-
IT café
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
koncsik #33877 üzenetére
picit fura nekem a csodavárás (syberia meggyőződése pláne, de ezt tudjátok), amikor nálunk is vizsgálták, még a pilisborosjenői üzemben gyártatni is akarták, aztán végül (?) ejtették, ahogy az összes környező országban is. nekem ennyi elég, nézd meg, hogy egy sinopharm oltás ehhez képest úgy ment át, mint kés a vajon.
a big pharmás vonalat meg sem hallom, abban tényleg annyi van, amit írsz is, hogy drága study-t ők nem fognak fizetni, mert miért tennék? ha viszont csodaszer, akkor minden egyes állam politikusainak megérné irtó vastagon, kb. herkulesként vonulnának be a történelemkönyvekbe.
szóval szerintem még a sima összeesküvéses logika alapján sem jön ki az, hogy működik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Politika
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox tulajok OFF topicja
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Elden Ring
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest