- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Vámfélelmek közepette próbálhatták ki a Nintendo-rajongók a Switch 2-t
- Bitcoint követelnek a svájci jegybankba
- Windows 11
- Mikrotik routerek
- Microsoft Word topic
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- TP-LINK routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- One Hungary szerelő szerint nem lehet megváltoztatni a Wifi jelszót mert elmegy az egész net...
- Videó stream letöltése
-
IT café
Ubiquiti hálózati eszközök - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kis.zsolt
aktív tag
válasz
tothbe #12448 üzenetére
Erre egy jó kis sztori, olyan igazán UniFi-s:
Évek óta álmodtam egy komolyabb kapunyitó rendszerről. Olyan kamerás, érintőképernyős, beszélős, egyedi, és dizájnos dologról. Végre 2020-ban szembe jött velem az UniFi Door Acces Kit, és nem bírtam levenni róla a szemem. 2020.12.11-én vettem is arany áron belőle, mert a bemutatott és leírt tudása alapján pontosan az kellett nekem, amit ott leírva, és videókon bemutatva tudott, nem utolsó sorban pedig piszok jól nézett ki.
Egy komolyabb családi vitát váltott ki az ára, kis híján váló ok lett, de csak azért is megvettem:
És mi ebben a tipikusan UniFi-s?
Konkrétan töredékét sem tudta annak, amit leírtak. Több tucat fw frissítés, levelezés a supporttal, szomorú és csalódott bejegyzés a fórumukba, mire elkezdtek mozogni a témában. Végül mire használható lett volna, tönkrement a kijelzője. Voltak olyan jó fejek, és gariban cserélték a garancia letelte után is. Majd egy évre rá az is tönkrement, pedig még a fólia is a képernyőn volt és beltérben használtuk - nem egy jó pedigré a Door Access vonalnak.
Végül a 3. ingyenes garis cserére egy Access Reader Pro G2-t kaptam, ami egyelőre tökéletes. Már 4 komoly vihart/zivatart élt túl, úgyhogy remélem bírja majd a továbbiakban is. Ha nem, akkor el fogom engedni ezt a vonalat.Ez a kis szösszenet mutatja be, mennyire nem foglalkoznak alapvetésekkel, de mikor a kritikus tömeg megérkezik a fórumukra, és döngetni kezdik a kaput, no akkor nekiállnak és megcsinálják.
Így lett az, hogy idén márciustól (tehát durván 3 évet és 3 hónapot kellett rá várni) működik úgy a kütyü, ahogy azt annak idején bemutatták. Az előtt még a csengő gomb sem működött rajta évekig.Úgy érzem, ez lesz ezzel a G5 PTZ-vel is. Remélem addig bírni fogja a mechanika.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest