Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Sziasztok!
A honlapon nem találtam. Van nektek olyan szervizetek, ahova beviszi az ember a (nem ott vásárolt) gépét, és Ti ránéztek (óradíjért persze)? -
lesaux
veterán
Sziasztok!
Ha összeállítottam papíron egy gépet, azt mennyi idő alatt szerelitek össze? Holnapra megvan?
Illetve mennyiért? Azt látom, hogy a gépösszerakóban akciós, de ott nem engedi vinyó nélkül. Márpedig HDD, FDD és ODD nem kell.
E-mailben elég elküldeni a megrendelést? -
lesaux
veterán
Egy apró javaslat. Mikor megyek a neten megrendelt cuccért, kéritek a rendelésszámot. Nekem persze fogalmam sincs, mint ahogy a múltkor se volt, épp ezért kellemetlen. Pluszmunkát generálok Nektek, megy vele az idő, zavarban is vagyok, hogy hát tényleg, azt a pár jegyű számot miért is nem írtam fel, pláne már másodszor.
Nem lehetne beleírni az e-mailbe, hogy a user lehetőleg rendelésszámmal együtt jelenjen meg az épületben? -
lesaux
veterán
A faszmagyart csak azért írtam, mert egyrészt a baráti körömben bevett (höhö!
) kifejezés, másrészt te kiből nézed ki, hogy ingyenes kölcsönzőnek használja a webshopot? Egy angolból, egy franciából vagy egy magyarból?
Amúgy 8 munkanapot ír a pdf, bár én is 8 napot tudtam. A munkanapnak nincs is értelme.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Maximus IV GENE-Z/GEN3 - Republic of Gamers - Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI B250M MORTAR ARCTIC Fehér Alaplap - Számla + Gari: 12 hó / BeszámítOK!
- MSI Z270 GAMING PRO CARBON Alaplap - Számla + Garancia 12 hó! / BeszámítOK
- Intel Core i5-14400F 10-Core 2.5GHz LGA1700 Box (BX8071514400F) Processzor - Gari: 3év
- Intel Core i7-7700K 4-Core 4.2GHz LGA1151 Processzor - Több db - Számla + Gari 12 hó / BeszámítOK!
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest