Legfrissebb anyagok
IT café témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
koppasz1986
aktív tag
Szerintem 765re nincs img-s csak az a pkg, mert én sehol sem találok. Semeddig sem tudok jutni. Ha bedugom a pendrájvot bekapcsolás előtt ha nem, akkor is ugyanazt csinálja, gyorsan kattan kettot kétszer, az a hang amikor be meg kikapcsol a tv. A led annyi időre világít csak arra a 2-3 másodpercre míg ez lezajlik, aztán kialszik és onnantól semmi. Ez után már semmi életjelet nem ad, nem ég a led nem reagál a bekapcsológombra semmi, egyedül csak arra ha kihúzom és visszadugom, akkor megint kattan kettőt és semmi. Próbáltam pendrive be aztán benyomni a bekapcsológombot tartani és úgy áram alá helyezni, de akkor is ugyanazt csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 7500 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest