Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashcash
Közösségépítő
A user oldalon, az adatforgalmi grafikonoknál, ftp-n/samba-n ha létrehozol valamit, httpd szerveren mindenhol a helyes időt jelzi ki a rendszer. Akkor hol kell neked számolgatni?
Egyedül az admin felületen van feltüntetve, hogy +1óra, nekem nincs ilyen hobbim, hogy ezt a felületet nézegessem.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #24907 üzenetére
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #24907 üzenetére
Nekem automatikusan átállt a Shibby féle Tomato, és úgy működik ahogy írtam, ugyanezekkel a time server beállításokkal.
[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #24855 üzenetére
A belinkelt képeiden az látszik, hogy a Tomato átállt a nyári időszámításra.
17:56+1:00 az azt jelenti, hogy 18:56 van.Ha pl. létrehozol egy könyvtárat a router samba vagy ftp megosztásán, akkor ott is a helyes nyári időszámítás szerinti időpont kerül majd bejegyzésre.
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #15586 üzenetére
Én swap nélkül használom az RT-N16-ot Transmission klienssel, de eddig még nem volt vele gondom. kb. 2mb/sec-el szed lefele, feltöltésben meg amennyit a netem enged.
-A transmission mellé mindenképp kellene a swap? Okozhat bármilyen instabilitást, hogy nálam nincs?
-Annyit állítottam ,hogy a swappiness-t levettem 5%-ra a default 75%-ról, hogy ne is keresse a swapot. // echo 5 > /proc/sys/vm/swappiness // -
Flashcash
Közösségépítő
válasz Speeedfire #10231 üzenetére
Nálam most itthon a sajátomon kívül 17 hálózat látszik.
Itt még az sem mindegy milyen csatornát választok, csak a 13-as csatornán van meg a teljes sebesség (gondolom a 14 is jó lenne).[ Szerkesztve ]
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Intruder2k5 #10225 üzenetére
Vidékre adtam kölcsön ilyet ismerősnek TP-Link WR1043ND routerhez, semmi javulást nem hozott neki, és nincsenek a közelben üzemelő wifi hálózatok. Persze lehet nála volt a közelben más zavarforrás.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz Speeedfire #10222 üzenetére
Nem csak szedhet hanem szed is, és nem csak wifi forrásból.
Volt már kb. 5-8db különböző típusú hasonló körsugárzó antennám, gyakorlati tapasztalatról írok. Persze sokan nem ismerik be, hogy rosszabb lett vele a vétel, hiszen ha már elköltöttek 2-3ezerFT-ot meg dupla olyan hosszú, akkor csak jobb lehet.
-
Flashcash
Közösségépítő
válasz TeeJay #10202 üzenetére
Ha esetleg erre az antennára gondolsz: [link] akkor jobb ha tudod, hogy teljesen felesleges beruházás.
Ha szerencséd van akkor talán nem ront a routered teljesítményén, de inkább valószínű, hogy rosszabb lesz mint a gyári antennával. (környezettől függően több zavart szed össze ez a hosszú antenna mint a gyári, és emiatt leültetheteti a router vevő részét)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest