Új hozzászólás Aktív témák
-
Ra's al Ghul
senior tag
válasz
King Unique #605 üzenetére
Valóban, sorry az ismétlésért.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
VeraCrypttel szeretnék titkosítani egy SSD-t amin egyetlen (ha a Windows által létrehozott recovery partíciót nem számolom) partíció van, ami maga a Windows (GPT). Az lenne a kérdésem, hogy a lenti látható két menüpont közül miért csak az elsőt tudom választani?
Mik a hátrányai (már ha vannak) annak, hogy csak az első menüpontot tudom választani?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy VeraCrypt -tel való SSD titkositás mennyire befojásolja a teljesítményt egy olyan gépen amin játszanak?
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Windows 10 Pro -n ti mi ajánlatok teljes drive (C:\) titkosítására?
BitLocker vagy VeraCrypt esetleg bármi más? -
Ra's al Ghul
senior tag
Hali!
Most egy olyan problémába ütköztem, mikor ki szeretném választani az "Encrypt Whole Drive" opciót, azt nem tudom mert szürke. Azt mi módon tudom megoldani, hogy a gépben lévő összes drive titkosítva legyen?
Egy SSD és egy HDD. Az SSD -n van a rendszer minden más a HDD -n. -
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
VeraCrypt -tel való titkosítás során, amikor a Wipe mode -ot kell megadni, ott hányszoros törlést érdemes meg adni?
1 TB HDD -n ami tele van adattal azon mennyi ideig tartanak ezek a törlési opciók?
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Sziasztok!
Az érdekelne, hogyan tudom azt megoldani, hogy a gépemben lévő HDD és SSD egyaránt titkosítva legyenek. Most fogom újra húzni a gépen a windows -t és ezesetben szeretnék beállítani egy teljes titkosítást mind két meghajtón.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Politika
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Ózongenerátor a háztartásban
- Formula-1
- További aktív témák...
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE X570 AORUS ULTRA alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest