Új hozzászólás Aktív témák
-
Celtis
veterán
válasz Jefedrin #22189 üzenetére
"A kiterjesztett 36 hónapra"
Na ezek szerint te sem érted. A garancia kiterjesztés 24 hónap, nem 36.
Nem igaz, hogy nem látjátok miféle hiteltelen, igénytelen iromány ez. Ha mondjuk 4 év múlva baja van a készüléknek és esetleg ez az email címn már nem is létezik a kereskedő meg a fogyasztóvédelem simán körberöhög ezzel a pdf-fel. De ne legyen igazam. -
Vhiktor
veterán
válasz Jefedrin #25258 üzenetére
Ide már projektor kellene. 120-150 coll vászonnal.
Egyáltalán nem lesz nagy a 85-ös tv.[ Szerkesztve ]
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
-
Redlight2
tag
válasz Jefedrin #25296 üzenetére
Amúgy jah. De hidd el, az àtlag usernek fel sem fog tűnni. Jò'van az úgy Sőt...lehet a régebbi készüléküknek még rosszabb hangjuk van.
Amíg nem pròbàl ki valami tényleg jòt, addig meg van győződve arròl ,hogy a sajàtja szuper.
Téged,meg úgy az àtlag itteni fòrumozòkat közel sem lehet nevezni àtlag usernek -
L4mie
veterán
válasz Jefedrin #25296 üzenetére
Legtöbb márka ilyen, ha lehet valahol fogni 1$-t nagy presztizsveszteség nélkül akkor megfogják.
10 éve a sony KDL50W829 en lepődtem meg mennyire ótvar hangja van, pedig ha figyelembe vesszük az inflációt akkor a mostani 4-500k-s tv-k árkategóriába esne.
Na ezt szeretném majd cserénlni 65c805/845 re csak várok valami jobb akciót.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
-
nicu71
addikt
válasz Jefedrin #27325 üzenetére
Nálam a Vodás kártyával tökéletes az EPG a c80-n,és a 735 is jó volt Tényleg meg kéne nézni a régiós beállitásokat,és amúgy a Digi fórumban is folyamat panaszkodnak a nerizálodott Digi minőségromlására.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
beach head
senior tag
válasz Jefedrin #27707 üzenetére
igen, digi kábel... de az az erdekes hogy a tv guideba ha jol remlik, normalisan mutatja a műsort... csak a csatornaleptetesnel nem... (mondjuk a tv guide is egy nagy hatar sz.r a lg/samsunhgoz kepest. miert nem lehet megoldani h a tv kepet is lehessen latni kozben...) de kulfoldi forumba se latok ilyen problemat. milyen fw fut neked rajt? en meg nem frissitettem a telegramon közzétett legfrisebbre, nemtudom az megoldast jelentene e...
[ Szerkesztve ]
-
cd930
aktív tag
válasz Jefedrin #27759 üzenetére
A 6-os sorozattól ne is várjon senki semmi kiemelkedőt, de még a 7-estől se igazán.
Ár-érték arányban talán, de minőségben ne.A MiniLED, amiben jót alkottak a 8-as és 9-es sorozatokban, bár a 805-öst úgy tűnik agyonverték a rossz szoftverrel..
Nem is merem frissíteni a 835-ösömet, kétéves fw van rajta..20+ éve a Prohardveren
-
HF77
őstag
hát nekem van volt lg, samu, hisense és ugye most az egyik tcl c805...ár értékben ha minőséget vagy designt nézünk hát egyik sem jobb a masiknál! de hogy képminőségben a tcl ráver mindenkire az tuti. természetesen hasonló árfekvesű tv -kről beszélek!
[ Szerkesztve ]
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
boborján2
aktív tag
65C835 annyira tetszett , hogy az utolsó kiállított darabot elhoztam.
Az anyaghasználat teljesen oké, 2db távirányító, kiváló kép és hang (Onkyo 2.1)
Csak a TCL
Bár az is igaz , hogy ez a széria másik ligában játszik (az ára is) és a szoftvere is rendben van.
[ Szerkesztve ]
ignored users : snyper990 | SlayR0113
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Ugyanilyet vettem ugyanott decemberben. 5 hónapja minden nap bekapcsolom, nézem, örülök, amire nekem kellett (tv sport adások, HBO, Prime Video, Chromecast-en filemzés, vagy pl. YT és azon a hangalapú keresés, ) arra teljesen jó. Nyilván mások lehetnek a felhasználási szokásaink, de esik szét álló helyzetben, vagy mi a gondod az anyaghasználattal?
ThinkPad
-
Imi1981
veterán
válasz Jefedrin #28221 üzenetére
Pedig a c805-ben ugyan az a proci mint a c745 x2-ben . Az tény hogy firmware és firmware között van különbség sebességben! Nekem egy ideje a v121 van fent és ez kicsit lassabb mint például v1, v3, v8 teszt firmware volt. A V098-ra nem emlékszem milyen volt sebességben de az másban volt rossz. Evvel a v121 -el elégedett vagyok összességében. Nem tökéletes ( egyik se lesz az) de már egész jó.
-
Celtis
veterán
válasz Jefedrin #28280 üzenetére
Kizártnak tartom, hogy passzív alkatrészek szórása okoz ilyet. Nálam az akadás 100%-ban pontosan ugyanazon jelenetek ugyanazon pillanatában következik be. Ha viszont DV módot váltok, akkor másutt. Ez szoftveres probléma vagy ha hardver változat függő, akkor meg rosszul optimalizált a szoftver, tehát megint csak ott vagyunk, hogy szoftveres a probléma.
Maga a vas képes megfelelő működésre. -
Vhiktor
veterán
válasz Jefedrin #28286 üzenetére
Eljön az az idő is majd valamiylen formában (lehet modulokból).
Ehhez a mérethez kb 2,2 méteres nézési távolság az optimális a mozis hatás érdekében.ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
őstag
válasz Jefedrin #28286 üzenetére
Mivel raktad fel a falra ami így dönthető?
Én sajnos a forgatható dönthető Vogel's-emmel befürödtem a TV cserére, újat kellett rendelnem belőle a súlyhatár miatt, és az már ráadásul nem dönthetőjoceehunt felhasználónak 60 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=joceehunt
-
Imi1981
veterán
válasz Jefedrin #28285 üzenetére
Nekem sosem kell áramtalanítani az 55C745 -öt! Gyorsindítás ki van kapcsolva és ennyi. Ha gyorsítás be van kapcsolva akkor egy idő után a ram nem ürül amikor kéne és belassúl. Én kis ideig használtam még újkorában és bizony kb 5 naponta belassúlt meg furcsaságokat csinált. De ilyenkor a beállítások /rendszer /újraindítás és már jó is. Kihúzni a dugaljat felesleges.
-
Jefedrin
tag
válasz Jefedrin #28308 üzenetére
Na.
Hát jól elcseszett egy verzió lett ez a V620.
A csatornalistában képtelenség keresgélni, mert folyamatosan visszadob arra amiről épp váltanék. 5-10 csatornával odébb léptetek és visszadob.
Csodás.
(55C645 eladó)Colani: Addig vidd vissza amíg tudod.
Olyan ez a TCL mint egy teszteletlen tanulmányautó béta verziója kerekek nélkül.[ Szerkesztve ]
Margit, ne hízelegj, ne hízelegj. Még a végén nem verlek meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest