Aktív témák
-
rtom
senior tag
Kicsit utánolvasgatva ez a fapados megoldás lehetne az utolsó, van még:
GPRS easy connect (project lezárva, úh. csak letölthető)
ubuntu.hu megoldásaEmlékeim szerint pedig az Intrepidben épp emiatt feljesztették a Network manager-t, van külön mobilnetes füle, úh. érdemes lehet vetni rá egy pillantást (én a hétvégén telepítettem, az ACER notim acpi kezelése végre sikeresnek tűnik !!!!
yess)
-
rtom
senior tag
-
floatr
veterán
válasz
emitter #11096 üzenetére
hajaj
A VPN bárakármilyen hálózaton keresztül egy virtuális LAN-ba teszi bele a gépet. Ezt csinálta az XP-d is, csak valamelyik szórakoztatóipari tanonc így fordította emberi nyelvre. Szóval először a VPN kapcsolatot kell beállítanod, majd azután fogod látni a benti gépedet.
Ha az megvan, akkor jöhet az rdesktop
Szerk.: jó az avatarod
[ Szerkesztve ]
-
emitter
őstag
Most jöttem rá, hogy két külön protokoll van, vpn és rdp. Egyelőre nem tudom, melyiket használja a munkahelyi szerver.. Windows alól úgy állítottam be a kapcsolatot, hogy "kapcsolódás munkahelyem hálózatához". De most írtam az informatikusnak, h segítsen.
-
-
cigam
titán
válasz
emitter #11093 üzenetére
ott először a kapcsolatot tárcsázom
Ezalatt gondolom a vpn kapcsolatot érted.
Ahoz, hogy linux alatt is működjön a remote desktop, elöbb linux alatt is létre kell hozni a vpn kapcsolatot a céges háló felé.
Hogy ezt hogyan kell azt passzolom, mert én ssh-val és portforvard-al lépek be. -
emitter
őstag
Üdv!
Munkaehlyi XP-s távasztalt szeretnék elérni ubunturól, sok klienssel próbálkoztam már, de egyik sem csinál semmit... (timeouttol)Pl. a parancssoros rdesktop-pal ezeket próbáltam eddig:
- rdesktop -u usern -p passwd -k hu ipcim
- rdesktop -u usern -p passwd -k hu ipcim:5900
- rdesktop -u usern -p passwd -k hu ipcim:3389
- rdesktop -u usern -p passwd -k hu ipcim:WM22(WM22 a windozos gep neve)
Egy itthoni XP-s gépről persze megy a távasztal (ott először a kapcsolatot tárcsázom, majd Kellékek->Távoli asztal)
-
Unsupported
You are currently not able to use the "radeon" driver for the following cards and derivatives:
HD 4xxx / RV770 based cards
dejó...
Esetleg valahogy előlehet csalogatni ezen kártyák 3D képességeit? Én envy-vel telepítettem a 8.6os drivert, de a 3D bekapcsolása után 1 szép 640es képernyő fogad amit nem is lehet feljebb tenni, csak a driver újratelepítése után (3D nélkül)
-
balco
aktív tag
válasz
Major Major #11065 üzenetére
Megcsináltam amit javasoltál.
A boot során már nem kell nyomogatnom, de tesz még be egy "rossz" képernyőt.
De nem tudok videót lejátszani, illetve nem mennek a közepes vizuális effektek sem.
Pedig ATI drájver telepítés előtt ment. Most meg nem tudom visszatenni az eredeti drivert.(Acer Travelmate, Centrino, mobility radeon 9700, intrepid ibex)
-
kem
addikt
Még egy problémám lenne a kicsikével.
Össze vissza játsza a hangot. A Winamp szerű lejátszónál ha a balansztot elállítom, akkor azonnal elkezdi nyomni a basszust mint állat azon az oldalon amerre kezdem tolni. Ezen kívül a %-ok és a dB-ek se ugy változnak ahogy írja. Melyik kimenetet érdemes választani? Genius fekete nyákos sima hangkártya van benne(elég népszerű). -
Hali
Hogy, tok jogot adni magamnak, h 1 rendszer könyvtárba (/usr/share/...) irhassak?
A VLChez raknék fel pár skint, amit oda kellene bemásolnom. -
Nkboy
senior tag
Kell Neked egy olyan csomag, hogy lm-sensors. Ha ez fent van akkor, nyitsz egy terminált és beírod a következő parancsot: sudo sensors-detect Kérdezni fog igennel kell válaszolni, a többit már megcsinálja. Ha végzett indítsd újra a gépet, nyiss egy terminalt, írd be: sensors ezek után(elvileg látnod kell az értékeket.
Valami ilyesmit: -
Nkboy
senior tag
Ha nem találod, akkor a synapticban is meg tudod nézni, hova telepítette. Synapticot megnyitod rákeresel a hardinfo-ra, kijelölöd, tulajdonságok itt van egy olyan, hogy telepített fájlok. A /usr/bin/ -be teszi általában (pl.:/usr/bin/hardinfo)
Itt egy kép róla: synaptic Nálam azért üres, mert nincs telepítve! -
floatr
veterán
válasz
gabaly #11055 üzenetére
Kár vesződni a firestarterrel. Már a Hardyban van egy ufw nevezetű tűzfal, amit kb 3 sor beírásával rá lehet bírni, hogy blokkolja a támadásokat. De még grafikus frontend is van hozzá, bár annak én végképp nem látom szükségességét.
Kis leírás itt a hivatalos meg itt
Egyszer beállítod, aztán többé nem kell vele törődni.
-
harry
veterán
válasz
Krissz22 #11071 üzenetére
Parancssorba beírod
sudo cp /etc/wvdial.conf /etc/wvdial.conf.bck
sudo gedit /etc/wvdial.confElőbbivel készítesz egy biztonsági másoaltot, másodikkal megnyitod a gedit nevű szerkesztővel. A jelszó beírás után megnyílik a konfig file. Elvileg ez van benne alapból:
[Dialer Defaults]
Phone =
Username =
Password =
New PPPD = yesBár nem a legszebb megoldás, de ezt mind kitörölheted, és ezt írd a helyére:
[Dialer Defaults]
Init1 = ATZ
Init2 = ATQ0 V1 E1 S0=0 &C1 &D2 +FCLASS=0
Init3 = AT+CGDCONT=16, "IP", "standardnet.vodafone.net"
Modem Type = Analog Modem
Baud = 9600
New PPPD = yes
Modem = /dev/ttyUSB0
ISDN = 0
Phone = *99***16#
Password = vodafone
Username = vodafone
Stupid Mode=1Majd mentsd el a filet, és zárd be. Előttünk ismét a parancssor, ahol be tudsz tárcsázni:
wvdial
És ha minden ok, akkor kiír pár infót, mint pl. IP cím, DNS, stb, és van is net (ne zárd be a parancssort, mert akkor értelem szerűen a kapcsolatot is megszakítod).
Ha ez így működik, akkor be lehet tenni a wvdial parancsot a rendszerindulásba, vagyis amint belépsz, menni is fog egyből, nem kell parancssorból csatlakozni, de ez már részletkérdés.De mondom, nekünk ez egy E220 eszközzel ment, és csak azután, hogy egy vindózos (XP) géppel csatlakoztunk már a netre próbaképp. De javaslom nézzétek meg csak a konfigfile irkálást, hátha.
-
harry
veterán
válasz
Krissz22 #11071 üzenetére
Pontos leírás nem tudok adni, mivel nekem sem volt, és több helyről összeollózva próbáltam kitalálni, hogy miképp lehet megcsinálni, így már arra sem emlékszem, hogy pontosan miket változtattunk.
De elkérem akkor a konfig filet, és elmondom mi mit csináltunk, aztán hátha. -
harry
veterán
válasz
Krissz22 #11067 üzenetére
Ismerősömnél igen, de ezt már akkor is mondtam, amikor először írtál...
wvdial.conf-ot írtuk át megfelelően - illetve ami érdekes, hogy addig nem ment, amíg egy XP-s géppel ki nem próbáltuk az eszközt. Ez nem tudom pontosan miért kellett, avagy tényleg ez oldotta-e meg, de azt tudom, hogy ezt olvastam már másnál is, illetve ezután ment is.
A konfig fileban nem tudom már mik vannak, a betárcsázási szám lehet fontosabb, meg még egy-két sor, de ezeket fejből nem tudom, és ugye nem az én gépemről van szó. Elkérhetem az adatokat, de szerintem neten is van ehhez leírás.
Fontos, hogy ha bármit is babrálsz a fileal, előtte készíts egy biztonsági mentést róla. -
ronaldo
őstag
A videóknál (főleg hd esetében, de sima xvidnél is) a kép közepesen gyors és gyors kameramozgásnál "elszakad". Vízszintes sávokban elcsúszik. Nem jelentős a dolog, de kellően zavaró. Vista alatt nincs ilyen gond. Mintha laggolna a dolog. Pedig a codec fent van és VLC-től a beépített lejátszón át az összes kipróbáltig ezt csinálja.
Valami ötlet?
-
Krissz22
senior tag
Valakinek működik a Vodafone net és a linux együtt?
-
balco
aktív tag
válasz
Major Major #11065 üzenetére
Siriusb: nekem az teljesen üres.
Viszont amit Major Major írt azzal a bootoláskor már nem vacakol. De videot most sem tudok lejátszani, pedig korábban az jó volt.
-
balco
aktív tag
Frissítettem az ATI driverem (fglrx ?) de nem jött be. Hogy tudom rábírni, hogy újra keresse meg azt a drivert ami azelőtt volt?
Illetve mivel tudok lementeni egy működő konfigot? (ghost szerű cucc kellene, amivel pendrivera, cdre menteném a konfigot, hogy ne kelljen minden elcseszett próba után reinstallt nyomjak)Acer Travelmate 4002, Centrino platform, ATI Mobility Radeon 9700
Intrepid Ibex[ Szerkesztve ]
-
Laybee
őstag
Valaki meg tudja mondani, hogy hogy lehetne a skype-nak megadni, hogy a webcam a v4l2src csatornán működik, nem pedig a v4lsrc-n? Hol lehet ezt szerkeszteni? Csak a multimédiaválasztóban működik a webcam.
-
Krissz22
senior tag
válasz
Major Major #11059 üzenetére
Köszi, akkor a jövőhéten erre sort is kerítek. Egyébként csak a linuxot használnám, a win az törlésre kerűl, pontosabban két vinyóm van és az egyiken már a linux muzsikál másikon még a win.
-
Major Major
senior tag
válasz
Krissz22 #11057 üzenetére
Windows alatt valahol a c:\Documents and Settings\[neved]\Application Data\ mappában van a thunderbird, benne van egy Profiles könyvtár, és abból kell a random nevű mappát (valami ilyesmi: rsn2zyfn.default) átmásolnod a /home/[neved]/.mozilla-thunderbird alá, aztán átírni a profiles.ini-t, hogy az újat használja. (ez adni fogja magát)
Azt is meg tudod tenni, hogy egyszerre használod ugyanazt a könyvtárat win és ubuntu alatt, ekkor ugye amit az egyik helyen letöltesz, azt a másikon is egyből tudod olvasni. Ekkor a profilt nem másolni kell, hanem linkelni.Ez úgy megy, hogy nyomod az altot, mikor áthúzod a könyvtárat nautilusban, aztán kiválasztod a "linkelés ide" opciót. Rendbeszeded a nevét, aztán átírod a profiles.ini-t.
-
Krissz22
senior tag
Ha Outlook Express-ből szeretném átmenteni a levelezésem Ubuntu, Thunderbirdbe, akkor a következő lépések jók lennének?
Win-re felteszem a Thunderbird-et és importálom az Outlookból. Majd a Thunderbird file-jait átmásolom az Ubuntun belűl a Thunderbird-höz, ahova kell.
Ha ez a menet jó, akkor már csak az a kérdésem, hogy a windows-on belűl hol találom azokat a file-okat és Thunderbird-en belűl és az Ubuntun belűl, hova kellene másolnom?
Kezdő linux felhasználó vagyok, szóval lehet hogy most nagy hülyeséget írtam le.
-
törölt tag
válasz
gabaly #11054 üzenetére
elvileg az első indításnál kiválaszthattad, hogy induljon bootoláskor. akkor ezt megteszi, neked nem kell. a log-fileok (pl. az előbb beírt is) tömörödnek és tárolódnak, de meg nem modóndom, meddig. amit én láttam, az kb. 2 hetes legrégibb állomány (az összes - 6 - tömörített logfile 1,2 MB, és jóval több, mint 50 sor
. de majd az okosabbak.
de a firestarter konkrétan nem tudom, meddig.
-
gabaly
tag
válasz
#40553216 #11052 üzenetére
Szia.
Nem tettem autostartba, nem is tudnám. Csak elindítom, boot után. Ha úgyis jó el sem indítom, nem kell szórakáznom vele.
De a kérdésem akkor így szól: ha egy óra alatt beírt az esemény ablakba vagy min. 50 sor adatot, mennyit fog beírni ha napokig hetekig nem nézek rá és hova teszi azt a rengeteg adatot és törlődik-e majd magától vagy halmozódik? Azt már sikerült kigugliznom, hogy ezek eldobott csomagok tehát nem érdekesek.Köszi.
-
Laybee
őstag
Sziasztok! Linux dc++ szeretném használni, de a firestarterrel nem bírok. Blokkolja a kapcsolatot. Hogy kell beállítani? TCP, UDP 1412 van állítva. Köszi szépen.
-
gabaly
tag
válasz
gabaly #11043 üzenetére
Megoldódott. Ezek eldobált csomagok. Van rá megoldás, hogy ne írkálja teli az esemény naplót, de kezdőnek kínai ezért csak írkálja, majd törölgetem.
Nekem nagyon megtetszett ez a Linux. És sok minden eccerűbbnek tűnik mint Windowsban. De sok minden úgy van elmagyarázva egyes helyeken, hogy kezdő hozzá se fogjon.
-
-
kem
addikt
Találtam egy hasznos oldalt, ahol rátaláltam erre
Valaki segítene nekem? nem tudom telepíteni. vagy net kell neki, vagy a local folderben valami auto blabla tar izészerk: ezek szerint nem jó Ubuntuhoz?
Contributed Packages
These are unsupported and may be outdated.
- Debian, Ubuntu
- ALT Linux
- Fedora Core[ Szerkesztve ]
-
kem
addikt
sziasztok!
gyors kélrdésem lenne. hogyan nézem meg, hogy a proci hány fokos?
Sajnos BIOS nem írja(P3) -
ngabor2
nagyúr
válasz
Dark Archon #11042 üzenetére
sudo apt-get install rar unrar
-
gabaly
tag
Sziasztok.
Telepítettem az Ubuntu 8.0.10-esben a Firestarter tűzfalat, kb fél órája. Azóta folyamatosan 1-2 percenkénr piros lesz a tálcán lévő amúgy ugye kék ikon, katt megnézem és ilyeneket ír:Bejövő: összesen:0, komoly: 4
kimenő: 0, 0Eseményekben IP címeket, portokat, Protokollt stb mutat, leírok ide egyet ami pirossal van jelölve és komolyként feltüntetve.
Időpont,--Port:139,--Forrás: itt az IP cím szerepel, -- Protokoll TCP,--Szolgáltatás: Samba (SMB)
Ez a Samba és a Telnet szerepel végig és a TCP, UDP. Ja, van már egy HTTPS is. Van már egy újabb is, ami: Microsoft-ds.
Én nem tudom mik ezek és kell-e foglakozni velük, vagy az Internet forgalmammal kapcsolatos?
A netem egyébként Dunawebes ilyen rádiós, tetőn antenna, kisváros közepén is antenna és így jön a tudás.
De ha így halad, akkor 2 nap alatt annyi oldalt ír, hogy......valamit állítanom kéne?Válaszotokat köszönöm.
Üdv Imre.
-
HELP!
Ha feltelepítettem a 7-Zip-et, akkor mi a frászért:
1. nincs az alkalmazások közt
2. nem kezeli továbbra sem a RAR-t, ha direkt kiválasztom, hogy azzal nyissa meg, ne az Archívumkezelővel
3. nem indul el, ha megkeresve a usr/bin könyvárban próbálkozomFelb***nak már az ilyen szarságok, amik Win alatt simán mennek. Természetesen a Krusader sem találja, nem kezeli a RAR-t. Mivel lehet megoldani? Köszi.
-
válasz
fabika #11034 üzenetére
Video: X11-re állítsd a megjelenítést a lejátszóba
Hang: Fent jobbra hangszóró gomb, előjön a hanerőszabályzó, file - eszköz kiválasztás, válaszd ki a hangkarid (alsa mixer legyen), ha megvan a lejátszóba alsa-t válaszd
Igyen beállítva mindegy milyen lejátszót használsz, csak minden lejátszót így állits be -
Krissz22
senior tag
Nekem egy IBM T41-es gépen van fent a 8.10-es, egyelőre minden klappol, mindent felismert...
A kérdésem az, hogy valamilyen energia gazdálkodó program van hozzá, hogy viszonylag hosszú akkuidőt érjek el?
-
kem
addikt
Sziasztok!
Ubuntu alapú Kiwim van.
A kérdésem a következő lenne:
USB-s WIFI-t nagyon nehéz bekonfigolni?
eszköz: TP-Link TL-WN322GA routerben 128bites 16-os titok van még ami "extra".
-
fabika
tag
válasz
Kicsirics77 #11036 üzenetére
A vlc is villog. Ráadásul hangja sincs
-
Siriusb
veterán
Ja, hogy az smb-t is fel kell csatolni. Nagyon megszerettem a linux-ot, de még mindig csak alapszinten mozgok benne. Remélem egyszer tényleg jut időm elmélyedni, de jelenleg csak a tűzoltás van
Babrált a nyavalya. Csak a home foldert megosztottam írás joggal a sharing options-nél. Oszt' reboot betett...
Mindenesetre chmod és chown segített. (Próbáltam livecd-ről hozzáférni, persze sikertelenül) -
fabika
tag
Sziasztok!
Mitöl lehet az, hogy zene lejátszás elindítása után ha megmozdítom az egeret, akkor elmegy a hang?
x-fi gamer hangkarim van.
A Totem progit használom, és minden film villog. Ati HD 3870 vigeókarim van[ Szerkesztve ]
-
Major Major
senior tag
válasz
Krissz22 #11030 üzenetére
itt van egy leírás, ha fel akarsz tenni tűzfal frontendet (felelősséget nem vállalok érte
)
szélessávú kapcsolat: nekem automatikusan beállított mindent, és tudtam csatlakozni, pedig csak a telefonom tettem fel tölteni az USB-re
annyi különbség, hogy én az elof.tom.-ot választottam, ami tömörített adatátvitelt jelent. talán ezért is a standardnet helyett internet van -
-
Krissz22
senior tag
8.10-es Ubuntuban van beépített tűzfal? Azt hogy tudom meg, hogy be van-e kapcsolva? Esetleg mit javasoltok?
Erre valaki? [link]
Egyelőre nagyon tetszik a szabad szoftver dolog.
-
Siriusb
veterán
válasz
Major Major #11027 üzenetére
Köszi!
-
Siriusb
veterán
Ilyen egyszerű?!
Más:
Most desktopot újraindítottam. De sajnos nem indul el a rendszer, csak a barnás háttérszín jelenik meg (kb. login után hal be). Annyit kiír, hogy a home folderben a .dmrc-ét nem veszi figyelembe, mert másoknak nem kellett volna írási jogot adnom ide (ezt tényleg megtettem). Mit tudok tenni, hogy betöltődjön a rendszer?
ctrl+alt+backspace-re megjelenik a login ablak, adatok megadása után uez.
Próbáltam recovery mode-t, x server javítással, semmi.Szerk: pontos hibaüzi:
user's home/.dmrc file is being ignored. This prevents the default session and language from being saved. File should be owned by user and have 644 permission. User's HOME directory must be owned by user and not writable by other users.[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Egy ravasz kérdés: van egy netbook, amiben nincs dvd meghajtó. Az asztali gép optikai egységét szeretném egy mount point-ba rakni (iagzából a dvd-én lévő iso fájlt). Idáig nem tudtam rájönni a megoldásra. Samba fent van, Places/Networkon keresztül látok mindent, csak azt nem tudom, a mount parancsot hogy kellene alkalmaznom.
-
cherockee
aktív tag
továbbra is fennáll a probléma:
"Hiba: MPD indítása "Szegmens hiba" üzenetet eredményez, kliensek nem is látják a cuccot."
-
ronaldo
őstag
válasz
Major Major #11020 üzenetére
Ha megpróbálom kibontani a rar-t akkor kiírja, hogy az archívumtípus nem támogatott.
-
ronaldo
őstag
Tudom volt már róla szó és elnézést, de hogyan kell kitömöríteni egy darabolt rar állományt? (r00, r01 stb és a végén rar). Nem sikerült az előző hsz-ek alapján megoldani a problémát.
Eléggé kezdő felhasználó vagyok, kérek egy kedves fórumtársat, hogy ilyen szemszögből közelítse a dolgot.
Köszönöm!
-
cherockee
aktív tag
válasz
Major Major #11017 üzenetére
volt, csak nem jó kulcsszavakkal akkor (segment error nem egészen a jó visszaferdítés, segmentation fault noted), kösz amúgy...kipróbálom a workaround-ot...
szerk: nem segített
[ Szerkesztve ]
-
cherockee
aktív tag
Üdv!
Hiba: MPD indítása "Szegmens hiba" üzenetet eredményez, kliensek nem is látják a cuccot.
Ubuntu 8.10, full install ezzel: http://unetbootin.sourceforge.net/, Gnome, laptop-on (Lenovo 3000 C100), 80 GB-os winyón szabadjára engedve. Mivel alapból nem volt fent az MPD szépen feltettem synaptic-al, minden kapcsolódó lib-et is felengedve. Kéne, nagyon, mert egyenlőre wine-on keresztül hallgatom a foobar2k-mmal a zenéimet, ami néha akad. Matekmetálnál nem szokatlan a ritmustörés, de attól még idegesítő.
Fogalmam sincs a diagnosztika mikéntjéről, bár visszaolvastam. HELP!!!
-
atis917
csendes tag
Sziasztok
Ubuntu8.10 frissitrs kozben volt egy kis aram szunet.
Hogy tudom megcsinalni?Amator vagyok, 7.04 lemezem van.
atis917
-
Krissz22
senior tag
Sziasztok!
Feltettem az Ubuntu 8.10-est és ahogy az előzőekben említette valaki, tartalmazza, a Huawei E272 hsdpa modem driverét.
Viszont az internet beállításnál elakadtam.Legyen szíves valaki leírni, hogy mit kellene írnom a különböző rublikákba.
A képeken az a beállítás van, amit eredetileg ír bele, de így sajnos nem működik a net.
-
gabaly
tag
Szia.
Remek a skypém. Bementem ahol a hangot mikrofont stb kell állítani csuszkákkal (hanszóróra 2 katt:-)) ), és a beállításaiban szinte mindent kipipáltam, és ami nem volt még engedélyezve pl a felvétel-felvétel1, azokat engedélyeztem, csuszkákat ott is jól feltolva. Ekkor már lett bejövő hang is!Ezután vissza szedtem a pipákat egyenként, mindíg teszt próbát csinálva, hogy legalább tudjam már, mi nem klappolt?! Vissza szedtem mind amit előtte bepipáltam és mégis jó maradt a szkájp, azóta már többekkel beszéltem és OK!
A magyarítást megadtam a "fiatalnak", hogy honnan kell, először ő csinálta meg ottnon a lapiján, majd ezek után többször lefagy a szkájpja, meg nem bírja bezárni meg ilyenek, így én nem foglalkozom vele!
Jó ez így is, beszélni, üzit írni supper.
Köszönöm nektek a segítséget! Ja, a csengőt is pulse-re kellett állítanom mint a felette lévőt, mert másként nálam nem csengett ha hívtak, csak felugrott az ablak.
Üdv Imre.
-
válasz
floatr #10991 üzenetére
Alakul a dolog
Feltettem a madwifi-t. Mostmár a router DHCP client listájában is megjelenik a laptop. Persze net az nincsPingetni tudom a destopról a laptopot és fordítva. Érdekes módon a Network Setting-be Auto DHCP van, a WIFIRadar-ba megadtam 1 IPt (181). A router 182es IPn látja a lapost
Csak így jelenik meg a DHCP listában, ha mindkét helyen 1forma IPt adok vagy auto-t akkor nem... Sztem a "gyári" (amit alapból feltett) driver kavarhat. Azt, h tudom leszedni?
[ Szerkesztve ]
-
Siriusb
veterán
Sajnos nem. Megnéztem egy működő intrepidnél, ahol látszik, de ott is uez a kapcsoló van.
De köszi a lökést, most máshogy próbáltam a problémára rákeresni. És:
sudo /etc/init.d/NetworkManager restart hatására megjelent az ikon.
ezután /etc/network/interfaces-ben kikommenteztem mindent, azóta jó.szerk: a router internet ip címét mivel kapom meg (idáig ugye az addr ppp0 működött)?
[ Szerkesztve ]
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
DocHoliday #10976 üzenetére
Köszi, amint tudom, kipróbálom!
-
-
gabaly
tag
Köszi, hogy eddig tipródtál velem, de nem tudom kibontani, azt modja nincs jogosultságom a "lang"-ba kibontani. Nem windows.......
Majd ha segítségem lesz. De amúgy nem működik változatlanul a bejövő hang nincs.
És nekem már csak így működik mindkét csatorna:
Bemenet: hw: Intel,2
ki: pulse -
floatr
veterán
Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap