- LibreOffice topik
- MESH PC csatlakozás
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Windows 11
- Java programozás
- Mozilla Firefox
- Google Chrome
- A Neuralinket is megelőzheti a kínai agyi chipes projekt
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Dare2Live #20132 üzenetére
Hybrid volt vagy "sima" szívó benzines az a yaris cross? És ha hybrid 116 lovas moci volt vagy már a 130-as (egyikkel sem mentem még, csak 2,5-es hybrid tapasztalatom van)?
Én imádom a volvót, de nem mertem mert megbízhatósági adataik utóbbi pár évben a béka feneke alatt vannak (bár ha egy 5-6 éves vagy idősebb használt az akár szuper is lehet).
X1-X2-től nagyon eltanácsolnék mindenkit ha a 7 sebességes duplakuplungos automata van benne, abban én féltem múlt nyáron amiknál (bérautó volt, csili vili új). Valami borzalmasan lassan indul álló helyzetből (és nagy gáz nem segít, akkor ugyanúgy egy örökévalóság csak utána kilő), szabályosan hiányzott a rav4-em...
Új hozzászólás Aktív témák
- 4db GYÁRI Peugeot 16 -os használt lemezfelnik ajándék dísztárcsákkal Nexen N'blue nyári gumikkal
- Ford Focus 1.6 ti-vct és-vagy Mitsubishi ASX 1.6 benzin eladó!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Már 25 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés.Gamer szék noblechairs EPIC Mercedes-AMG Petronas
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XT 20GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest