Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Microsoft Excel topic
- Total Commander
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[MGC]Hege
tag
Érdekes dolog történt velem a minap gondoltam megosztom veletek. Barátnömnek év elején vettünk egy YESICO Fanless tápot az akkor ujjonan összerakott gépébe./Asus P5AD2-E Premium Intel 3.6 GHz 2Mcache 2 db HDD 2db ODD 2db Memo meg egy egyszerü ATi VGA PCIE express X600 pro/ Semmi gond nemvolt a cuccokal egészen mult hétig mert elszált az alaplap.Na ok Gari aztán csere ,de én már azt a deszkát vissza nem raktam hozattam inkább egy másik Chip készletes lapot.(ugye a csalodottság) Az Új Lap: Asus P5ND2 SLI Deluxe . Nem fogjátok elhinni de a Yesico Táp a maga 420 W- jával nem birta. Hozzáteszem ez egy 54.000,-Ft-os táp.Semmi gond én is örültem neki mikor állandóan lekapcsolt , mondom ilyen nincs...Kiprobáltam egy 450-es Coolink-al és láss csodát semmi gond . Na most jön a kérdés mit csináljak a YESICO táppal..?? ohhhh ,akkor ezt azért vettem meg mert az egyik legkorszerübb volt.Tévedni emberi dolog ......
[Szerkesztve]06-hetven/411-2265
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest