Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Léghűtés topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- RAM topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
hiperFizikus #10 üzenetére
Úgy értem, hogy nincs értelme, mert ezt le lehet írni js-ben is:
const w1 = w2 = w3 = 5; alert(w1);
Azaz azt nem látom, hogy a kódoddal, extra szintakszissal bohóckodás milyen pluszt ad a fejlesztőnek, mi az a plusz ami miatt az egyszeri fejlesztő elismerően csettint, hogy na igen, ez kell nekem, és elkezdi elégedetten használni (sőt mi több először megtanulni) amit csináltál.
Mutass egy olyan példát, ahol tényleg bármit jobbá, könnyebbé, áttekinthetőbbé tesz a normál javascripthez képest (netán tud bármi olyat, ami javascriptben megoldhatatlan a te extra kódod nélkül).
Amúgy meg továbbra is tök aranyos, amit csinálsz, csak a fióknak dolgozol vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi A3 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 GDDR7 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 3080 +Új 32GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L570 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest