Hirdetés
-
IT café
Ezt a topik azért került létrehozásra, hogy a fórumon megforduló elektroműszerészek és tápokkal hivatásszerűen foglalkozó szakemberek megoszthassák értékes tapasztalatukat és szakmai, valamint magánvéleményüket az ebben a témában kevésbé járatos fórumtársaikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
didyman
őstag
A Tagan-ban én is az eddigi hibalehetőségeket vélem felfedezni, pláne a Fuhhyu kondikkal vegyítve, ez a megoldás ha másra nem is alkalmas tartósan, nekem munkát ad a továbbiakban is :Đ . Az Enermax-ban viszont másutt hallottak alapján szívesesen látom viszont a 2SK2698-at, illetve az FS14SM16A-t, ezek olyan paraméterekkel bírnak, hogy szinte elpusztíthatlanok ebben a kapcsolásban.
Rudi, az FSP primer kapcsolóit meg tudod lesni valamelyik Epsilon-ban?"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
didyman
őstag
Nem, földre zárva kell tartani, amíg logikai 0 van rajta, addig engedélyezett a fő tápkör működése. Kapcsrajz tekintetében a DTK-PTP-2038 elég sok helyen fellelhető, egyszerű-nagyszerű etalon-kapcsolás, működése könnyen megérthető, logikus.
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
didyman
őstag
Az LM393 komparátor általános célú dolog, szekunder oldalon 90%-ban rá bízzák a Power Good jel időzítését, primer oldalon meg a fene tudja, lehet meghajtás, vezérlés is a PFC-ben, a PFC-vezérlő funkcióit javítva-kiegészítve..
"Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
-
didyman
őstag
Rudi, micsoda képeid vannak .
Ami így első röffre feltűnik a 6/700-as FSP-ken, az a primer köri kapcsolóeszközök mérete. Az addig oké, hogy nem disszipál rajtuk nagy teljesítmény, de a típusára kíváncsi vagyok, TOP-220-ba nem szoktak nagy felületű félvezetőlapkát berakni (aminek a nagy áramok elviselésénél alacsony rdiff mellett kulcsszerepe van), de lehet, hogy ez is változik.
A Liberty a szokásos enermax, de ahogy a primer pufi túlnyomás-szelepét elnézem, ez nem Hitachi kondi, bár ha az az áthúzott S betű Sic-safco akar lenni, nem szóltam ."Az Antióchiai Szent Kézigránát. Mínár atya az őrizője e kegyes ereklyének"
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest