Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz szabi__memo #8 üzenetére
Egyrészt hasznos(ak) lehet(nek) a beruházás(ok), másrészt viszont az egész helyzet baromi gáz. Hihetetlen, mi mindent megtehet (megtesz) a kormány. A módszerük persze a maga módján zseniális, de azért ennek nagyon nem így kellene a dolgoknak történnie (egy demokráciában).
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
szabi__memo
nagyúr
A legjobb módszer ez (mai cikk):
Kétkerületnyi területen terveznek titokzatos beruházást BudapestenNem tudják, nem tiltakoznak
-
bteebi
veterán
válasz szabi__memo #1 üzenetére
Az első mondatodat akartam én is írni. A másodikra pont nem gondoltam, de amúgy igen, teljesen igaz. Szóval itt tutira megépülhetne. Tehetnék valahová a Rheinmetall gyára mellé, és akkor még árukapcsolás is lenne.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
-
"a helyi polgármester szerint nekik bőven van elég vizük" - Most épp, mert idén különösen sokat esett az eső, de lesz megint egy-két olyan száraz év mint 2021, aztán megint jön a sírás, meg a "muszájáratemelnünk", miközben a fenntarthatóbb vízgazdálkodással kapcsolatos beruházások száma valahol a béka valaga alatt mozog.
Másrészt csendesen üdvözlendő minden, délre szánt magas hozzáadott értékű beruházás, így talán még inkább csökkenne egy kicsit az Észak- és Dél-Tajvan gazdasága közti különbség.
毋捌食過豬肉,嘛捌看過豬行路。
-
Ilyen van? És pont Ázsiában.
-
szabi__memo
nagyúr
Miért nem hozzák ide? Itt tök mindegy mit gondolnak a helyiek
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GeForce GTX 550 Ti 1Gb
- Új Magneplanar 1.7i hangsugárzó-pár. Csak kibontva volt. Gyári csomagolással! Végállomás is lehet!
- Apple iPad 9 gen. 10.2 2021 Wi/fi 64 GB Space Grey üvegfóliával és tokkal
- 1013 Eladó Dell Latitude 5590 15" i7-8650U/16GB/256GB Gyári Magyar bill patika állapotban
- Corsair 16GB KIT DDR4 2800MHz CL14
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest