-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Hétvégén elkezdtem mocskos xarul érezni magam és annyira kísértetiesen hasonlóak voltak a tünetek a 2020-as covid fertőzésemhez, hogy nem tudtam másra gondolni, amit a teszt igazolt is.
A korábbi esetben is inkább a post covid viselt meg, mintsem a betegség lefolyása, most mégis vmivel ijesztőbb, mert a tüdőm még nehezebben reagálja le.
Ami viszont tényleg felháborító az a kormány hozzáállása az egészhez. Benne van az én felelősségem is, mert ugyan ki gondolt rá, de ha nyomták volna a prevenciót, lásd influenza oltások kampányai, akkor elgondolkodom.
Persze ez a banda nem foglalkozhat olyannal, amit nem tud kontrollálni, márpedig a járványkezelésük ezt hűen igazolta, plusz a szavazói bázisuk jelentős része elég érzékenyen reagálná le alusisakkal a fején az oltásra való figyelemfelhívást.
Közben kapom az infókat a melóból, plusz ismerősöktől, hogy eléggé berobbant és akik teszteltek, azoknak igazolta is a covidot.
Akkugyárban dolgozó mérnök haverom is megerősítette, hogy náluk is elég sok a beteg, de náluk nincs jelzés róla, hogy covid-e, plusz feltételezhetően a melósok nem is tesztelik magukat.Summázva, ha fel vagyok világosítva, hogy emberek xar van a palacsintában, akkor oltatok.
Közben édesanyám mondja, hogy valamelyik adón elhangzott 300 ezres oltóanyag beszerzés, lehet nem is véletlen az időzítés és látják a bejövő adatokat.
Amit mi csak maximum sejthetünk, illetve találgathatunk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest