Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KROK640

nagyúr

válasz EmberXY #34758 üzenetére

Fuh... az durva, 2006-ban már tuti nem adtam volna érte pénzt. 2004-ben ment el a Pentium 1 133-as gépem, de már abban is 128MB EDO RAM volt, egy 1.7GB-os és egy 8.4GB-os HDD, meg a végén már Voodoo kártya volt benne, meg CD író, ISDN modem, de igazából csak második gép volt a főgép mellett.
    2001-ben Anita barátnőmnek volt hasonló gépe. Azaz az pontosan egy 486-os DX4 volt valami 4Mbyte RAMmal meg 60Mbyte körüli winyóval az is, meg valami icipici max 800×600-as felbontású szinte gömb monitorral. Összehasonlításképp nekem akkor Celeron 466MHZ volt, 192MB RAMmal 2×20GB HDDvel, de a szerencsésebbek 600-800-1000MHZ-es procikat hajthattak 128/256/512MB RAMmal. Nem is csodálom, hogy szegény csajt nem kötötte le különösebben a gép, mert paintben firkáláson kívül semmimásra nem tudta használni. Pedig - amiért irigyeltem is - a UPC folyton dobálta nekik a szórólapot, hogy akár 768-as Chellot is kötnének, csak köthessenek már. De ahhoz a géphez nem volt értelme a netnek, úgysem bírta volna el. Mp3-at sem tudott lejátszani valamiért, így eleinte WAVba konvertált zenékkel (10-20 kis floppy egyetlen zene) járkáltam hozzá, majd nem sokkal később átálltunk a sokkal kényelmesebb hagyományos magnókazettára :D

Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák