Megcseréltem.
A Humax-al így okés (bár nem volt mindegy melyik koaxot dugom bele, mert egyikkel a HD csatorna is csak 576p-sen jelent meg, míg a másikkal 1080p-s)
Azonban a másik szobába ahova a Philips-et átvittem ott nemjó.
Ott csak 1 koax van, és azt ha SAT1-be ha SAT2-be dugom akkor is azt írja, hogy Nincs jel, ellenőrizzem hátul a csatlakozásokat.Miért írja ezt?
Köszi
-
kory24
őstag
válasz
NyalokAA #4780 üzenetére
Értem.
Akkor lehet megcserélem.
Mondjuk már jelentettem nekik telefonon.
Azt mondták értesítenek ha lesz másik fajta beltéri, a humax.
Hiába mondtam nekem jó sima is, mint a másod tv-nkre tettek nem fontos dvr-es, de nagyon oylat akarnak.
Azt mondták kb 1 hét és hivnak és majd beviszem viszonteladóhoz ezt a philipset és adnak helyette egy humax dvr-es hd-s beltérit....De akkor addigis kicserélem, a másik tv úgyis egy régi crt, azon nincs hdmi csak scart csatlakozás.
Köszi
Ő most a Philipsbe 2 koax megy. Mindegy melyiket dugom majd a Humax-ba? abba csak 1et lehet.
Illetve a másik szobába csak 1 kábel van, azt mind1 hogy a philips melyik lyukába dugom?
vagy csak próbálgatni kell hogy jó?
-
kory24
őstag
válasz
frovery #4774 üzenetére
Szia!
Köszi!A vicc az, hogy a szerelőknek tudniuk kellene ezt, hogy SCARt-al nem megy át a HD adás, nem?
Pedig tudták, hogy meg lett rendelve a Direct HD szolgáltatás is, tehát HD adást szeretnénk nézni, de mivel nem volt hang HDMI-vel ezzel a beltérivel, le tudták gyorsba egy SCART összedugással, mondván úgy van hang.....
A humax ami a másik szobába van az iylen:
Ez is tudja HD?
Ezen csak 1 csatlakozás hely van a koax kábelnek, a HD-nak 2 kell?Akkor felhívom az ügyfélszolgálatot és kérhetem a beltéri cseréjét?
Igazából a DVR funkció nekem nem fontos, csak mivel ingyen van hagytam rábeszéni magam, de a HD fontosabb volna.....
-
kory24
őstag
A beltéri egység Philips (DVR-es) és ami fura, hogy ugye a TV is és mégse kompatibilisek.....
Kipróbáltam a másik szobába átvittem a tv-t, ott kisebb beltéri van nem felvevős, Humax, azon is van HDMI kimenet és azzal összekötve a TV-t van hang is....
Az a kisebb beltéri is HD-s?
Mert akkor kicseréltetem a Philipset is, úgyse fontos nekem a DVR, inkább legyen jobb a képminőség..... -
kory24
őstag
Ilyenkor mit tehetek?
Reklamálhatok, hogy hozzanak olyan beltérit, ami kompatibilis a tv-mmel? ( Philips 39PFL3088H )
Vagy másik HDMI kábellal lehet jó lenne?
Annyit mondtak, hogy van olyan Tv amelyikkel HDMI kábellal nincs hang, nem kompatibilis a tv a beltérivel és összedugták SCART kábellal......
-
kory24
őstag
Igen kipróbáltam, ha HDMI kábellal kötöm össze, akkor nincs hang....
Scart-al van, de így akkor nincs értelme a HD csatornáknak (pedig +ba fizetek érte......)
-
kory24
őstag
Sziasztok!
UPC műholdas tv beltéri egységet a szerelők a TV-vel nem HDMI kábellal, hanem csak scart-al kötötték össze...
Így akkor a HD csatornák nem HD-k?:s
Azt hiszem valami olyat mondtak hogy a HDMI kábellal nincs hang........
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Megjelent a OnePlus 13T
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen videókártyát?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest