- Pár nap, és humanoid robotok is futják már a félmaratont
- Google AI segíti az amerikai áramhálózat fejlesztését
- Egy vacsora, és a Trump-kormány már nem korlátozza az NVIDIA H20-as eladásait
- 600 tonna iPhone-t vitt az Apple az USA-ba Indiából Trump vámjai miatt
- Befutott az AI az ügyfélszolgálatra, és sokkal több terméket tudnak azóta eladni
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Trump óriási adót varr a TSMC nyakába, ha az nem gyárt az USA-ban
- A Musk-féle DOGE AI segítségével figyeli az USA szövetségi dolgozóit
- PR-Telecom
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Videó stream letöltése
- Megbüntették a franciák az Apple-t, nem félnek Trump válaszától
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
Drizzt #17938 üzenetére
Köszi az infokat. Tervben van kipróbálni, hamarosan el is megyek az egyik itteni kereskedésbe. És érdeklődni is fogok az árakról.
Igen, nekem is eszembe jutott, hogy nem feltétlen kell hibrid. Dízelt javasolják tipikus utazóautónak. De szerintem a dízel jobban megdrágul a jövőben, mint a benzin. És ha a hibrid benzines hozza a dízeles fogyasztást, akkor már nyert ügy. Ráadásul, ha még a karbantartás igénye is kisebb, mint egy modern dízelnek, akkor az még inkább nyert ügy. Nekem most már automata váltó kell. Yarisban nagyon tetszett a rendszer működése. És végül ezért gondoltam egy toyota kombi hibridet családi utazgatós autónak.Szerk:
A sumákolást úgy értettem, hogy nem átvertek és azt számlázták ki, de közben nem za volt benne. Hanem nem azt rakták bele, mert most mindegyis miért. Totalcaros cikk volt régebbről, pontos részletekre nem emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tippmix
- Energiaital topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ford topik
- További aktív témák...
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- Jura Ena 8
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- French press gyűjteményem felszámolom :) A kettő együtt 2999 Ft
- AMD Radeon Pro WX 4100 4GB GDDR5 128bit PCi-e videokártya 4xMiniDP
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest