Hirdetés
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz vargalex #4226 üzenetére
Nem hinném, hogy a telefonról, mint akkumulátoros eszközről venné a feszültséget, mikor kézenfekvő, hogy a PC hálózatról megy. Nem beszélve arról, hogy simán telepítettem a kábelt a notira, ergo működik az elektronika, különben nem vette volna észre az új eszközt az USB porton.
De egy kicsit hagy OFF-oljak is, egy kérdés erejéig
Ha már a WL-500G Premium-nál tartunk, arra is jó ez a kábel? Oké, hogy soros port ez is, meg az is, de annak egy kicsit több lába van mint láttam az általad linkelt oldalon.RESET
GND 3.3V_OUT
UART_TX1 UART_TX0
UART_RX1 UART_RX0Szerencsére még nem volt szükség rá, így a routerben eddig nem jutott eszembe megnézni soha...
szerk.:
Azt hiszem, megvan a válasz!
http://www.dd-wrt.com/phpBB2/files/serial_444.jpg[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz vargalex #4226 üzenetére
Nem hinném, hogy a telefonról, mint akkumulátoros eszközről venné a feszültséget, mikor kézenfekvő, hogy a PC hálózatról megy. Nem beszélve arról, hogy simán telepítettem a kábelt a notira, ergo működik az elektronika, különben nem vette volna észre az új eszközt az USB porton.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Milyen autót vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Premier előzetesen az Alien: Rogue Incursion (PS5/PSVR2, PC, MQ3)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Clevo N750BU(Terra 1542)15,6 FHD LED, I5 7200U,4Gb DDR4,uj 120Gb SSD,jó akku, töltő
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest