Aktív témák
-
mzx
senior tag
harry IRTA: "Képzeld olvastam, de ha be tudsz lépni a mappába parancssorban (én így értelmeztem)..."
Nos, akkor idézem, hogy RÖGTÖN A HSZ- EM ELEJÉN IRTAM, tehát nem olvastál figyelmesen:
MZX ÍRTA: "Ezt XP-vel néztem [...] ubuntu viszont olvasni sem képes ezt, mert lefagy [...]"Ha egyszer nem képes olvasni, akkor hogyan tudnék belépni a mappába?...
Ráadásul ha be is tudnék lépni (ahogyan XP-ben viszont ez sikerult), akkor is mi a garancia, h lehet szokásos modon törölni? Ugyanis irtam:
nem engedi se XP-ben, se linuxban törölni a mappát, a tartalmával egyutt.Figyu, a fő gond az a reagálásodban megint, hogy látod, összetett problémát vetek fel, erre szerinted egy sima rm -r majd húú de megoldja...
Gondolod, hogy az egyszerű esetkere használható egyparaméteres
rm parancs rendbe teszi tutira az összetett problémát?
Gondolod, hogy aggódnék és segitséget kértem volna itt, ha egyszeru rm -r -rel kész lenne a megoldás a bajomra?
Aktív témák
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- eFootball
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Videó stream letöltése
- PlayStation 5
- No Voice in the Galaxy
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Bomba ár! Dell Latitude 5520 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- CJ Jung könyvek egyben eladóak
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest