- Linux programok topic - (Milyen program, ami..? Linux verzió)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sweet.tv - internetes TV
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bitcoin topic
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
[Newman]
tag
válasz
szpeti40 #12984 üzenetére
Direkt beállítottam, hogy folyamatosan pingeljen öt IP-t a neten és érdekes, ma megint szólt hogy "Your primary internet Vodafone Hungary was disconnected and has been restored multiple times in last 24h. If this persists, please try restarting your ISP Modem."
Csak éppen nem volt kiesés. Nyilván elveszett a hetvenezer csomagból úgy nyolcvan, de egy napra elosztva itt-ott és nem egy húsz másodperces ablakban.
Szóval én nem tudom, mit figyel, hogy méri ezt az Ubiquiti, de ha nálam full kamut ír.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- Új Apple iPhone 16 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest