Hirdetés
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
TP-Link WR1043ND - N450 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
gvarga
csendes tag
Sziasztok,
következő problémám lenne "TP-LINK Archer C5" a suste/HeadLess@OpenWrt@0.7 Barrier Breaker 14.07 / LuCI 0.12 Branch (0.12+git-15.037.36195-f1e2a26) az OpenWRT-vel.
Erről a verzióról upgradeltem 0.81-re. Tökéletesen lefutott az upgrade, hiba nélkül működik (működött a router). Uninstaláltam (szabályosan) róla olyan szolgáltatásokat amik nekem nem kellenek (FTP, torrent, stb..), ne terheljék a routert.
Nagyon figyeltem arra, hogy rendszer szintű dolgot ne távolítsak, de lehet belecsúszott valami, mert a mellékelt kép alapján "Adatok összegyűjtése..." hiba, illetve a teljesítmény grafikonoknál:
---
This page contains the following errors:error on line 17 at column 3: expected '>'
Below is a rendering of the page up to the first error.
---hibát ad a router a web felületén.
A router tökéletesen működik interneten fent van, de a "hiba" meg van. Kérdésem, hogy hogyan lehetne ezen hibát orvosolni, esetleg mit törölhettem le?
Csatolok képet is róla, illetve szolgáltatás listát, amik fent vannak most a routeren. - http://pastebin.com/QAJ3L37iElőre is Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest