Új hozzászólás Aktív témák
-
tranceplanet
addikt
+1
Mindenben egyetértek. Én is végignéztem ezt a nem rövid videót. Ránk mint végfelhasználókra és fogyasztókra sötét idők várnak. Helyesbítenék nem fogyasztók, mert nem fogunk fogyasztani. Már amúgy is a béka segge alatt lévő vásárlási kedv még tovább fog csökkenni. Ez a kiszámíthatatlan állapot nem sarkallja az embereket vásárlásra, mindenki megtakarít, mert nem látja a biztató jövőt. Kezdődött a koviddal aztán háború, most pedig ez a vámháború... Ez az őrült vörös jenki igazán nagy károkat fog okozni, úgy kb. mindenkinek. Ha nincs vásárlási kedv, akkor az egy dominó effekt, ha beindul egyszer és nem áll be pozitív változás, akkor húzza magával az egész piacot. Az a szomorú, hogy az egész Uniót is pont egy ilyen dilettáns banda irányítja. Szépen meg lehet nézni, hol tart most az Unió autóipara. De nem számít, mert a jelenlegi legfontosabb dolog, hogy most pikk-pakk felvegyük tagnak az Ukránokat. Tényleg megértünk a pusztulásra, kelleni fog egy nagy "reset" , mert ez hosszú távon így nem fog működni, ahogyan most mennek a dolgok. Egy kicsit most ez ilyen pesszimista szösszenet volt a részemről, nézzétek el nekem. Az a baj nem nagyon látok olyan vezetőket, aki kikormányozna minket ebből a sz*rból.
Új hozzászólás Aktív témák
it Gyakorlatilag újraindították az európai működést a stratégiai nehézségek után.
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- HP Envy 17,3" FullHD,core i7,GTX850 4/8GB 128BIT VGA,8-16GB RAM,SSD,
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- AMD Ryzen 7 7700X / RX 6950 XT 16GB / 32GB DDR5 RAM / 3TB SSD konfig eladó ÁRON ALUL!!!
- Eladó Új Steam Deck 1TB, 3 év jótállásal
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest