Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab.tam
nagyúr
szegény mandzukic. rá akart ugrani pepe-re, de az a kis szemét elhajolt.
2 c banda.
de remélem az x-es szelómat gyarapítják.
de azért nagyon vigyáznak, nehogy gólt lőjenek.hajdú b. sziporkázik.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Yayoh
aktív tag
Hát ez a nap nekem is totális bukó...
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap egy ilyenre lehet rámegyek:
Francia nyer + 9,5 szögletnél több lesz a meccsen + Német nyer + 9,5 szögletnél több lesz a meccsen.
~4.7x odds.
-
szab.tam
nagyúr
raktam azt a 6/8 x szelót.
sajhna 1.8 millás telitalálat már nem lehet, mert a béláék nem tudták a dolgukat, hogy döncire kell mennie mindenkinek.lehet, hogy 6 db. x nem is lesz a 8-ból, csak azért, hogy ne nyerjek vele, de 5 tutira...
**
ez a portugál sanches gyerek kirí a tömegből. úgy mozog, mintha élne.
(#150896) B-L-A-C-K
stat-olnék kicsit a szögletszámokkal.
nehezen tudom elképzelni, hogy mindkettő over-es lesz.[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
nzsolt77
tag
hát ez a horvát-portugál is el fog menni a 11-ig!
-
szab.tam
nagyúr
USA - Kolumbia 1X2 + Mindkét csapat szerez gólt Hazai és igen 4,75 Nyitott
Seattle - New York City FC 1X2 New York City FC 4,50 Nyitott
Odds összesen 21,38fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
margithid
veterán
válasz Phobion #150884 üzenetére
Kezdj el foglalkozni a dologgal, nézegess statisztikákat, formát, kinek fontos a meccs stb.
Ilyen tétemelős dolgokat nagy ívben el kell felejteni.
Fix tét, 1000 Forint, ha jön ha elmegy rakod a meccseket, amiket jónak látsz.
Max olyat lehet hogy biztosabb és kevésbé biztosabb emccsek, akkor felezed a tétet, 500 Forint.
1.50 alatti oddsokat csak nagyon indokolt esetben rakj. -
szab.tam
nagyúr
BATE Boriszov - Vityebszk (élő) Pontos végeredmény Vityebszk 2:1 170,00 Nyitott
Tét összesen 1 000 Ft
Várható nyeremény 170 000**
pedig annyira éreztem.
majdnem rádobtam egy 10-est...[ Szerkesztve ]
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz Attila691112 #150825 üzenetére
Elég sok játékelméletet olvastam már (nem a tippmixről), és ez a duplázós buli hosszútávon szinte tuti bukó...
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez is egy fos első félidő lesz, portugálok veálltak védekezni, 2 gólra kicsi az esély első félidőben.
-
Phobion
őstag
válasz Attila691112 #150825 üzenetére
Köszi!
Következő hónapban ezt kipróbálom. Viszont, olyan csapatokra is tegyek, akiknek a játékát egyáltalán nem ismerem?[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz yogibear #150881 üzenetére
Én is a horvátokat gondolom továbbjutónak de az 1.5 gól felettben nálam nagyobb érték van. Mandzsukics, ronaldo, Nani, Rakitics, Modrics, bennük mindig ott a gól, vagy a gól helyzet teremtés.
Ki tudja, lehet portugálok összeszedik maguukat, meg ne felejtsük el, hogy ott van Roni is, ha oylan napja van egymaga vág 3 gólt.
Kolumbia meg simán vert csoportkörben usat, most is azt várom.[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
válasz B-L-A-C-K #150878 üzenetére
Ilyenkor kicsit megpihensz vagy mész tovább holnap mintha semmi nem történt volna?
Szeritnem iylenkor válik el ki a sikeres sportfogadó, akinek elborul az elméja, vagy aki hideg fejjel rakja továbbra is mintha mi sem történt volna.
Sajnos én se az utóbbihoz tartozom még1.69-ért nem rossz amúgy a Kolumbia DNB éjjelre, meg a horvát-portugál over 1.5 is jó 1.54ért!
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Na 1 elő szeló maradt, ha ez se jön szép negavííít (-145e), verjem bele...
[ Szerkesztve ]
-
meta91
csendes tag
ott is a walesi góóól!
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #150863 üzenetére
luxor: 2 kép.
(igaz, 1400 -> 800 nem túl acélos...)az összes 8-ad döntő x, nekem az 1.8 milla...
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
Erre a meccsre kár időt szánni!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
B-L-A-C-K
titán
Na ez is kuka, semmi helyzet. Elég fos nap eddig:
30 -> 0
30 -> 75
50 > 0
30 -> 0
---------
- 65 -
red13
tag
Tippmixnél EB-n is a normál játékidő eredménye számít?
-
yogibear
addikt
egy albán mellé, ügyes gyerek.
polyákia kínkeservesen továbbjutott
jöhet a brexit 1 vs brexit 2
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
polyákia - albánia kettő 1:1, jöhetnek a tizik...
-
pohár
félisten
hát persze, hogy a meccs legvégén megrúgják a lengyelek az 5. szögletüket... ki nem bírták volna
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
-
yogibear
addikt
hülye polyákok, polyák hülyék.
botlábú Millik, ha a legelején nem az égbe lövi, nem lenne gondjuk, most szophatnak a hosszabbítással...
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Pfff mi gól.
-
zsolti72837
addikt
1-1 mekkora gól
ELADÓ KONTROLLER JOYSTICK VÉDŐ KUPAKOK!! Zsolt XBOX ONE GAMERTAG: TenthCentaur291 ツ 223 pozitív értékelése van és 0 negatív értékelése ELADÓ termékek http://hardverapro.hu/tag/zsolti72837
-
LyonnaisFan1
őstag
Nagyon nyomnak a svájciak.
...
Micsoda gól, megvan az EB találata, puskás díjra is nagy eséllyel pályázik.
[ Szerkesztve ]
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Krisz79
őstag
Elindult az adok-kapok a Lengyel meccsen...
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Krisz79
-
djculture
félisten
Megúsztuk:
Merényletre készülő feltételezett dzsihadistát vettek őrizetbe Belgiumban, aki a gyanú szerint a labdarúgó Európa-bajnokság vasárnap esti magyar-belga meccsének közvetítése alatt tervezett terrortámadást végrehajtani - jelentette szombati híradásában a belga RTL televízió
-
B-L-A-C-K
titán
Vagy húz vagy nem!
-
B-L-A-C-K
titán
Nem bántam volna még azt az 1 gólt...:/
-
pohár
félisten
válasz pohár #150829 üzenetére
ajaj
ahogy megraktam, 2 perc múlva jött 2 gyors szöglet, a góljukról meg úgy 5mp-cel maradtam le majdnem 1,9-ért
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
lengyel szögletek u4,5@1,6 × 1500
-
yogibear
addikt
Ki jut tovább - Lengyelek @1,80
-
Digestive
veterán
Én ennyit szántam a mai eb meccsekre:
Svájc - Lengyelország Vendégcsapat nyer legalább egy félidőt 1,90
Wales 1,95
Horvátország - Portugália Hazai és több (1X2 + Gólszám 2,5) 5,501k >>> ~20k
-
pohár
félisten
-
Attila691112
csendes tag
válasz Phobion #150820 üzenetére
Az én meglátásom szerint határozd meg magadnak, hogy havi szinten mennyit szánsz "kidobni" az ablakon : értsd : ha 1 Ft-ot sem nyersz, attól még a számláidra meg a kajádra jusson Vegyünk pl 15.500 Ft-ot havi szinten. Keress olyan odds-okat, amik 2,3 és 2,5 között mozognak, majd kezdd el a fogadást 500 Ft-al, szigorúan 1 db meccsre, semmi kötés meg ilyenek ! Ha az 500-at elbuktad, akkor a következő 1 meccsre dupla pénzt tegyél : jelen esetben 1000-et. ( 2X500 ) Ha megint bukod a Mátyást, akkor a következő meccsre 2000 (dupla) a tét és így tovább, amíg a 20.000 el nem fogy. Abban az esetben, ha nyertél, akkor megint menj vissza 500 Ft-ra és kezd előről : lásd mint fent. Azért fontos a 2,3-2,5 körüli odds, mert így, ha nyersz, mindig pénzednél vagy és még egy kicsit pluszban is. Ennyi. Egy próbát szerintem megér....bár majd itt a többiek megmondják erről a tutit Pl. én kipróbáltam ezt olyan tenisz meccseken, ahol az odds 1,5 az egyiknek és 2,5 a másiknak : itt nagyon sokszor előfordul, hogy a 2,5-ös fordít...Ez a 15.500 így 5 db fogadásra elég és ha nem vagy abszolút peches, akkor ebből legalább 1 de inkább 2 jön és akkor mehetsz tovább.
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #150821 üzenetére
eeeeeh... nekem inkább valami 0-1 gólos intervallum tetszik, lehet bepróbálom apróval a 0-0-t
-
B-L-A-C-K
titán
Elég kis kellemes az oddsa a Svájc - Lengyel meccsen a félidő gólszám 2+, 4,35x addja, lehet rápróbálok.
-
janos1988
addikt
Ma csak a szokásos. 1. fi. 2+ gól 3/2-be sorja 200-al.
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Kb. egy hete tippmixezek, alacsony összegekkel (200-500), mindig a legkisebb odds-ra teszek, hogy minél több esélyem legyen nyerni.
De valamit nagyon nem érthetek, mert eddig egy forintot se nyertem.
Tudnátok 1-2 tippet adni ezzel kapcsolatban? 😕 -
skeli
tag
Az egyenes kieséses szakasz elkezdodott, mégsem látom a "hossz" kiegészítést a sárga lap, szöglet fogadásoknál.. Akkor ez csak rendes játékidőre vonatkozik... FCUK Zrt...
De azért megpattintottam az X és több lehetőségeket..
[ Szerkesztve ]
A vízen is lehet járni, csak nem szabad ránehezkedni.
-
-
szab.tam
nagyúr
Jubilo Iwata - Vegalta Sendai 1X2 Vegalta Sendai 2,70 Nyitott
(ezt kicsit izmosabban megraktam.)és a kamik:
Kashima A. - Avispa Fukuoka 1X2 Avispa Fukuoka 9,00 Nyitott
USA - Görögország 1X2 USA 4,15 Nyitott
Kashima A. - Avispa Fukuoka 1X2 Avispa Fukuoka 9,00 Nyitotteb 6/8 x
szerb vizilabdásokat is verettem volna az olaszokkal, de lekéstem.
[ Szerkesztve ]
-
sch_a
addikt
DNB-vel az a baj, hogy az már tényleg lófasz szorzó...
-
sch_a
addikt
Mára nagy téttel Wales továbbjutás + Svájc - Lengyelo. 2,5 alatt?
-
szab.tam
nagyúr
jött egy ilyen:
Törökország - Japán (élő) A mérkőzés győztese Törökország 2,00 Nyertesez elég necces all in, de egy döntés voltt:
Breidablik - Valur (élő) Gólszám 0.5 Több, mint 0,5 3,05 Nyitott:fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Jhonny06
veterán
válasz djculture #150689 üzenetére
??
Én nem érzem jobbnak a horvátokat, helyezéstől függetlenül. Annyival meg pláne nem, hogy "végük van" a portugáloknak. Azért ellenünk megmutatták a portugálok, hogy tudnak ők is gólt lőni, ha akarnak.
A horvátoknak a spanyolok elleni győzelmük nem volt csúnya, de amúgy a törököket meg a cseheket kapták, ellenük nem volt túl nehéz dolguk.
Én gondolkozom, hogy rakok a portugálokra, 3X-os szorzó elég csábító.
-
szab.tam
nagyúr
válasz B-L-A-C-K #150798 üzenetére
jaja.
nekem is van egy kedvenc kérdésem.
mikor rendezték a 80-as, moszkvai olimpiát?
erre néha csodálatos válaszok jönnek:nem értek a sporthoz, nem éltem még akkor, meg ilyenek.
**
1 fi. valur gól nagyon kéne:
Breidablik - Valur Félidő/Végeredmény Valur/Breidablik 23,00 Nyitott
Throttur Reykjavik - Fjölnir Félidő/Végeredmény Fjölnir/Throttur Reykjavik 34,00 Nyitott[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- leslieke farmerzsebe
- Milyen légtisztítót vegyek?
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest