Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
whisky71
tag
Üdv az uraknak!
Van megoldás a root nélküli komplett migrálásra (launcher, account-ok, app-ok stb.)? -
cadj92
csendes tag
válasz Norby86 #2296 üzenetére
Örülök, hogy megoldódott!
Én Titanium Backup-os módszerrel csináltam, annyit még hozzátennék (hátha valaki más ezzel a módszerrel csinálja inkább), hogy nekem a Processing...-nél nem ment tovább, de nem kell foglalkozni vele, kész van közben. Teló újraindít és már system app is lett.
-
Norby86
őstag
válasz Meggyi001 #2295 üzenetére
Köszönöm!
A második verzióba kezdtem bele még mielőtt írtál volna ez alapján a leírás alapján: [link]
Itt viszont azt irta hogy a system/app mappába kell átmásolni és a régi helyről törölni.
Ugy is cselekedtem, és végülis működik mostmár igy is, jönnek az értesítők.
Vagy jobban tettem volna ha a "privapp" mappába másolom? Vagy lényegtelen?-Norbi-
-
Topikgazda
válasz Norby86 #2294 üzenetére
1-es verzió: Root kell hozzá. Titanium backupot megveszed, és azzal egyszerűen át lehet konvertálni rendszer alkalmazássá: [link], nem tudom, hogy az ingyenes TB tudja e. [link] Én megvettem már régebben.
2-es verzió: Szintén root kell hozzá. Keresel egy root fájl kezelőt: [link], aztán az adott alkalmazást (viber, messenger, stb) bemásolod a system/privapp mappába, majd módosítod az apk jogait (permission)(hosszan nyomod az apkt) 0644-re. Utána restart a teló és kész. Persze előtte törlöd az adott alkalmazást, hogy ne kettő legyen belőle.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
Norby86
őstag
Köszi! Szerintem ezt a hozzászólást olvashattam én akkor, csak mivel ilyen gondom a v1 alatt nem volt, nem foglalkoztam vele. Szóval valóban az a baj hogy ha kilövök az appokat akkor a viber és a messenger is bezáródik. Tehát ez a system appos megoldás tuti működne nálam is. Na de hogyan lehet egészen pontosan leg egyszerűbben system appot csinálni a telefonból? Nem szeretnék a háttérben semmilyen plusz appot futtatni emiatt, szóval csak le akarom futtatni a megfelelő parancsot hogy system appá váljon és ennyi.
Leirnád a pontos menetét?(#2291) tatita: Esetleg próbáld meg te is ezt a megoldást amit cadj92 írt, mert biztos nálad is ez a probléma.
-Norbi-
-
cadj92
csendes tag
válasz Norby86 #2290 üzenetére
ITT írtam róla.
Én titanium backuppal csináltam. Egyelőre csak Viberrel, de úgy veszem észre facebook messenger is bugos, szóval az is mehet system appnak.
5.1-nél még régen volt ilyen bug, ha jól emlékszem Whatsapp-ot és Vibert írták akkor és onnan rémlett, hogy system appként már működik minden szépen.
Nem nagyon értem, hogy ha a 6.0 v1-en jó volt, akkor itt most mi a gond, de mindegy is, könnyű megoldani (ha valaki rootolt).[ Szerkesztve ]
-
Norby86
őstag
válasz Meggyi001 #2289 üzenetére
Reméljük! Közben meg hirtelen megjött az értesítés, most mint ha működne, de aztán valószinű megint eljátsza hogy egyszercsak nem jönnek meg az értesítések. Lehet hogy nem a rom lessz a hibás aztán hanem pont most szarakszik valamiért a viber meg a messenger értesítése. Bár eddig ilyen gondom nemvolt.
-Norbi-
-
Topikgazda
válasz HuaweiU8500 #2287 üzenetére
A jóisten tudja, hogy ez mi, itt kéne olvasgatni esetleg: [link]
(#2288) Norby86: Sosem használtam vibert, remélem a többiek tudnak érdemben válaszolni erre.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
A decemberi v2-es 6.0-ás rom alatt a Viber nem jelzi ha üzenetem érkezett. Másnál is csinál ilyet? Eddig a július havi romot használtam a 9. havi patch-el és ilyen gondom nem volt. Csak gondoltam friss rom, kipróbálom...de az új rommal a telefon mint ha gyorsabb is lenne. Csak a viber értéesítést nem értem,miért nem jelzi.
-Norbi-
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, az utóbbi napokban egy mdnsd app v procesz eszi az akkumat. Még mindig 5.1 alatt. Kb annyit mint a kijelző. Valakinek tapasztalat, h miként szabadulhatnek meg tőle? Köszi
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
Con_Sole
csendes tag
válasz Con_Sole #2285 üzenetére
Ráadásul a storeban is fent van hozzá az alap alkalmazás: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topjohnwu.magisk )
Azért is kérdeztem, mert felraknám a decemberi firmwaret, de akkor megint TWRP-t rakni meg rootolni mindent visszaállítgatni nem biztos hogy van kedvem mivel nem úgy fest hogy túl sokan foglalkoznak ROM főzögetéssel ehhez a modellhez és így minden gyári frissítésnél kezdhetném az elejéről. Viszont a tasker xposed stb-hez kell a root. Szóval gondoltam ez egy megoldás lehet. A másik, hogy a gyári firmware-ből csinálok egy TWRP telepíthető Zip-et, viszont ehhez meg utána kéne járni amihez nincs túl sok kedvem. Harmadrészt kevés esélyt látok, hogy a gyár ki fog adni rá nougatot. Persze az lehet, hogy a magiskkal sem működne.... -
Con_Sole
csendes tag
-
Con_Sole
csendes tag
Sziasztok! tesztelte esetleg valaki, hogy gyári konfigra és ROMra működik-e a Magisk, meg a systemles root? Már csak azért mert így hozzáférhetőek lennének alternatív ROMok. ( https://forum.xda-developers.com/apps/magisk/official-magisk-v7-universal-systemless-t3473445 )
-
Topikgazda
válasz kesigomu #2280 üzenetére
Sok ilyen kamera alkalmazás van, meg sok ilyen cikk, íme egy: [link]. Mac gépre? Hát az teljesen más tészta ja. Igo szülinapp hogy hogy nem indul el, mit ír ki?
Csengőhang hozzárendelés (sim kártyán lévő kontaktokhoz nem rendelhető kép és asszem csengőhang sem, de utóbbi nem biztos):
Gyári névjegyzék megnyit, névjegy szerkesztése, majd felül három pötty:
Exdialer-ben egyből ott van a névjegy szerkesztésénél.
[ Szerkesztve ]
-
kesigomu
csendes újonc
Amúgy a tapasztalatom ilyen rövid idő után nagyjából pozitív. Ami fura, ha USB-n rácsatlakoztatom Mac gépre, a telefonon feladott bármely USB-s csatlakozási mód esetén sem csatolódik fel a teló a gépre. Elég lenne, ha látnám pl a telóban lévő SD kártyát. Egyenlőre marad a kábel+pendrive megoldás, csak ez így kicsit kényelmetlen Majd utána olvasok, de jelenleg épp gályázom, így nincs erre időm.
A teló sebessége számomra megfelelő, amúgy se sok alkalmazást használok. Instagram, FB, Messenger, böngésző meg esetleg valami GPS-es Navi dolog. Korábban Androidos telóra megvolt az iGO szülinapi kiadása, ami csak Magyarországot tartalmazta, ez fel is ment most is a telóra, csak nem indul el. Ehelyett majd keresek valami működő navi appot. A fényképezővel kapcsolatban meg az előbbi hsz-emben már feltettem a kérdést. Persze, ha időm engedi, visszapörgetem a topikot és lehet magam is meglelem a választ. Remélem a kijelző hiba az nem fog befigyelni. -
kesigomu
csendes újonc
Elkezdtem belakni a készüléket. Famintázatút rendeltem, mert már unalmasnak tartottam a sok fekete, meg akármilyen színű telefonokat. A méret nem zavar, mert korábban egy MS 640 XL-t használtam, ami méretben és súlyban is hasonló, csupán jelentősen gyérebb akkumulátorral. Természetesen a rajta futó rendszert és alkalmazásokat meg sem említem. Talán egyedül a fényképezője az, amit szerettem. Jó kis objektíve volt ( Carl Zeiss ). Eddig jók a tapasztalataim a telefonról.
Amit hirtelen nem tudok és segíthetnétek benne:
- hogy rendelek hozzá a névjegyek közt szereplő emberkéhez esetlegesen egyedi telefon csengőhangot. Emlékeim szerint régebben a névjegy szerkesztésénél lehetett ezt megejteni, de a gyári névjegy alkalmazásban nem leltem ezt az opciót.- anno visszaolvastam a teljes topikot és a fényképezőjével kapcsolatosan említettetek talán 2-3 fényképező alkalmazást, amelyekkel valamivel tűrhetőbb fotókat készít a Power. Most persze nem találtam rá a gyors keresés közepette. Segítsetek ki ezeknek a fényképező alkalmazásoknak a neveivel.
Előre is köszönöm!
-
whisky71
tag
válasz Meggyi001 #2269 üzenetére
Nekem sem jelez semmit. Viszont megjött a plusz Power. December 5-i ROM van rajta és ennyit tudok róla, mert csak egyszer kapcsoltam be. Viszont... Tettem még egy próbát tempered glass-al, rendeltem kettőt. A "régi" Power-re ugyanolyan sz*rul ment fel (szélein nem illeszkedik), az újra meg tökéletesen. Érdekes, nem?
-
Zolorado
tag
válasz Meggyi001 #2269 üzenetére
Nekem semmi, még mindig várom az OTA 6.0-át
------
Mostanában vettem észre, hogy zene lejátszása közben néha-néha ugrik egy fél másodpercet a zene, mintha hibás lenne a fájl. De nem mindig ugyanannál a számnál, sőt másik albumnál is tapasztaltam. Valakinek volt már hasonló?
-
-
kesigomu
csendes újonc
Ma hozta meg a postás. 6.0 Android van rajta. Rápróbáltam egy frissítésre, de a legfrissebbnek mondotta magát a verzió. Most töltőre tettem, mert nagyon le volt merülve, már vinnyogott a töltésért - lehet a nagy hideg miatt. Holnap majd nekiesek és jobban megvizslatom. Ehhez mondjuk elég nagy önkontrollt kell gyakorolnom...
-
tatita
tag
Gyerekek, karácsonykor kipróbáltam a Skype-ot a telefonon. Le voltam nyűgözve a hang és a kép minőségétől a vonal mindkét oldalán! Elképesztően jól muzsikált a Power! Mindezt mobilneten keresztül. A párom Asus Padfone S cucca csúnyán leszerepelt ugyanebben. Na ez az a dolog, amit nagyon tudok értékelni egy telefonban. Hogy a Real Racing 3 nem fut rajta simán és az Antutu 40 ezer alatt van, tökre hidegen hagy. Amikor gyakorlati hasznát látom és komfortosabbá teszi az életemet, na az az igazi. Eddig nagyon jól szolgál engem, nem bántam meg, hogy megvettem, pláne ennyiért. Csak ennyit akartam mondani.
[ Szerkesztve ]
-
uzsz
senior tag
Hu regi hsz volt mar.
Tehat összefoglalva:
Gyorsan tul adtam a telefonon, az uj tulaj elegedett vele.Nalam nem ütötte meg a mercet sajnos.
Most egy Xiaomi mi 5 pro-m van, ezzel maximalisan elegedett vagyok minden teren.
Aki viszkető seggel fekszik, büdös ujjal ébred. (Guga kérésére javítva) Az élet az egy nagy cukor, csak meg kell tanulni szopni.
-
zitrone88
aktív tag
Korábban írtam, hogy elnémul a telefon, ha hívnak, nem csörög.. A hangszóró jó, mert a zenelejátszónál is szól.. Az érdekes, ha bemegyek a csengőhang beállításához, ott is tök néma. Ahol ugye hallanád, hogy mit akarsz kiválasztani, de tök néma, mind a gyári, mind az SD kártyán lévő hang, de csak ott, zenelejátszóban mindegyik ok. Rootolva volt a teló, kettővel korábbi rommal, és feltettem a gyári legujabb szoftvert, minden cachet töröltem, rootolva sincs, tök gyári egy hete kb, és ma megint előjött ez a hülyeség... Nagyon elszomorít, nem hallom meg, ha hívnak. És logikátlannak tűnik az egész így.
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
Zolorado
tag
válasz jobbiik #2235 üzenetére
Nem tudom, hogy aktuális-e még, de valahogy így kell eljárni, hogy tényleg ingyen legyen a garancia (bővebben a kínai rendelős topicban tudnak segíteni):
1. Ha PayPal-lel fizettél a telefonért, akkor a PayPal fizeti neked a visszaküldés költségét! (Kérsz róla számlát a postán, és vissza tudod igényelni, nézz utána a részleteknek!)
2. Ha garanciáztatni küldesz ki valamit, akkor ki kell töltened egy megfelelő űrlapot, amivel visszafelé tudod igazolni, hogy csak szervizben volt a teló, így ha be is húzzák a vámosok, a papírt fellebbented, és nem kell fizetned. (Függetlenül attól, hogy eredetileg a vámon átcsúszott-e, vagy ki lett-e fizetve.)Persze így is biztosan sok idő, és a részleteknek utána kell járni, de ingyen van a szállítás, az alkatrész, és nem kockáztatod, hogy elszúrod a telót.
[ Szerkesztve ]
-
cadj92
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #2252 üzenetére
Jó ötlet, megvártam vele az estét, hogy pontosabb adatok legyenek.
Nekem
Phone idle: 8% 29 óra alatt -> 0,28%/óra
Wifi: 8% 20 óra alatt -> 0,4%/óraEz alapján a phone idle tűnik elég szépnek, neked mennyi a wifi %/órád?
-
Topikgazda
Itten írok róla: [link], a recoveryben csak a telepítésnél/install-nál csak meg kell keresni a zip fájlt, ahova másoltad, és flash, nem nehéz. Amúgy van már frissebb rom is, 2016.12.06-os. Csak ott újra kell a rendszert rakni elölről vagy mented az alkalmazásokat, és vissza állítod őket.
[ Szerkesztve ]
-
Jank
tag
Régebben jeleztem a fórumban, hogy a legutóbbi frissítés nem akar települni a telefonra. Letölteni , letölti de a kicsomagolás valószínűleg nem jön létre, a" telepítés most " lehetőségre csak karikázás van az automatikus újraindítás nem jön létre. Ha manuálisan indítom újra akkor minden marad a régiben és pár nap múlva ismét felkínálja a frissítés lehetőségét. Ha valakinek lenne türelme és ideje részletesen elmagyarázni ( akár privátban) , hogy mit kell tennem nagyon megköszönném. Mezei userként használom a telefont, root nincs, 6.0 android fut rajta gyári állapotként. Nem értek a telefon és az android lelkivilágához, ezért "bolondbiztos" leírásra van szükségem de szeretném a problémát megoldani.
-
milu111
csendes tag
Sziasztok,
Először is köszönöm az eddigi segítségeteket. Telefon váltás miatt nekem már nem aktuális a fórum, de megígérem h olvasni fogom a bejegyzéseket hátha tudok segíteni valamiben.
Ma reggel szegény telóm reklamált hogy 13%-ra merült. Elfelejtettem kikapcsolni ~21 napja
Milán
Huawei Mate 10 Pro, Huawei P9, Ulefone Power, Nexus5, Nexus3, LG Optimus 2x, Sony P990 ...
-
-
cadj92
csendes tag
válasz HuaweiU8500 #2250 üzenetére
Helló!
Nekem gyári legfrissebb van, mármint a 6.0 v2-ből és nincs ilyen gond, tegnap 40% körül voltam, lejjebb nem próbáltam még menni.
Én éppen úgy gondolom, hogy jobb lett az akksi idő, viszont ezzel a szoftverrel ugyanannyi %-ot ír fogyasztásnak a Wifi-re, mint a Phone idle-re, eddigi szoftvereken toronymagasan Phone idle volt az első és Screen a második.
A kérdés csak az, hogy a Phone idle ment lejjebb, vagy a Wifi fogyaszt többet?Az egyetlen problémám, hogy Viber és társainál nem jön (jött) értesítés, ha az alkalmazás nem volt a RAM-ban. Ezzel a buggal legutóbb 5.1-en találkoztam, viszont egyszerű megoldani rootosoknak: System appot kell csinálni az alkalmazásokból melyekkel gond van. (Non-rootosoknak pedig RAM-ban kell tartani mindig - tehát minden újraindítás után meg kell nyitogatni az alkalmazásokat.)
-
HuaweiU8500
senior tag
Sziasztok, 6.0-ás gyári legfrissebb... a hibajelenség h 75-80% akkunál kikapcsol, és csak töltőre dugva kapcsolható vissza. Tapasztalt hasonlót vki? Ha igen megoldás? Köszi
Más: 5.1 es szoftver: mdnsd eszi az aksit... megoldás? köszi
[ Szerkesztve ]
Motorola MCR 4800...... J5 (2016), Ulefone Power 2, Umi Plus, Oukitel K3, BV9500
-
cadj92
csendes tag
válasz zitrone88 #2245 üzenetére
Én nem tudom mikor jön elő, mert amikor még nekem is 0718-as volt, rootoltam a telót és Titanium backuppal kigyomláltam mielőtt elkezdett volna töltögetni, de olvastam olyat, hogy valahogy 50-100 ki-be kapcsolás után kezd töltögetni. Aztán, hogy mennyire a fantázia szüleménye ez, azt nem tudom...
-
cadj92
csendes tag
válasz zitrone88 #2242 üzenetére
0718, utolsó sor, ott még volt Search Service, az szedi le ezeket a progikat.
Arról van egy ota update szeptemberi verzióra, amiben elvileg már nincs benne ez a progi, de nekem nem volt fent az update.
Nekem most a flashelhető, decemberi "v2" van fent, eddig csak jókat tudok róla mondani. Akksi mintha jobb lenne, nincs benne vírus (ESET szerint), frissebb security patch (dec 5.).
Az ujjlenyomat olvasóra vagyok kíváncsi, mert eddig nem használtam, mert wakelockolt, de látom ezen a téren is raktak be újdonságokat, lehet alkalmazásokat is nyitni, fényképezni ujjlenyomattal, talán wakelock téren is javítottak. Még csak pár órája használom, de eddig mindig felismert, réginél kellett tapicskolni, hogy beengedjen, de persze lehet, hogy csak bénán vittem be az ujjlenyomatokat...
Régi fajta, matt ujjlenyomat olvasóm van.[ Szerkesztve ]
-
zitrone88
aktív tag
hejho!
megint orvendeztet valamivel a teloka.. valami Media player telepitest dobalgat fel random, nem tudom, mitol fugg, meg nem fedeztem fel semmivel osszefuggest.. de mar megerett a kerdojelre, mert ugy latszik, nem marad el... valakinek hasonlo? (kuldok majd kepet, ha feldobja ismet)
Ha válaszra sem méltatsz, legközelebb sem üzletelünk.
-
tatita
tag
Lehet félreértesz, magam is az otthoni javítás pártján vagyok. Ha az enyémnek akármilyen baja lesz, 100% hogy saját kezűleg fogom kicserélni a kijelzőt vagy ami elromlott rajta. Viszont számomra ez nem okoz különösebb fejtörést, van rutinom és cuccaim is hozzá.
Annak nem ajánlom, aki nem rendelkezik kellő tapasztalattal, ismerettel a művelethez. Forrasztani például nem veszélytelen egy telefon belsejében. Ezért szerintem más sem fogja javasolni ezt az utat, mert senki sem vállalja a felelősséget az esetleges kudarcért, ami teljesen jogos is.[ Szerkesztve ]
-
jobbiik
csendes tag
-
tatita
tag
válasz jobbiik #2206 üzenetére
Erről is az a véleményem, mint itt fentebb. Képzett, esetleg tapasztalt ember kell hozzá. Eddig mindenki, akinek elromlott a kijelzője, garanciában oldotta meg. Nem ismerek senkit, aki házilag cserélte volna. Videót pedig eddig én sem találtam, pedig biztosan cserélhető keret nélkül is, ha úgy lehet kapni az újat hozzá.
-
B_I_G
tag
Sziasztok!
hangszórót próbált már vki cserélni? bevállalható házilag?
szétszedős video alapján forrasztós móka :/fél éves a telefon, elkezdett recsegni, már alig van hangja...
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
válasz Lenovo spec. #2226 üzenetére
Szia!
Ha újra indítom a telefont az nem bootol be rendesen << >> újra indítás után az összes alkalmazás amit használtam még megy nem zárja be
Némi zavart érzek az erőben... avagy: honnan tudod, hogy mi megy, ha be sem bootol?
[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz Lenovo spec. #2226 üzenetére
Ilyennel még nem találkoztam. Factory resetet próbáltad?
[ Szerkesztve ]
-
Lenovo spec.
csendes tag
Sziasztok!
A következő problémával találkozom pár napja. Android 6.0 van fent.
Ha újra indítom a telefont az nem bootol be rendesen, újra indítás után az összes alkalmazás amit használtam még megy nem zárja be... és nem működik a gyors töltés.
Valakinek valami ötlet esetleg?
Köszönöm :-) -
Topikgazda
válasz Con_Sole #2223 üzenetére
Én most tettem fel, még semmi nincs rajta belakva, csak most el kell menjek, azt utána majd nézem, hogy a root / twrp működik e. A twrp-ből flesselhetős változat jó ötlet, csak nem tudom, hogy ilyet csinált e már valaki. Én még nem, utána kell olvasni a dolognak.
[ Szerkesztve ]
-
Con_Sole
csendes tag
Sziasztok!
Nézte már valaki a 12.06-os ROM-ot?
Nincs kedve valakinek (mondjuk aki ért hozzá és van ideje ) egy TWRP flashelhető változatot készítenie belőle? Már csak azért, hogy ne kelljen egy komplett szőnyegbombázást végrehajtani a telcsin. -
jfcvfc
tag
Tudtok ajánlani egy időjárás app-ott? Városkijelzős, frissítőst.
-
jobbiik
csendes tag
Nekem android 5.1 van és benne van a lehuzható menüben is.
plussz Beallitasok-Megjelenítés-Tartalom átküldése -
toti50
csendes tag
válasz Meggyi001 #2209 üzenetére
Szia!
A TV LG sima, nem okos! Ezért kaptam karácsonyra Fire Stick/AMAZON/ tv okosítót!
Gyerekeim telefonjai, Sony, LG gyorsan rákapcsolódtak a tükrözés alkalmazással a tv.re, nekik benne van gyárilag ez a program!/mirroring/
Az én Ulefone Power készülékem 2016.01.19.-én érkezett, és 5.0. android van rajta!
Lehet ezt frissíteni, pl.5.1.-re? Abban már benne lehet?
-
Topikgazda
(#2207) Dauer: Köszi a linket
(#2208) toti50: Ehhez amúgy milyen tv kell?
-
toti50
csendes tag
válasz Meggyi001 #2205 üzenetére
Szia! Amiről kérdeztem, az a tükrözés, vagyis a mirocast,a play-ből kb.10 alkalmazást letöltöttem,de semmi
eredmény nem volt!A telefon alkalmazásokban ilyen nem létezik!
A tv okosító az rendben van /fire stick/ jól működik!Az Ulefone Power 5.0. androiddal érkezett! Azt hallottam, hogy ezt a funkciót lehagyták, ezt kellene valahogy beindítani!
Családomban, Sony, LG készülékekben az 5.0.-van, és gyorsan rákapcsolódik a TV-re!A 6.0. verzióban már alapban benne van, a nagy márkákban! Sony,LG,Samsung !
A Power.-ben v.kinek ez működik?
Egyébként,ez az első okos-telefonom, /1 év!/ így szinte még most ismerkedem ezzel a technikával.
Játékra nem használom, netezek és telefonálok, hetente egyszer töltöm!
Üdv: István
-
Dauer
csendes tag
A legújabb gyári rom:
https://drive.google.com/file/d/0B8NC4kBpjQhYSHJJbm96VVY0ZkU/view -
jobbiik
csendes tag
Sziaszok
Ki kell cserélnem a kijelzőmet ,mert kb. az 1\3-a nem működik a tetejétől.
Ezt a videót találtam a munkamenetre [link]
A szétszerelés 7:40 -ig tart,Csakhogy a kijelzöt nem mutatja hogy hogyan kell eltávolítani és visszahelyezni a fém kerethez.Az aliexpressröl keret nélkül jön az új.
Valakinek van ezzel tapasztalata és megosztaná? -
toti50
csendes tag
T.Fórumozók!
2016.januárjában vásároltam Ulefone Power készüléket.
Szeretném használni a mirroring alkalmazást, de még eddig nem sikerült összekötnöm a telefont a TV készülékkel!Kérek segítséget, a fenti problémám megoldására!
-
Topikgazda
Nofene....ahogy nézem, ez tényleg egy u. power. .... hm, a cherry-sek csináltak volna egy új romot rá, vagy belepiszkáltak, hogy jobb legyen? Valakinek télleg ki kéne próbálni
De amúgy tök jó stratégia, hogy ha az eladások lelassultak, "átbrendelik", aztán megint el lehet adni belőle jó pár ezer darabot. Ettől a kis trükktől függetlenül, jó kis teló ez. Valahogy kéne szerezzek még egyet mert, nem tudom ez után majd mi lesz 1-2 év múlva. Sajnos a Power 2 kiesik ha tényleg nincs benne infra és dedikált kamera gomb.
[ Szerkesztve ]
-
Keeperv85
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint saját érdekeltségű hirdetések linkjét megosztani. Szolgáltatást/terméket pénzért keresni szintén tilos! Erre a célra ott van a Hardverapró! Más linkjét ahol nincs érdekeltség, szabad megosztani!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a telefonhoz vagy a működéséhez kapcsolódik, azt légyszíves tegyétek "off"-ba. Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek, 5 percen belül ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is, de ez nem kötelező. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Horgász topik
- Házimozi belépő szinten
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Külpolitika
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jövedelem
- Windows 11
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest