-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIBO
őstag
hi
zooperben hogy lehet szöveges textbe pl. szivecskét csinálni?
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
VIBO
őstag
Hi
Zooperben szív karaktert hogy lehet csinálni?
Navbar hátterét hogy teszem átlátszóra?iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Laza...
addikt
Első körben a kérdésedben a válasz: Olyan fontot kell használnod, amiben van szív karakter - vagy átlátszó hátterű PNG képet.
A navbarra meg létezik több megoldás, android 4.4 -től (asszem) alapból tudja. Leg egyszerűbb ha eltünteted, és csinálsz helyette egyet magad
Never give up!
-
törölt tag
válasz kabalapasika #24004 üzenetére
Nova Launcher & Zooper Widget Pro
-
VIBO
őstag
válasz Laza... #24010 üzenetére
Köszi.
Abban tudsz segíteni, hogy hol találok olyan font készletet? Eleve hol találok bármilyen fontkészletet zooperhez és hogy tudom alkalmazni?
Navbar-os cuccot nem vágom hogy lehet. Megnézem gyári beállításokban.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 pro, Buds Pro, Apple Watch Ultra, MK7 GTI, Zenbook i7
-
Laza...
addikt
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Zooper widget beállításokban jártas valaki? Az a gondom, hogy az óra frissítése késik.
Képernyő feloldáskor van úgy,hogy tíz percet is késik az óra. A frissítés intervallumát levettem 30 percre. Rövidebb időt nem lehet beállítani. Tudunk erre valamilyen megoldást?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Laza...
addikt
válasz gipsztigris #24017 üzenetére
Valamennyit mindig késik (pár mp-ről beszélek), ez a hiba akkor jön elő, ha gyenge a vas
Never give up!
-
Laza...
addikt
-
zeon.hu
nagyúr
válasz gipsztigris #24017 üzenetére
telefon beállítás-energiatakarékosság-védett alkalmazások
pipáld ki a zoopert.#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
Üdv!
Aki novát használ, szintén összemennek a zooper widgetek, ha előhozza az értesítési és navigációs sávot?
Egyedül a dokkot tudtam beállítani úgy, hogy ne változzon a widgetek mérete, ha előhozom.#?*@&!
-
aizen92
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
XDA-ról használom ezt az appot Lényege, hogy floating gombok, amik kiváltják a navbart. Lehet custom iconokat gyártani hozzá. 130x130 png fájlokat kell behelyezni az alkalmazás mappájába.
Az lenne a kérdésem, hogy hol találnék navbarhoz, használható köralakú kis képeket?
Esetleg iconpackokból, hogy tudnám kimenteni az ikonokat?"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
törölt tag
válasz gipsztigris #24023 üzenetére
PS
-
zeon.hu
nagyúr
visszatérve a widget összemenős témára:
ha fent van a navibar, akkor az ikonokhoz rendelt alkalmazások nem indulnak, nem érzékeli a widget az érintést.
erre valami megoldás?#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
válasz kakukkmarci #24035 üzenetére
kösz!
root van, kérdés, hogy a P7 hogy áll a gravity box-hoz.
ami furcsa még, hogy az óra és időjárás widgeteket érzékeli akkor is, ha fent van a navibar (érintésre felolvassa Mariska hangosan magyarul, ezért nyugodtan állítottam arabra )[ Szerkesztve ]
#?*@&!
-
zeon.hu
nagyúr
senkinek semmi új hs?
#?*@&!
-
zohan echte
tag
#24043 hsz-t lehet törölni.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Quasi_modo
nagyúr
-
gipsztigris
addikt
válasz Quasi_modo #24046 üzenetére
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
zho-lee
addikt
[ Szerkesztve ]
"Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?