Hirdetés
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Akár be is tilthatják a Motorola mobilokat az USA-ban
- Lassú hatóságok? 5 éves ügy miatt bírságolták meg a Netflixet
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
kene84
aktív tag
válasz Intruder2k5 #40761 üzenetére
A gargoyle_1.5.9-ar71xx-generic-tl-wr1043nd-v1-squashfs-factory.bin név már túl hosszú lenne?
Kb. 2 napja olvastam itt egy hozzászólót aki ugyanezen firmware-t tette fel gyárira és nem említette ezt, de köszönöm akkor átnevezem.
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Firmware-t próbálok feltenni a routerre, de mikor kitallózom és arra kattintok, hogy upgrade akkor ezt írja ki:
"Please choose the file to upgrade"Mi okozhatja ezt?
Többször is próbáltam betallózni különböző böngészőben -
kene84
aktív tag
válasz patakidr #40694 üzenetére
Köszi, akkor este felpattintom.
Azért ha gondolod megírhatnád majd, hogy mennyivel változott a helyzet, stabilabb-e a dolog.A sysupgrade meg akkor értelmezésem szerint régebbi gargoyle firmware-re megy fel, ha már volt egy korábbi verzió fent. Szóval ugyanaz lesz a tartalma a kettőnek.
De lehet tévedek. -
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Az a gondom, hogy a router random időközönként dobja a netet, de most pl van net, viszont nem érem el az admin felületet. Csak úgy áll minden vissza a rendes kerékvágásba, ha táp ki majd vissza.
Firmware frissítés megoldhatja ezt a gondot?[ Szerkesztve ]
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Annak milyen oka lehet, hogy beállítottam a netet. Működik is. Viszont pár napja nem tudom elérni a webes admin felületet a routernél. Se firefox, se chrome esetén.
Gondolkozik, gondolkozik, majd kiírja, hogy a "A kapcsolat alaphelyzetbe állt".Előre is köszi!
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Annak milyen oka lehet, hogy beállítottam a netet. Működik is. Viszont pár napja nem tudom elérni a webes admin felületet a routernél. Se firefox, se chrome esetén.
Gondolkozik, gondolkozik, majd kiírja, hogy a "A kapcsolat alaphelyzetbe állt".Előre is köszi!
-
kene84
aktív tag
Please, valaki erre?
-
kene84
aktív tag
Sziasztok!
Hozzájutottam egy tp-link 1043nd routerhez.
A problémám az, hogy 2-3 naponta dobja a netet és csak az oldja meg ha áramtalanítom majd vissza.
Kérdésem az lenne, hogy egy firmware frissítés megoldhatja ezt a problémát?Webes felületén ezt írja:
Firmware Version:
3.13.4 Build 110429 Rel.36959n
Hardware Version:
WR1043ND v1 00000000vargalex firmware megfelelő lehet? Abból is nekem a factory-t kellene feltennem a webes felületről?
Nem szeretném elszúrni ezért kérdezem.Köszönöm a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Asszociációs játék. :)
- MIUI / HyperOS topik
- Tőzsde és gazdaság
- Ukrajnai háború
- Rubik kocka
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest