- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- TP-LINK routerek
- Bitcoin topic
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- ASUS routerek
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Mozilla Thunderbird
- Facebook és Messenger
-
IT café
TP-Link WDR3600 - N600 router
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
nyikszi
őstag
válasz
kungzi #10758 üzenetére
Le olyan 2,5 Mb/s (megabit!), fel 1,3 Mb/s. Tapasztalat. Amúgy a netem 6,25 Mb/s le, 2,5 Mb/s fel, amit a utorrent tud.
Suste! Egyébként felment szépen a firmwared, remélem ilyen stabil is marad
Pár dolgot átírtam benne, hogy ugyanazok legyenek az elérések fel, mint Vargalexénél
A DLNA-nál nem olvastam végig, így vártam belépve a Lucin amíg végez, na nem kellett volna, mert csak 700 képet, meg 7 hangot talált. Rescan és pár perc (fél óra?) után minden meglett. 100 hang, 700 videó, 5000 kép
Na így OK.
Viszont megosztottam egy könyvtárat a minidlna-ban és nem frissítette alapból. Kénytelen voltam bemenni az /mnt-be és ott betallózni. Valahogy nem lehet ezt megoldani? Ez Vargalexénél is probléma volt.
-
krealon
veterán
-
suste
veterán
kábelen bármelyik mostani gigabites routeren átmegy a 120Mbit lazán (sokkal több is)
a wifi viszont nagyon sokmindentől függ (kliens, környezeti zavaróelemek, más wifihálózatok, stbstb), így erre nem lehet tutit mondani
ha az említett 2 router jön szóba, és csak a gyári funkciók kellenek, akkor bőven elég az olcsóbb 1043v2 is (v1-et remélem nem kapsz már, de azért figyelj oda)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Robotporszívók
- Gumi és felni topik
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Hardcore café
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest