- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Proxmox VE
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Synology NAS
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózati / IP kamera
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz gjoco1 #30037 üzenetére
Mi a baja? Az, hogy több, mint 3 éve nem lett frissítve (2015 március 11). Azóta már kijött 3 Android verzió, amivel nem működik nyilván úgy ahogy kellene.
A Kustom cuccai ezerszer jobbak és könnyen meg lehet tanulni, így a Zooper már évek óta felejtős. Több lehetőség is van bennük mint a Zooperben.
Chronus is jó én is használom és meg is vettem azóta.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz punky10 #30031 üzenetére
Dockot lehet görgetni csak be kell előtte állítani, hogy hány oldalas legyen. Más probléma sem szokott lenni vele, főleg nem a widgetekkel. (Novával lehet egyedül nyújtani teljes szélességében a widget.)
Mondjuk az ilyen erősen módosított ROM-ok, mint a MIUI vagy EMUI bekavarhat.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
-
Fall-N
veterán
WatchMaker segítséget kérnék.
A legtöbb számplapnál van olyan opció, hogy érintéssel (az adott ponton) lehet váltani a Dim módnál OFF, ON, AUTO, ALWAYS ON stb. között. Ez imitálja az órák hagyományos lumé festését, amely a sötétben fluoreszkál. Este át szoktam állítani, így kevésbé zavaró sötétben. Ezzel nincs is gond.
De van olyan ahol erre csak ON és OFF állás van, de támogatja a lumé kinézetet ugyanúgy. Az előnézetnél lehet átváltani a nap ikonnal. WatchMaker Live Wallpaper alatt viszont nem tudom hogyan lehet átváltani a Dim-et (éjszakai mód) az asztalon, mert erre semmilyen beállítást nem találtam. Lehet egyáltalán átállítani vagy csak okosórán működik ez?
Az összes tutorialt átnéztem, de sajnos az élő háttérkép alkalmazással nem foglalkozik.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Nekem most ilyen KLWP-vel. Minden komponens egyedi, kivéve az időjárás ikont. (Ultimate material weather).
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Mai screenem KLWP-vel.
Link: Google+ -
Fall-N
veterán
Saját készítésű Zooper widget, Android M lockscreen.
Letöltés:
Android M lockscreen Zooper@Justreboot: Ez nem Zooper widget hanem a FORM clock widget.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Google Now téma
ADW EX, UCCW saját widgetek. -
Fall-N
veterán
Köszi. :-) Csak sajnos az UCCW időjárás nem működik, pedig eddig jó volt. :-\ Se az auto se a manual location, se a Yahoo sem pedig az OpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap.NOpenWeatherMap. Nektek nincs ilyen gond?
-
Fall-N
veterán
Mai termés.
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
Jelenleg
ADW EX, Clock JB+, Crysta icon pack.
[ Szerkesztve ]