-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seredy
tag
válasz
t72killer #47213 üzenetére
En sem ezt mondtam. Minden tiszteletem azoké az embereké, akik nem veszítik el a józan eszüket ebben az oruletben. Aki viszont nem bírja, nem szereti, nem tudja, nem akarja stb. az ne csinálja. Én nem vagyok kisegitve azzal, hogy valaki erre nem való, de csinálja. És oke, hogy felmondási tilalom van, de ahogy többen írtátok, a covid elott is borzalmas volt a helyzet. Az, aki nem való erre, az korábban se volt ide való, az takarodjon, amint lehetősége lesz rá.
Minden tiszteletem azoké, akik talpon vannak és emberi bánásmódban részesítik a betegeket, egy rossz szót nem fogok rájuk sosem mondani. Akik pedig nem, remelem, egyszer majd kamatostól kapják vissza. Covid-helyzettől függetlenül hadd ne kelljen jó szóval illetnem azokat, akik úgy beszelnek a hozzátartozókkal és a betegekkel, mint a kutyával.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 7600K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest