- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz mastodon #9696 üzenetére
Nekem is ilyen van. Tökéletes, EPG-ből vehetsz fel, de az adásokat csak a TV-n nézheted vissza. Viszont előny, hogy nem formázza meg a merevlemezeket, mellette mást is tárolhatsz rajta. Egyébként még soha nem volt gond a modulkezeléssel, elég gyorsan vált csatit is. Mivel single tuneres TV, egyszerre csak egy adást rögzíthetsz és nézhetsz, ahogy előttem ftamas0201 is írta.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
ftamas0201
Topikgazda
válasz mastodon #9696 üzenetére
Egyik haver épp most vett egy hete ugyanilyen típust, semmi gondja nincs a tarros adással. (Analog extra előfizetése van viszont a tarrnál ugye van ez hogy digitálisba lehet fogni az analog adást az erre alkalmas készülékekkel így neki is a digitálisat hangoltuk be és tökéletesen megy) Az EPG-ből való rögzítés pedig már a TV nehézségeibe ütközik és nem a szolgáltatásba, Az LG TV topicba ezt kivesézik hogy a merevlemezre hogy rögzíti az adást, én nem látom értelmét rögzíteni. (LG 42LM620S tulaj vagyok ezért tudom. Állítólag csak azt tudja rögzíteni mindegyik LG tv amelyik csatornát nézed. Közbe nem tudsz másik csatornát nézni mert akkor megszünteti a rögzítést. Viszont mondjuk ha van műholdasod akkor azt tudod nézni mivel másik csatlakozóra (tunerra) van az kötve)
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
- Ingatlanos topic!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Napelem
- OLED TV topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- LEGO klub
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest