Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
-
-
yogibear
addikt
-
sch_a
addikt
válasz
kukinyo #73391 üzenetére
Thiago Silvat még simán pótolja Dante, de előre nincs még csak Neymarhoz hasonló pótlásuk se. Fred meg Jo egy vicc. Pontrúgásokból még veszélyesek lehetnek, de Hummelst és Mertesackert azért elég nehéz megverni fejjel. A hazai pályán kívül minden a németek mellett szól, de amilyen szarul lehoztam ezt a vb-t, már nem bízok a tippjeimben.
-
yogibear
addikt
válasz
kukinyo #65320 üzenetére
Okés, de épp ezért írtam, hogy Max. a gólkülönbség szaladt el kicsit... de a V nem meglepi... elvben egy X is elég lett volna, hogy gólküll-gel 2. legyen (a Hradec a győzelmével előzött volna), de így volt a tutibb, hogy nyernek.
Gyanítom a negyed óra alatt kapott 3-as betett a Mas T-nak (talán már a 11. p-ben a 2. gól is), a második fi már nemigen érdekelte őket, mert a Hradecnek ott már elég volt az X is az előzéshez, a 2. helyhez, mert eleve jobb volt a gólkül-e...
De persze nem veszünk össze.X2-re raktam amúgy, de baxhatom, a Mypa kikapott, ott is kellett volna minima az X... ez van
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple Retina Macbook Pro 16 - 2019 - Használt, megkímélt
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Ryzen 5 4500 / ROG GTX 1080TI 11GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest